Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

12. kolo divize: SK Benátky – FK Česká Třebová
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.

V NEDĚLI 26.10. od 14:30 hodin hostíme daleký tým – FK ČESKÁ TŘEBOVÁ



Do konce fotbalového podzimu zbývají nejen v divizních skupinách čtyři víkendy a nejinak tomu také je pro benátecký tým. S dosavadním průběhem skupiny C mohou být Benátečtí jako nováček nadmíru spokojeni, jenže do konce první poloviny soutěže zbývají ještě ony zmiňované čtyři zápasy a tedy spousta dřiny a bojů o důležité divizní body. Hned ta nejbližší bitva čeká svěřence Vladimíra Sedláčka už tuto neděli na domácím trávníku. Se změnou času na zimní je tu také změna hrací doby. Od půl třetí se na Městském fotbalovém stadionu představí další nováček soutěže – tým z Pardubického kraje FK Česká Třebová. Jeden z nejvzdálenějších soupeřů v rámci skupiny zatím v jedenácti odehraných zápasech balancuje s vyrovnaností. Čtyři výhry, čtyři výhry a tři porážka – jedna výhra na penalty. Skóre 14:10, 17 bodů a pořadí v polovině tabulky – 8. místo. Taková je dosavadní bilance nejvzdálenějšího soupeře.

MINULÉ kolo Benátky:
V posledních dvou kolech se benáteckým fotbalistů nedařilo úplně podle představ. V tom minulém Benátky zajížděly na Královéhradecko, kde u staronového účastníka divizní společnosti Týniště nad Orlicí sehráli utkání na velmi těžkém terénu, který se na kvalitě zápasu jednoznačně podepsal. Oko diváka tentokrát slzelo, neboť skóre po devadesáti minutách 0:0 a šancí doslova jako šafránu určitě nepotěšilo. Domácí Týniště nakonec mohlo být spokojeno se ziskem druhého bonusového bodu, protože Benátky v penaltovém rozstřelu zklamaly, když proměnily pouze jediný (článek z utkání).

MINULÉ kolo Česká Třebová:
Česká Třebová v minulém kole hostila jednoho z nejpřednějších týmů tabulky. Ambiciózní Živanice potvrdily své postavení a u nováčka získaly všechny body. Už po čtyřech minutách hry se poprvé prosadil muž utkání, živanický útočník Vágner. Na svou trefu navázal krátce po startu druhé půle. Opět po čtyřech minutách hry zvýšil svým druhým přesným zásahem do černého v utkání na 2:0 pro hosty a bylo rozhodnuto. Třebová se totiž do konce utkání již na nic podstatného nezmohla, a tak výhru dle všeho zaslouženě slavili živaničtí fotbalisté (článek z utkání 1 a 2 a video.
Česká Třebová nastoupila v minulém 11. kole doma proti Žvanicím (0:2) v této sestavě: Hejl – Kubásek (68. Pešek), Strnad, Ptáček, Novotný – Nágl – Frňka (61. Pachl), Zahálka, Urbanec, Grepl (82. Rataj) – Borek

Představení soupeře – FK Česká Třebová:
Mezi tyčemi České Třebové se usadil zkušený čtyřiatřicetiletý brankář Marian Hejl, který zároveň trénuje tamní B-mužstvo. Nejzkušenějším obráncem našeho soupeře je nositel spíše hokejového jména František Ptáček, který prošel mládeží ve Vysočině Jihlava, kde si zahrál za tamní béčko MSFL. V této soutěži odehrál celkem 62 zápasů a vstřelil 3 branky. Vloni hostoval v divizních Svitavách, se kterými se mu ale čtvrtou nejvyšší soutěž nepodařilo udržet. Záložní řada skýtá o něco zkušenější fotbalisty. Na předstoperu často působí Adam Nágl, někdejší dorostenec Hradce Králové či Pardubic, jenž nedávno hostoval v nedalekém Ústí nad Orlicí. Více než čtyři roky působí v České Třebové zkušený záložník Petr Zahálka. V mládeži působil v Hradci Králové v jednom týmu s Karlem Pitákem či Jaroslavem Plašilem. Hostoval v Kolíně či Slovanu Pardubice, působil také na zahraničním angažmá v Rakousku. V roce 2010 přišel do České Třebové z divizních Jiren. Dorostem Hradce Králové prošel také Patrik Urbanec. Posilou se stal Filip Grepl, jenž se vrátil z půlročního hostování v divizním Ústí nad Orlicí. Zajímavou minulost má za sebou nadějný Patrik Rataj, který prošel angažmá v dorostech Baníku Ostrava či Vítkovic či Jakub Pachl, který okusil fotbal v dorosteneckých mužstvech Slavie Praha. Nejstarším hráčem záložní řady České Třebové je šestatřicetiletý Rostislav Borek, také někdejší hráč Ústí nad Orlicí. O branky by se měl zejména starat jedenatřicetiletý útočník Miloš Čikl. Trenérem mužstva České Třebové je Petr Pražák, který si ve své fotbalové kariéře zahrál dorosteneckou ligu ve VCHZ Pardubice a dále působil v Ústí nad Orlicí a v Libchavách. V Ústí nad Orlicí také zahájil svoji trenérskou kariéru coby asistent u áčka či hlavní trenér u žáků. Hrajícím asistentem je Rostislav Borek.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Vnuk Josef z Třebovle. Na pomezí mu budou pomáhat p. Hocek Petr z Benešova a pí. Kovářová Veronika z Liberce. Delegátem FAČR je p. Andrejs Václav z Rodova, okr. Hradec Králové. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 12. kola Divize „C“ bude sehráno na městském fotbalovém stadionu v Benátkách nad Jizerou v NEDĚLI 26. října s výkopem ve 14:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším podzimním domácím utkání v Divizi a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 12. kolo: SK Benátky – FK Česká Třebová

Přímý VIDEO přenos: z utkání bude pořízen videozáznam.

Webové stránky soupeře: FK Česká Třebová

Vzdálenost soupeře do Benátek: cca 165 km

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!

--> Zpět