Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Diskuzní fórum

Zpět na témata, Počet příspěvků: 1, << | 1 | >>
Fanoušek, 28.06.2011
On bude dále trénovat ?
Zatímco v Benátkách panuje s letošním desátým místem přiměřená spokojenost, pro Dobrovici je čtvrtá příčka zklamáním. Plánovala totiž okamžitý návrat do divize, kde už odehrála sedm sezon.

„Ztráceli jsme body vinou smůly a také nedisciplinovanosti i v zápasech, kdy jsme byli jasně lepší,“ našel hlavní příčinu nezdaru trenér Pavel Šafář. To se projevilo v posledním utkání v Benátkách, kde Dobrovičtí navzdory drtivé převaze uhráli jen bezbrankovou remízu. „Kulantně řečeno jsme hráli dobře jen po vápno. Střeleckými pokusy z dvaceti metrů a víc ale nemůžeme zkušeného Bejra ohrozit,“ konstatoval Šafář.

„Naším cílem bylo desáté místo, za které jsme měli přislíbený finanční bonus od města. K tomu jsme potřebovali v posledním kole získat bod,“ vysvětlil silně defenzivní taktiku v derby trenér Benátek Vladislav Nejedlý, který jaro příliš nadšeně nehodnotil.

„Kádr jsme měli slabší než na podzim, nedaly se očekávat zázraky. V létě chystáme v mužstvu revoluci,“ naznačil Nejedlý. „Usilujeme o přestup bratří Korců z Kropáčovy Vrutice, jinak se ale nehodláme po posilách ohlížet na Mladoboleslavsku, kde už je hráčský trh dost přebraný, zatímco v okolních regionech je řada potenciálně zajímavých fotbalistů, kteří by nám měli pomoct vylepšit letošní umístění,“ dodal benátecký kouč.

Dobrovičtí naopak podobných personálních zemětřesení zažili několik a chtějí mužstvo spíše stabilizovat. „Na odchodu je z jarního kádru pouze Vágner. Posílit hodláme o dva, maximálně tři hráče. Po operaci by se měl zapojit i David Miškovský, to je v podstatě další velká posila,“ uvedl Pavel Šafář
<< | 1 | >>

Odpovědět ...
Titulek
 Enter zalomí řádek, povolené tagy <strong>, <a>.
Text
Jméno