Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
TJ Slavia Louňovice - SK Benátky

V SOBOTU 15.6. zajíždí "A" tým ve 30. kole k týmu - TJ SLAVIA LOUŇOVICE



Krušovický krajský přebor v sezóně 2012/13 dospěl do svého finiše. Před fotbalisty šestnácti přeborových celků je poslední kolo jarní části mistrovské sezóny, které rozhodne o mistru, ale i o sestupujících. Šanci na záchranu mají ještě dva celky – Dlouhá Lhota a Spartak Příbram, jeden z těchto dvou se bude muset s přeborem rozloučit. Naopak mistrem se můžou stát v případě domácí výhry Ovčáry, avšak to by musely doufat v porážku dosud vedoucích Louňovic. A právě na hřiště TJ Slavie Louňovice v sobotním odpoledni pojedou fotbalisté Benátek nad Jizerou, kteří ještě po očku pomrkávají po čtvrtém místu. Louňovice, jak již bylo řečeno, vedou krajský přebor, když v dosavadních 29 zápasech jich 22 vyhrály a pouhé 4 remizovaly a 3 prohrály. Při skóre 57:19 získali 70 a směle se mohou chystat na postup do divize (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Slavia Louňovice).

NA PODZIM doma s Louňovicemi:
Na podzim si Louňovice přijely do Benátek pro jednu z velkého počtu svých výher. První poločas byl ještě vyrovnaný a bezbrankový, v tom druhém už hosté ukázali svou kvalitu, kterou také brankově vyjádřili. Na góly Marce a Nykla navázal z nařízené penalty Sirový a o vítězi již bylo u Jizery jasno. V nastaveném čase již jen skóre čestným úspěchem kosmeticky upravil Michal Korec (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole čekal jasný úkol, papírového outsidera a již jasného sestupujícího Jílové porazit a doufat v zaváhání Tatranu Rakovník. Svůj úkol Benátečtí s přehledem zvládli, avšak výsledek Tatranu je příliš nepotěšil. Na benáteckém stadionu bylo jasno již po prvním poločase, kdy domácí hráli prim a dokázali to potvrdit také střelecky. Dvakrát se trefil Michal Korec, jednu branku pak přidal jeho starší bratr Martin a také zkušený stoper František Jakubec. Druhý poločas poznamenalo počasí, kvůli kterému bylo utkání přerušeno, a další branka pak již v pokračování nepadla (článek z utkání).

MINULÉ kolo Louňovice:
Louňovice v minulém kole přidaly do své sbírky svou dvaadvacátou výhru, která se však nerodila lehce. V Semicích nakonec rozhodla jediná branka ze 73. minuty, o kterou se postaral Běhounek. Semičtí však nemuseli po porážce smutnit, neboť se díky ostatním výsledkům i přes nulový bodový zisk v soutěži zachránili (článek z utkání 1 a 2).
Louňovice čekala ještě ve středu domácí dohrávka s týmem Sedlčan, kterou však hráči Slavie výsledkově nezvládli. Po první půli domácí prohrávali 0:2, ani druhý poločas je nespasil, i když snížili na rozdíl jediné branky 2:3 (článek z utkání 1 a 2).

