Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 15:00 hodin:
SK Polaban Nymburk - SK Benátky

V NEDĚLI 30.3. zajíždí "A" tým v 19. kole k týmu - SK POL. NYMBURK

Utkání z Nymburka by mělo být možné také sledovat PŘÍMÝM VIDEO přenosem ZDE.


Fotbalisté SK Benátky nad Jizerou vstoupili do jarních odvet Ondrášovka krajského přeboru opravdu velmi zdařile. Ze třech dosud odehraných zápasů vytěžili plných devět bodů, nastříleli devět branek a brankář Vlk ani jednou neinkasoval. Naposledy si Benátečtí doma ve velmi důležitém utkání poradili s Dobříší, na deštěm zkrápěném trávníku ji porazili 1:0 a z druhého místa stále stíhají suverénní Ovčáry. Nyní čeká Benátky další mistrovský duel, v rámci 19. kola KP k němu vyrazí na nedalekou cestu k soupeři – SK Polaban Nymburk. Polaban v dosavadním průběhu soutěže získal 22 bodů za 6 výher, 4 remízy a 8 porážek. Při skóre 30:36 mu patří aktuálně 10. příčka, tedy víceméně klidný střed tabulky (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Polaban Nymburk).

NA PODZIM doma s Pol.Nymburk:
Na podzimní utkání na hřišti Benátek by Nymburští asi raději zapomněli, neboť u Jizery inkasovali tvrdý direkt 0:5. Už v prvním poločase se Benátečtí gólově prosadili. Svůj povedený zápas odstartoval Michal Korec a další trefu přidal Václav Sosnovský. Když pak ve druhé půli Michal Korec dalšími dvěma trefami zkompletoval hattrick, bylo to s hosty už zlé. Nepopulárního bůra pak završil střídající Radek Šimek a Polaban měl po utkání o čem přemýšlet (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole do Benátek zavítala v tu dobu ještě třetí Dobříš. Byl to tedy zápas dvou sousedů v tabulce, tudíž velmi důležitý. Těžší terén a neustávající déšť aktérům situaci trochu ztěžoval, a tak příliš líbivý fotbal k vidění nebyl. Co však bylo důležité, že Benátky byly aktivnější a držely si území převahu, kterou ještě v první půli gólově nezhodnotily. Do druhého poločasu naskočil Martin Korec a hned prokázal své kanonýrské schopnosti, když krátce po obrátce poslal domácí do vedení. Změny skóre už se diváci nedočkali, i když Benátečtí byli několikrát blízko. Martinovu Korcovi nebyl uznán regulérní gól z trestného kopu pro domnělý ofsajd, poté benátecké kanonýr ještě nastřelil břevno. Tři důležité body ale zůstaly doma (článek z utkání).

MINULÉ kolo Pol.Nymburk:
Polaban cestoval v minulém kole do Sedlčan, kde ho čekal duel s tamním Tatranem. Mladý hostující týmy na body nedosáhl, i když daleko k nim rozhodně nebyl. Poločas byl remízový 1:1, pak ale hosté doplatili na vlastní chyby a třikrát ve druhé půli inkasovali. Protože skórovali už jen jednou, nebylo co řešit a Tatran se po výhře 4:2 radoval ze tří bodů. „Opakují se stále stejné věci, mladí hráči dělají hodně chyb v rozehrávce. A tentokrát se k nim přidal i zkušený Farkaš," nebral si po utkání servítky trenér Polabanu Radek Kulhánek. Jeho svěřenci ho totiž výkonem ve městě hermelínů vůbec nepotěšili (článek z utkání 1 a 2 a video).
Polaban Nymburk nastoupil v minulém 18. kole venku v Sedlčanech v této sestavě: Borecký – Herčík, Farkaš, Kulhánek, Čemus – Čejka, Grospič (62. Bašus) – Kořínek, Svoboda, Volavka (78. Krumpholc) – Lukavec

