Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 15.kolo 17.11.2013

TJ Tatran Sedlčany   SK Benátky
1:3
( 0:0 )

Mošnička – Ségl, Bartoš, Pudil, Čejda, Lípa (80. Repetný), Valsa, Pešek, Janoušek, Dvořák, Soldát

Diváků: 120

Jíra – Rosenkranz (65. Borovička), Jakubec, Karásek, Třasák – Jiránek, Buryán, Škarecký, Horák (88. Novotný) – Michal Korec (82. Sosnovský), Martin Korec (90+2. Murárik)

 
góly: 81. Třasák (vla.) – 61. Škarecký, 68. Martin Korec, 90+3. Sosnovský
karta: 70. Janoušek, 90+4. Mošnička – 73. Jakubec
karta:
rozhodčí: Garaja – Bartůšek, Velebil
delegát:
Drahoš Pavel
  Střely na branku: 3:9
Střely mimo: 4:3
Rohové kopy: 3:4
Ofsajdy: 3:5
Fauly: 15:20
Hráč utkání:
Pavel Lípa
Hráč utkání:
Lukáš Jíra

Průběh zápasu

Benátky zakončily podzim v Sedlčanech výhrou !

Podzimní část krajského přeboru již odpočítala poslední minuty. Benátecké hráče čekal na závěr nejdelší výjezd v sezóně – do Sedlčan. Právě v tomto městě, které leží skoro na hranici s Jihočeským krajem, Benátečtí v minulé sezóně prohráli 0:6. Reputace však hostům vyšla na jedničku. Tak jako tradičně svého soupeře přestříleli, avšak na úvodní branku se čekalo poměrně dlouho. Vstřelený gól Benátky uklidnil a po devadesáti minutách hry se mohly radovat z vítězství 3:1.

V prvním poločase viděla stodvacítka diváků v Sedlčanech brankových šancí jako šafránu. Přesto Benátečtí mohli jít v 10. minutě do vedení. Horákův centr usměrňoval v pokutovém území Michal Korec, avšak zamířil jen do tyče. Hosté odpověděli akcí nejnebezpečnějšího Valsy, který vyhledal Dvořáka, jenž ale mířil pouze do míst, kde stál brankář Jíra. K ráně z požehnané vzdálenosti se poté odhodlal Lípa, ale mezi tři tyče nemířil. O poznání nebezpečnější byl zajímavý pokus Martina Korce, Mošnička se při zákroku hodně zapotil, přesto vytáhl míč na rohový kop.

Kolem 60. minuty si Sedlčanští vypracovali dvě gólové situace, které mohly určit ráz zápasu. Valsa obešel brankáře Jíru, poté si ale předkopl míč do zámezí. O malý okamžik déle byla adresována přihrávka skrz vápno na nohu nabíhajícího Soldáta, jehož ale Jíra vychytal. Jak to tak už ve fotbale bývá, po promrhání šancí přichází trest v podobě inkasované branky. Nejinak tomu bylo také v Sedlčanech. Rosenkranz vysunul Jiránka, který mu míč vrátil na hranici pokutového území. Benátecký obránce si následně všiml nabíhajícího Martina Škareckého, jenž s velkým štěstím se střelou mezi Mošničkovy nohy poprvé poslal míč do brány – 0:1. Benáteckého záložníka jistě mrzí, že následující zápas bude až na jaře, jelikož má nyní formu jako hrom, vždyť ve třech posledních zápasech vstřelil tři branky. O sedm minut déle přidělal ještě větší chmury na tváři sedlčanským hráčům Martin Korec, jehož vyhledala Jiránkova přihrávka – 0:2. Benátecký střelec se podíval na postavení Mošničky a s jistotou zakončil. Také další branku vstřelili hosté, avšak do své sítě. Centr od rohového praporku uklidil naprosto přesně pod břevno obránce Martin Třasák a byla z toho vlastní branka – 1:2. Domácí vycítili šanci vydolovat ze zápasu alespoň bod, do ohrožení Jírovy branky se ale nedostali. Přesto ještě jedna branka ve městě, které proslavil hermelín Pepa, padla. Prsty v ní měl Pepa, střídající Novotný, který přenesl míč na dalšího hráče, který nastoupil v průběhu zápasu. Václav Sosnovský podél vybíhajícího brankáře Mošničky stanovil konečný stav a dal tak razítko na to, že Benátečtí si do jarní části sezóny odnesou čtyřbodový náskok před třetí Dobříší – 1:3. Poté ihned rozhočí Garaja utkání ukončil a benátečtí mohli slavit tři body.

Benátky tak mohou dosavadní část páté nejvyšší soutěže hodnotit jako velmi povedenou. Vždyť se zatím nachází na místech, které zajišťují postup do divizní společnosti. Není ale potřeba zdůrazňovat, že rozhodující bude jarní část sezóny, která bude nesmírně těžká a jak to tak v českém fotbale bývá, rozhodně nevyzpytatelná.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Cením si získaných tří bodů a vítězství. Jeli jsme na hřiště soupeře, ze kterého jsme měli obavy, protože jsme o něm měli určité informace. Viděli jsme ho v jednom utkání. Myslím si, že Sedlčany nepatří do spodních pater tabulky, ba naopak. Byl to pro nás těžký zápas. Jsem rád, že jsme utkání výsledkově zvládli. Hrálo se na těžkém terénu, mužstvo ale podalo zodpovědný výkon. Od začátku jsme šli za vítězstvím, které bylo nakonec zasloužené. Vypracovali jsme si více brankových příležitostí. Hráče bych chtěl pochválit nejen za tuto výhru, ale i za celou podzimní část. Doufám, že se na jaře budeme prezentovat podobnými výkony a budeme se pohybovat na předních příčkách tabulky."

Trenér Sedlčan Ladislav ŠACH: „Benátky vyhrály zaslouženě. Po celý zápas byly lepším týmem. Měli jsme dvě šance, které jsme neproměnili. Fotbal se hraje na góly, které my nedáváme. Proto jsou naše výsledky takové, jaké jsou."

Předzápasové představení soupeře ze Sedlčan naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Tatran Sedlčany – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

ČLÁNEK z novin Sedlčanský kurýr ZDE!

VÝSLEDKY 15. kola Krajského přeboru :