Představení soupeře – TJ Slavia Louňovice:
Louňovice byly nováčkem loňského ročníku krajského přeboru a po podzimní části té předchozí sezóny nevládla v tomto týmu okresu Praha-Východ spokojenost. Proto přišel radikální řez kádrem, tým se na jaře zvedl a uhájil přeborovou příslušnost. V kvalitních výkonech z jarní části soutěže pokračují Louňovičtí také v letošním roce, výsledky týmu Slavie toho budiž jasným důkazem. Je tedy vidět, že kvalitní práce se zúročuje a v příštím roce se mohou v Louňovicích již zcela jistě těšit na divizní boje!
V brance se Louňovičtí mohou spolehnout na jistotu, jíž je Michal Janocsko. Ten v minulosti působil v mládežnických týmech Sparty Praha, následně působil v týmu SK Kladno a naposledy byl oporou Hornoměcholupského SK v divizi skupiny C. I díky jeho kvalitám Slavia inkasovala nejméně gólů v celé soutěži, dosud pouhých devatenáct. Loni byl nejlepším střelcem týmu Štěpán Böhm, který hrál v divizních Horních Měcholupech a pražský přebor za Sokol Královice. Zajímavé je, že Böhm také nastupuje na někdy na postu stopera a v minulosti příliš gólů nedával, letos se zatím trefil třikrát a potvrzuje svůj úkol fotbalového univerzála. Pouhý jediný gól vstřelil zkušený šestatřicetiletý útočník s bulharskými kořeny Vasil Boev, který je současně také trenérem mládeže ve Slavii Praha. Někteří benátečtí fandové možná vzpomenou, jak duo Vasil Boev a Michal Klesa řádilo tehdy ještě v I.B třídě v dresu rezervy Sibřiny, jejíž áčko hrálo třetí ligu a právě Boev s Klesou také v ČFL stříleli branky. Není také bez zajímavosti, že Vasil Boev v době ještě ne zcela tak nedávné koketoval s vedením Benátek o angažmá u Jizery, ale nedohodl se na podmínkách. Se svým gólovým příspěvkem pro tým však tento kanonýr rozhodně být spokojený nemůže. Ze zimních loňských posil pokračuje zadák Ondřej Kolísek z divizních Horních Měcholup. Nyní vedení spolu s realizačním týmem Slavie staví především na mladých hráčích, což se jim zatím očividně vyplácí. Nejlepšími střelci týmu jsou prozatím s devíti góly Jakub Běhounek (dvaadvacetiletý záložník či útočník začínal ve Viktorii Žižkov a naposledy působil v Pražském přeboru v týmu Čechie Uhříněves). Druhým kanonýrem je s osmi góly Petr Nykl, který je však momentálně dlouhodobě zraněn. V loňském ročníku spolu působili v Uhříněvsi, kde kanonýr Nykl dokázal do sítě soupeřů nasázet úctyhodných třiatřicet gólů ve třiceti odehraných zápasech! Patrik Císař a Lukáš Brhlík jsou rovněž mladíci, kteří prošli dorosty Bohemians 1905. Oba někdejší Klokani jsou však také mezi dlouhodobými marody, což jim znemožňuje start v utkáních. Trenérem Louňovic už není Jiří Hruška, který v minulosti vedl divizní Vyšehrad či třetiligový Motorlet Praha. Jiří Hruška se v nedávné době stal trenérem divizních Štěchovic. Avšak jak informují klubové stránky, pro příští ročník povede mužstvo tedy nový trenér.

VZÁJEMNÁ bilance s Louňovicemi:
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Benátky – Louňovice 3:3 (článek z utkání).
Jaro 2012: Louňovice – Benátky 4:2 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Benátky – Louňovice 1:3 (článek z utkání).
Jaro 2013: Louňovice – Benátky sobota 15.6. 2013 od 17 hodin.

Statistika Benátky – Louňovice:
SK Benátky:
doma: 2 - 0 - 1 - 2 – 1 bod – skóre 4:6
venku: 1 - 0 - 0 - 1 – 0 bodů – skóre 2:4
Louňovice:
doma: 1 - 1 - 0 - 0 – 3 body – skóre 4:2
venku: 2 - 1 - 1 - 0 – 4 bodů – skóre 6:4

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 3 - 0 - 1 - 21 bod, skóre 6:10
Louňovice – 3 - 2 - 1 - 07 bodů, skóre 10:6

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit pí. Pavlíková Monika z Prahy. Na pomezí jí budou pomáhat p. Horvát Marek z Hostivic (Praha - západ) Prahy a pí. Žáková Dagmar z Roztok (Praha - západ). Delegátem FAČR je p. Krondl Václav. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Louňovicích rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Poslední utkání sezóny 2012/13 a zárověn také posledního utkání 30. kola Krušovice krajského přeboru bude na fotbalovém stadionu v Louňovicích sehráno v SOBOTU 15. června s výkopem v 17:00 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v posledním venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 30.kolo: TJ Slavia Louňovice Sedlčany – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ SLAVIA LOUŇOVICE



--> Zpět