Představení soupeře – SK Polaban Nymburk:
Polaban v loňském mistrovském ročníku krajského přeboru patřil do klidného středu tabulky, kdy přesně v polovině na 8. místě měl bezpečný třináctibodový odstup od sestupových míst, na sedmou příčku pak Nymburským scházelo šest bodů. Jinak Nymburk je tradičním přeborovým účastníkem s mladým kádrem, v němž ještě na podzim působila i dvojice velezkušených někdejších ligových fotbalistů. Dvaačtyřicetiletý veterán a někdejší český reprezentant a držitel stříbrné medaile z Anglie 1996 Michal Horňák však po podzimu v týmu Polabanu skončil. Stejně tak šestatřicetiletý někdejší hráč Sparty nebo Viktorky Žižkov Luděk Stracený, nebo trenér Ivan Čabala. S nima už v Nymburce nepočítají. Cílem nymburského celku je opět se pohybovat v klidném středu tabulky a zapracovat do týmu mladé a perspektivní hráče, kterých má dost. „Chceme proto konsolidovat tým, dávat šanci mladým a hrát atraktivní fotbal," prohlásil před jarními boji trenér Radek Kulhánek, který v zimě vystřídal na postu hlavního kouče Ivana Čabalu. K velkým hráčským změnám v kádru nedošlo. Z hostování v Semicích se vrátil Čejka, Volavka přišel z Radimi a Filip Kořínek z Dobrovic. Jednu přestupovou bombu však přece jenom v Nymburce uskutečnili – tým posílil sedmatřicetiletý zkušený fotbalista Milan Svoboda ze Sadské, který má ligové zkušenosti z Brna a naposledy hrál za třetiligové Zápy. Ve své kariéře hrál také za Kolín, Mladou Boleslav, Bohemians, Bystrc či Varnsdorf. „Měl byl mladé učit přístupu k fotbalu a ve hře je usměrnit. Svým výkonem by měl řídit hru, všechno se bude odvíjet přes něj," uvedl na adresu vzrůstem nevelkého tvořivého záložníka kouč Nymburka Kulhánek. V kolonce odchodů mají Nymburští snad jen gólmana Skuhravého, který zamířil do Čelákovic a Matěje Novotného, který působí právě v Benátkách. Kádr je složen, jak již bylo řečeno z mladých šikovných fotbalistů. Nejlepším střelcem týmu je Jiří Lukavec se sedmi brankami. Trenérem týmu Nymburka pak p. Radek Kulhánek.

VZÁJEMNÁ bilance s Polabanem Nymburk:
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Pol.Nymburk – Benátky 0:2 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Pol.Nymburk 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Pol.Nymburk 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2010: Pol.Nymburk – Benátky 1:2 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Pol.Nymburk – Benátky 3:2 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Pol.Nymburk 2:2 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Pol.Nymburk – Benátky 1:0 (článek z utkání).
Jaro 2013: Benátky – Pol.Nymburk 2:2 (článek z utkání).
Sezóna 2013/2014
Podzim 2013: Benátky – Pol.Nymburk 5:0 (článek z utkání).
Jaro 2014: Pol.Nymburk – Benátky neděle 30.3.2014

Statistika Benátky – Pol.Nymburk:
SK Benátky:
doma: 5 - 2 - 3 - 0 – 9 bodů – skóre 11:5
venku: 4 - 2 - 1 - 1 – 6 bodů – skóre 6:5
Pol.Nymburk:
doma: 4 - 2 - 0 - 2 – 6 bodů – skóre 5:6
venku: 5 - 0 - 3 - 2 – 3 body – skóre 5:11

Celkem ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 9 - 4 - 3 - 215 bodů, skóre 17:10
Pol.Nymburk – 9 - 2 - 3 - 49 bodů, skóre 10:17

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Čermoch Jakub z Vlašimi. Na pomezí mu budou pomáhat p. Bartůšek Zdeněk z Benešova a p. Matoušek Lukáš z Vlašimi. Delegátem FAČR je p. Drahoš Pavel z Kouřimi. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Nymburce rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 19. kola Ondrášovka Krajského přeboru bude sehráno na fotbalovém stadionu v Nymburce v NEDĚLI 30. března s výkopem v 15:00 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším jarním venkovním utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 19.kolo: SK Polaban Nymburk – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos: 19.kolo: SK Polaban Nymburk – SK Benátky

Webové stránky soupeře: SK Polaban Nymburk

--> Zpět