Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 19.kolo 30.03.2014

SK Polaban Nymburk   SK Benátky
0:2
( 0:1 )

Borecký – Herčík, Farkaš, Kulhánek, Čemus – Čejka, Grospič – Volavka (81. Bašus), Svoboda, Kořínek (72. Nepovím) – Stracený (46. Lukavec)

Diváků: 250

Vlk – Borovička, Karásek, Jakubec, Horák – M. Novotný (72. Kamlach), Buryán, Škarecký, Jiránek – Martin Korec (87. J. Novotný), Šimek (53. Sosnovský)

 
góly: 37. Šimek, 66. Martin Korec
karta: 54. Borovička
karta:
rozhodčí: Čermoch – Bartůšek, Matoušek
delegát:
Drahoš Pavel
  Střely na branku: 0:3
Střely mimo: 2:6
Rohové kopy: 1:4
Ofsajdy: 4:4
Fauly: 15:16
Hráč utkání:
Martin Grospič
Hráč utkání:
Jakub Vlk

Průběh zápasu

Benátky z Nymburka přivezly všechny body !

Vítězná série benáteckých fotbalistů pokračuje i po zápase na nymburském trávníku. Tvrdé, hrbolaté hřiště zapříčinilo několik zbytečných ztrát míčů z obou stran. Také statistika střel na branku nečítá mnoho pokusů. Přesto můžeme říci, že výhra benáteckých fotbalistů je zasloužená. Úvodní branku vstřelil v první půli hlídkující Šimek, výhru hostí potvrdil ve druhém poločase důležitou brankou Martin Korec.

Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Čermocha diktovali Benátečtí tempo hry. Přišla také první šance. Matěj Novotný přiťukl míč Borovičkovi, jehož křížný střílený centr přeskočil nohu nabíhajícího Martina Korce. O chvilku později to v ochozech zašumělo po Šimkově hlavičce, která ale skončila nad Boreckého brankou. Téměř totožně mířil též Škarecký, po jehož pokusu hlavou také nemusel Borecký zasahovat. Poté už se ale skóre měnilo. Korcova přihrávka oslovila Matěje Novotného, který dostal míč do pokutového území na zcela volného Radka Šimka, ten, jak je mu vlastní, měl před sebou odkrytou část branky, do které míč bezpečně dostal – 0:1. Benátečtí se uklidnili, kdežto domácí působili poněkud odevzdaným dojmem.

Do druhého poločasu udělal nymburský trenér Kulhánek jednu změnu v sestavě. V kabině překvapivě zůstal zkušený Stracený, který, přiznejme si, nebyl příliš vidět, nahradil jej Lukavec. Ani toto střídání však obraz hry příliš nezměnilo. Benátečtí rozhodně více času okupovali útočnou polovinu, avšak Polaban bezpečně bránil. Vyrovnat mohl Grospič z nařízeného přímého kopu. Branku ale vysoko přestřelil. Skóre se tak mohlo měnit na druhé straně. Po rohovém kopu doputoval míč k Jakubcovi, který ale trestuhodně minul. V 66. minutě se už ale favorit utkání radoval. Opět nahrával Matěj Novotný, míč se dostal na kopačky Martina Korce, jenž se elegantní kličkou zbavil svého strážce a neomylně prostřelil Boreckého podruhé – 0:2. Tento gól definitivně zlomil odpor nepříliš útočně naladěného soupeře.

Benátečtí si tak v klidu dokráčeli pro další tříbodové vítězství, které jim zaručuje sedmibodový náskok před třetí Libiší. V dalším kole doma vyzvou Tatran Rakovník, tedy soupeře, proti kterému se jim příliš nedaří.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Sehráli jsme složitý zápas na těžkém terénu. První poločas se vyznačoval bojovností a chybami. Soupeře jsme nepouštěli do velkých brankových příležitostí, kdežto sami jsme si vypracovali dvě až tři šance. Podařilo se nám vstřelit první branku. Ve druhé půli se naše hra zlepšila. Samozřejmě soupeř stále bojoval. Přidali jsme druhý gól a utkání dovedli do vítězného konce. Udělali jsme vzadu ještě jednu chybu po špatné rozehrávce, avšak brankář Vlk nás podržel. Tým šlape, byl bych rád, kdyby to tak pokračovalo i nadále. Za dnešní výhru jsem rád, protože v Nymburce se body jednoduše získávat nebudou."

Trenér Pol.Nymburk Radek KULHÁNEK: „S výsledkem nejsem spokojen. Věřil jsme tomu, že bychom mohli být schopni bod uhrát. Když budu mluvit pravdu, tak řeknu, že si Benátky vyhrát zasloužily, protože hru kontrolovaly. Na druhou stranu i my si vypracovali dvě nebo tři brejkové možnosti, které jsme neproměnili, takže utkání mohlo dospět k remíze. Máme mladý, nezkušený tým. Soupeř má oproti tomu zkušené hráče. V našem kádru je sice Svoboda či Farkaš, ale není to v rozdílových postech, kde se zápasy rozhodují. Udělali jsme asi tři chyby, což soupeř dvakrát potrestal. Hra jinak probíhala od vápna k vápnu. Benátečtí si tedy vyhrát zasloužili, po právu jsou tam, kde jsou."

Předzápasové představení soupeře z Nymburka naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Polaban Nymburk – SK Benátky ZDE!

Článek z novin Nymburského deníku ZDE! 

CELÉ VIDEO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 19. kola Krajského přeboru :

Příští 20. kolo v 16:30 hod., SOBOTA: Čelákovice – Sp.Příbram (10:15), Klecany – Jíloviště, Ovčáry – Libiš, Un.Beroun – Pol.Nymburk, NEDĚLE: SK Benátky – Tn.Rakovník, Semice – Dobříš, Sedlčany – N.Strašecí, Vraný – Čáslav "B".