Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 30.kolo 15.06.2013

TJ Slavia Louňovice   SK Benátky
2:0
( 1:0 )

Janocsko (84. P. Novotný) – Boev (75. Beran), Böhm, Petr Císař, Kolísek, Patrik Císař, Sirový, Marc, Lískovec (58. Kroh), Běhounek, Sus

Diváků: 80

Jíra – J. Rosenkranz, Karásek, Třasák, J. Novotný – Kamlach (70. F. Rosenkranz), Smetana, Škarecký, Vajgl – Michal Korec, Martin Korec (62. D. Mašek)

 
góly: 6. a 57. Böhm
karta: 64. Janocsko, 77. Petr Císař, 81. Sus – 53. Michal Korec
karta:
rozhodčí: Pavlíková – Horváth, Žáková
delegát:
Krondl Václav
  Střely na branku: 4:6
Střely mimo: 5:3
Rohové kopy: 3:4
Ofsajdy: 7:0
Fauly: 20:15
Hráč utkání:
Štěpán Böhm
Hráč utkání:
Martin Třasák

Průběh zápasu

Louňovice si doma nenechaly zkazit oslavy postupu !

K poslednímu mistrovskému utkání v sezóně 2012/13 vyrazili benátečtí fotbalisté do Louňovic, které už měly před zápasem jistotu postupu do divizní soutěže. Přesto se chtěli se svými fanoušky  dozajisté rozloučit výhrou, tomu také odpovídal jejich výkon, zejména v obraně. Souboj, hraný téměř bez šancí, rozhodla gólová potence vysokého stopera Böhma, jehož dva zásahy zajistily domácím výhru 2:0.

První šance se urodila v 6. minutě a ihned po ní se domácí mohli radovat. Centr od rohového praporku doputoval na nohu stopera Štěpána Böhma, jenž si věděl rady – 1:0. Louňovičtí byli v úvodu utkání agilnější. Lískovec, který nastoupil do zápasu se čtyřkou i přesto, že v zápise byla uvedena jedenáctka, oslovil Boeva, jehož střelu vyrazil pozorný brankář Jíra. Ve střehu musel být též louňovický brankář Janocsko, to když ho prozkoušel zpoza vápna svým pokusem Vajgl. Zkušený Boev byl v další šanci v závěru prvního poločasu. Úspěšnější ale byl opět Jíra, jenž vytáhl míč z pod břevna na rohový kop.

V 57. minutě udeřilo podruhé. Přetažený centr vrátil Petr Císař před bránu, kde operoval opět stoper Štěpán Böhm a ten se hlavou nemýlil – 2:0. Poté na druhé straně mezi tři tyče nemířil střídající Mašek. Patrně největší šanci hostí měl Kamlach. Proti němu však vyběhl brankář Janocsko a nohama míč vyrazil. V 84. minutě se rozhodli domácí vystřídat gólmany. Janocska nahradil jedenapadesátiletý Petr Novotný. Ten již v závěru, ve kterém byla cítit uvolněnější atmosféra, míč za svá záda nepustil. Naopak ze své brány mohl sledovat, kterak Kroh se snaží přidat třetí gól. Na pozorného brankáře Jíru si ale nepřišel.

Benátečtí obsadili v krajském přeboru velmi pěkné 5. místo. Sezóna pro ně ale ještě úplně nekončí. Již tuto středu 19.6. od 18 hodin zajíždí k sehrání prvního kola Krušovického poháru na hřiště rezervy Dobrovice.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „V posledním utkání jsme se chtěli prezentovat dobrým výkonem a uhrát slušný výsledek, což se nám nepodařilo. Zápas byl vyrovnaný, domácí nás potrestali ze dvou standardních situací. My měli jen jednu vyloženou brankovou příležitost. Myslím si, že někteří hráči do utkání nešli naplno, spíše se už viděli někde na dovolené. Je škoda, že jsme prohráli. Kdybychom uhráli remízu, v tabulce bychom poskočili na čtvrté místo."

Vedoucí Louňovic Petr ŠUSTA: „Dnešní zápas jsme odehráli velice dobře. První půle se nám povedla o mnoho lépe než minulý domácí zápas proti Sedlčanům. Byli jsme aktivní, ze zálohy jsme dobře doplňovali útočníky. Byli jsme lepší než náš soupeř zejména v důrazu a asi jsme i víc chtěli. Jsem spokojen, že se zápas podařil. Postoupili jsme do divize, je to naprostá paráda. Nikdy jsme to tu nezažili. Jsme šťastní, že budeme hrát o level výš. V naší premiérové sezóně se chceme hlavně udržet. Byli bychom rádi, kdybychom hráli někde uprostřed tabulky a neměli problémy se záchranou."

Předzápasové představení soupeře z Louňovic naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Slavia Louňovice – SK Benátky ZDE!

VIDEO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 30. kola Krajského přeboru :

  • Z KP do Divize postupují: 1. Louňovice, 3. N.Ves p/Pl. (2. Ovčáry postup odmítly)
  • Z KP do I.A třídy sestupují: 14. Dl.Lhota, 15. Jílové, 16. Poděbrady
  • Z I.A třídy do KP postupují: 1. Vraný, 2. Dobříš (ze sk. "A") a 1. Jíloviště (ze sk. "B")
  • Z Divize do KP sestupují: Čelákovice, Libiš, Nové Strašecí
  • Dobřichovice soutěž odhlásily a budou hrát I.B třídu