Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 2.kolo 14.08.2010

Český Lev Union Beroun   SK Benátky
1:1
( 1:0 )

Hejcman – Sainer, Vlček, Šíma, Pobiš, Němec, Hájek, M. Novák, Svoboda (87. Černý), Choc (60. Vacíř), Vopěnka.

Diváků: 100

Bejr – P.Kopecký, Rosenkranz, Skramužský, Mareš (46. Šimek) – Bělík, Třasák, Karásek (67. Pára), Korejza (78. Novotný) – Kohout, Martin Korec

 
góly: 34. Němec – 86. P.Kopecký
karta: 49. Pobiš, 59. Němec – 55. Martin Korec, 70. Kohout, 82. Třasák
karta: 70. Martin Šíma
rozhodčí: Pavelka – Malý, Richtár, delegát: Tasch
  Střely na branku: 6:3
Střely mimo: 5:6
Rohové kopy: 5:5
Ofsajdy: 0:7
Fauly: 16:23
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky zachránily bod v Berouně až pět minut před koncem !

Ve druhém kole krajského přeboru cestovali benátečtí fotbalisté na půdu dalekého Berouna, kde se pokoušeli napravit domácí ztrátu se Štěchovicemi. Předpoklady pro to byly dobré, vždyť Benátky v předchozích dvou sezónách v Berouně vždy dokázaly zvítězit. Tentokrát se však musely spokojit pouze s bodovým ziskem, který zachraňovaly až v závěru. Český Lev se pro letošní ročník přestěhoval ze hřiště Na Máchovně do areálu Na Ostrově a hned benáteckým nedovolil vyhrát.

Benátečtí nastoupili do utkání oproti minulému domácímu s jedinou změnou v sestavě, a sice Třasák nahradil Davídka. Už v 9. minutě spálil stoprocentní šanci Milan Korejza. Korec přiťukl míč Kohoutovi, který pěkným centrem našel právě nabíhajícího Korejzu, který se ocitl sám před Hejcmanem a těsně přestřelil domácí branku! To bylo v prvním poločase z benátecké strany prakticky vše. Naopak domácí podnikali nebezpečnější útoky a bylo jen otázkou času, kdy padne první branka. Problémy dělal především urostlý zkušený kanonýr Roman Svoboda, který střílel branky v krajském přeboru za Spartak Příbram. Domácí několikrát zakončovali nepřesně, avšak ve 34. minutě už se přece jenom radovali. Po dlouhém autu následoval velký zmatek před Bejrem. Míč se dostal na kopačku Tomáše Němce, který se nepříliš tvrdou střelou přes hradbu těl trefil přesně k pravé tyči hostující branky – 1:0. Ve 38. minutě opět zahrozil Český Lev a byl to právě Domácí Svoboda, kdo zaměstnal tři protihráče. Nahrál Hájkovi, který servíroval míč proti noze Němcovi, jehož prudkou střelu vyrazil konečky prstů Bejr na rohový kop. Těsně před koncem poločasu měli domácí ještě jednu gólovku. Bejr vykopl míč přibližně na polovinu hřiště, kde vyhrál hlavičku Pobiš přesně na naběhnutého Hájka, který mířil sám na Bejra, v poslední chvíli ho lehce z koncentrace vyvedl Skramužský a Hájek tak zakončil slabě. To byla další velká šance domácích, která ukončila první půli.

Do druhé půlky Benátky posílily útok, přišel Šimek. Avšak jako první zahrozil opět Union. Pobiš odcentroval do vápna, kde hlavou minul míč Němec. Za ním však stál Sainer, který z první těsně přestřelil hostující branku. V rozmezí 62. a 64. minuty bylo rušno před oběma brankami. Nejprve Kohoutův měkký centr lehce tečoval hlavou Šimek těsně vedle. A krátce po této šanci na Bejra mířil sám Hájek. Hostující gólman dlouho váhal s vyběhnutím, nakonec přeci jen vyrazil proti Hájkovi a míč vyrazil. V 70. minutě po vzájemném souboji uviděl nejprve žlutou kartu benátecký Aleš Kohout a hned po něm berounský Martin Šíma dostal dokonce červenou kartu, a tak musel předčasně opustit hrací plochu. Tlak benáteckých vzrostl a nakonec byl v 86. minutě korunován také šťastným vyrovnávacím gólem. Téměř od domácí střídačky centroval do vápna Petr Kopecký, jeho centr by se dal nazvat padajícím listem, který směřoval za gólmana Hejcmana, ten ho konečky prstů vyrazil do břevna, od kterého se míč odráží za brankovou čáru – 1:1. Benátky tak získaly cenný bod ze hřiště soupeře, ale na výhru v novém ročníku po dvou kolech čekají.

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: Do utkání jsme vstoupili s cílem odčinit domácí bodovou ztrátu. Ovšem domácí byli lepším týmem, především ve vzdušných soubojích, z čehož padla i jediná branka prvního poločasu. Naší největší šancí byla tutovka Korejzy, která ale gólem neskončila. Po promíchání sestavy a příchodem Šimka se aktivita ve druhém poločase zvýšila. Po vyloučení domácího hráče jsme tlak ještě zvýšili a podařilo se nám šťastně vyrovnat Petrem Kopeckým. Na další korekci výsledku ale již nezbyl čas.

Předzápasové představení soupeře z Berouna naleznete ZDE!

ON-LINE: Union Beroun – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 2. kola krajského přeboru :

  • Union Beroun – SK Benátky 1:1 (1:0)
  • Štěchovice – Kutná Hora 2:2 (0:2) článek
  • Úvaly – Čáslav "B" 2:2 (0:0) článek 1 a 2
  • Tatr.Rakovník – N.Strašecí 2:0 (1:0) článek
  • Brand./Bol. – SK Rakovník 6:1 (4:1) článek
  • Sokol Zápy – Český Brod 3:1 (0:1) článek
  • Dobrovice – Sokol Libiš 2:0 (0:0) článek
  • Neratovice – Hradištko 1:0 (1:0) článek

Příští 3. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: SK Benátky – SK Úvaly (10:15), Libiš – Štěchovice (10:15), Hradištko – Brand./Bol., SK Rakovník – Dobrovice, N.Strašecí – Zápy, Č.Brod – Neratovice, NEDĚLE: Čáslav "B – Tatran Rakovník