Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 12.kolo 26.10.2014

SK Benátky   FK Česká Třebová
1:0
( 1:0 )

Jíra – Flachbart, Karásek, Borovička, Horák – Mižič (64. Sivrič), Buryán (86. Murárik), Škarecký (90. Klain), Smetana, Jiránek (75. M. Novotný) – Martin Korec (82. Mbah)

Diváků: 150

Hejl – Kubásek, V. Novotný, Ptáček, Grepl (86. Rataj), Frňka (56. Borek), Zahálka, Urbanec (86. Hustý), Strnad, Pešek (81. Štěpán), Nágl

 
góly: 4. Martin Korec
karta: 71. Ptáček, 74. Strnad
karta:
rozhodčí: Vnuk – Hocek, Kovářová
delegát:
Andrejs Václav
  Střely na branku: 5:3
Střely mimo: 4:3
Rohové kopy: 8:2
Ofsajdy: 2:2
Fauly: 11:24
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Petr Zahálka

Průběh zápasu

Benátky jednogólové vedení ze čtvrté minuty udržely až do konce !

Po dvou ne zcela vydařených výsledcích museli benátečtí fotbalisté opět zabrat. V cestě jim stál nejvzdálenější soupeř z České Třebové, který se nachází ve středu divizní tabulky. Ráz zápasu určila brzká branka z Korcovy kopačky, která se také stala jediným zásahem tohoto utkání. Hosté si kromě jedné nebezpečné střely vyloženou šanci nevypracovali, nevyprodukovali ani závěrečný nápor, tudíž se dá brát nejtěsnější výhra domácích jako zasloužená. Protože Živanice s Jabloncem nad Jizerou, nejbližší pronásledovatelé Benátek nad Jizerou, prohrály, Benátečtí zvýšili svůj náskok před tímto duem na čtyři body.

Již ve 4. minutě přišla radost benáteckých hráčů. Po faulu na Mižiče si míč v ostrém úhlu přichystal Martin Korec a střelou k bližší tyči, která se právě o tyč odrazila, překvapil hostujícího brankáře Hejla – 1:0. Benátečtí byli v úvodu utkání rozhodně aktivnějším týmem. Řádil především Korec. O chvilku později další pěkná střela tohoto hráče prověřila Hejla, který musel vytěsnit míč na rohový kop. Ve 13. minutě se po Buryánově prodloužení Flachbartova auta dostal míč znovu ke Korcovi, ten ale v nadějné pozici mířil nad. Hosté za celý první poločas téměř neohrozili Jírovu branku. Za pokus, který mířil mezi tři tyče, můžeme počítat snad jen Náglovu nepříliš tvrdou střelu. Na druhé straně pálil v závěru první půle Borovička, ale Hejl byl jistý.

V úvodu druhého poločasu se hrál vyrovnaný fotbal téměř bez šancí na obou stranách. Přesto mohl zvýšit Škarecký, jemuž adresoval příhru Korec. Domácí záložník ale ve stoprocentní šanci nastřelil pouze brankáře České Třebové. Připomněli se též hosté. Za pokutovým územím se chopil míče zkušený Zahálka a svoji střelou notně protáhl Jíru, který ale nemusel zasahovat, neboť míč skončil těsně nad břevnem. Hosté hrozili spíše ze standardních situací velmi dobře zahrávaných Zahálkou, do zakončení se ale příliš nedostávali. Pojistit benátecké vedení mohl střídající Sivrič, který se krásně proháčkoval do pokutového území, pak ale trefil jen boční síť. Závěr zápasu byl rozkouskován častým střídáním, a jak již bylo řečeno, nápor hostů nepřišel, proto si Benátečtí připsali zasloužené tři body.

V dalším kole zajíždí Benátky na hřiště nebezpečných Živanic, tedy týmu, který v pohárovém utkání potrápil Spartu a ještě dvacet minut před koncem s ní držel nerozhodný stav. Živanice jsou také čtyři body za benáteckým týmem, takže se dá očekávat velmi napínavý duel.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Do utkání jsme šli s cílem odčinit nedávnou domácí porážku, kdy jsme inkasovali na můj vkus příliš mnoho branek. Dnes ale naše obranná čtyřka hrála kompaktně. Vrátil se nám uzdravený Flachbart, takže defenzíva nám fungovala. Věděli jsme o velmi dobré hostující obraně, proto byl brzký vstřelený gól důležitý. Vstřelenou brankou, jež padla po chybě gólmana České Třebové, jsme se trochu uklidnili. Hosty jsme nepustili do žádné šance. Následně jsme mohli přidat druhou branku po další příležitosti Korce. Ve druhé půli byl v gólovce Škarecký, kterému stačilo uklidit míč k tyči. Kdyby proměnil, asi by bylo rozhodnuto. Takto jsme se museli o výsledek strachovat až do samého konce zápasu. Jsem rád, že jsme toto utkání zvládli a napravili tak minulé zaváhání. "

Trenér České Třebové Petr PRAŽÁK: „Neodehráli jsme špatné utkání. Věděli jsme, že se tu hraje velmi těžko a že proti nám bude stát důrazný a rychlý soupeř. Trochu jsme tomu také přizpůsobili taktiku. Škoda, že jsme hned ve 4. minutě neudrželi emoce a zbytečně faulovali v těsné blízkosti vápna, což bylo potrestáno inkasovaným gólem. Musím přiznat, že domácí měli ještě jednu vyloženou šanci na začátku druhé půle. Náš tým si prakticky žádnou šanci nevytvořil, takže výsledek je asi zasloužený."

Předzápasové představení soupeře z České Třebové naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FK Česká Třebová ZDE!

VIDEO: SK Benátky – FK Česká Třebová ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasům ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře ZDE!

Články z novin naleznete ZDE a ZDE a ZDE.

VÝSLEDKY 12. kola DIVIZE "C":

  • SK Benátky – Česká Třebová 1:0 (1:0)
  • Pěn./Turnov – Vysoké Mýto 4:2 (0:1)
  • Dvůr Králové – Živanice 2:1 (1:0)
  • Dobrovice – Český Brod 2:0 (1:0)
  • Trutnov – Pardubice "B" 3:0 (3:0) 
  • Kutná Hora – Ústí n/O. 2:1 (1:0)
  • Jablonec n/J. –  Týniště n/O. 0:7 (0:4) 
  • Náchod – Letohrad 0:4 (0:1)

Příští 13. kolo ve 14:00 hod., SOBOTA: Živanice – Benátky, Letohrad – Dvůr Králové, Vysoké Mýto – Dobrovice, Letohrad – Kutná Hora, Český Brod – Trutnov, Ústí n/O. – Náchod, Česká Třebová – Jablonec n/J., NEDĚLE: Pardubice "B" – Kutná Hora.