Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 27.09.2014

SK Kosmonosy   SK Benátky "B"
2:0
( 1:0 )

Hošťálek – Michalec, Brodský, P. Kraus, Bažant (62. Siřínek), Šimáček, Keszeg, Došlý (75. Svoboda), Košťálek, Strnad, Žďárský (81. Podzimek)

Diváků: 50

Vlk – Kamlach, Baborák, Klain (55. J. Kraus), M. Langšádl, Chupík, čadil (85. Tott), Mašek, Jäger, D. Langšádl (60. Richtr). Svačina

 
góly: 3. Strnad, 51. Došlý
karta:
karta:
rozhodčí: Grešo – Pažout P., Žižka
delegát: Houška Josef
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Jakub Vlk

Průběh zápasu

Rezerva na lídra z Kosmonos nestačila !

Benátecká rezerva narazila v dalším kole okresního přeboru na vedoucí tým z Kosmonos, který zatím neztratil ani bod. I po tomto zápase stoprocentní suverenita hráčů z předměstí Mladé Boleslavi stále trvá. Benátečtí byli posíleni z A-mužstva o brankáře Vlka a záložníka Klaina a právě gólman Vlk dlouho držel Benátecké v naději na nějaký bodový  zisk, nicméně brankových šancí si hosté vypracovali jako šafránu a tudíž nemohli na body pomýšlet.

V úvodu utkání domácí proměnili hned svoji první brankovou příležitost. Exbenátecký Došlý našel Tomáše Strnada, který se nemýlil – 1:0. Benátky mohly brzy vyrovnat, ovšem činil se kosmonoský brankář Michal Hošťálek.

Také v úvodu druhé půle domácí skórovali. Tentokrát přihrával Bažant a ve střelce branky se proměnil Lukáš Došlý 2:0. Benátečtí již sílu na zvrat utkání nenašli a tak svého soka o první body neobrali.

Neméně kvalitní protivník čeká na benáteckou rezervu hned v příštím kole. Přijede totiž Židněves, která se v současné chvíli nachází na 2. místě tabulky.


Trenér Benátek "B" Jaroslav BENEŠ:  „Tentokrát musíme konstatovat, že jsme na soupeře nestačili. Domácí zaslouženě vyhráli, byli lepší. My jsme se jim byli schopní vyrovnat v poli, ale v šestnáctkách vládl soupeř, řešili brejkové situace líp než my. Přesto, že jsme varovali před silnými začátky soupeře, inkasovali jsme hned ve třetí minutě, tím se domácí dostali do pohody a mohli hrát v klidu ze zabezpečené obrany." 

ČLÁNEK z webu soupeře ZDE!

VÝSLEDKY 6. kola okresního přeboru :

  • Kosmonosy – SK Benátky "B" 2:0 (1:0)
  • Předměřice – Kr.Vrutice 4:1 (2:1)
  • Zidněves – Dl.Lhota "B" 3:1 (0:1)
  • Bělá p/B. – Čejetice 1:2 (0:2)
  • Akuma – Kosořice 0:2 (0:1)
  • K.Hlavno – Krnsko 1:3 (0:3)
  • Bezno – MSK "B" 1:3 (0:1)

Příští 7. kolo v 16:00 hod., SOBOTA: Čejetice – Akuma, MSK "B" – Kosmonosy, Krnsko – Bezno, NEDĚLE: Benátky "B" – Židněves, Dl. Lhota "B" – Předměřice, Kr.Vrutice – Bělá p/B., Kosořice – K.Hlavno.