Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 14.kolo 22.03.2014

SK Akuma MB   SK Benátky "B"
2:0
( 0:0 )

Halbich – Nový, Havránek, L. Výda (63. Gregor), Dubský, Kamenický, R. Kohnhäuser (75. Valenta), V. Kohnhäuser, Skramužský (90. Hlaváček), Vrabec (46. Fanta), Bernat

Diváků: 100

Jíra – Richtr, J. Rosenkranz, Krýda, Kamlach, Chupík, Novotný (83. Hrdlička), V. Šesták (69. Davídek), Jäger, M. Langšádl (83. Pařízek), Svačina (46. F. Rosenkranz)

 
góly: 38. V. Kohnhäuser, 65. Skramužský
karta: 11. Dubský, 80. Fanta, 88. Valenta – 20. Richtr, 34. Šesták, 64. Chupík
karta:
rozhodčí: Dragoun – Bišický, Nejedlo
delegát:
Houška Josef
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Jan Kamlach

Průběh zápasu

Rezerva z Akumy body nepřivezla !

Po zimní přestávce se rozjely také boje v okresním přeboru Mladoboleslavska. Benátecká rezerva pod vedením trenérského dua Kubík a Beneš v prvním jarním kole zajížděla na horkou půdu městské části Mladé Boleslavi Sahara, kde se utkala s domácím Akumou. Po podzimu druhý celek OP tedy představoval pro Benátky „B“ rozhodně hrozbu, avšak jak se dle průběhu utkání ukázalo, stačilo proměnit některé z vypracovaných šancí a béčko mohlo odjíždět s body. Takhle muselo skousnout hořkou porážku 0:2, i když remíza by tomuto utkání určitě slušela více.

První poločas patřil benáteckému týmu. Favorita jakoby nevěděl, co má hrát, hostujících mladíků bylo plné hřiště. S větším pohybem přicházely také šance před brankou domácího Halbicha. Ty pramenily po individuálních chybách hráčů Akumy, avšak ke smůle hostí žádná z nich nebyla proměněna. Tu úplně největší měl Jan Kamlach, avšak nedokázal zblízka zacílit lépe – Halbich už byl překonán, jenže mladý hráč béčka nastřelil jen břevno! Další šanci si vytvořil bojovně a aktivně hrající Vojtěch Šesták, jenže domácí se štěstím odolali. A tak přišel trest na druhé straně, z ojedinělé útočné akce šla Akuma do vedení, když se míč dostal mezi dva benátecké hráče ke kopačkám Vladimíra Kohnhäusera, který překonal vybíhajícího Jíru – 1:0. To byla pro benátecké ledová sprcha a takto skončil také první poločas.

Ve druhém poločase aktivita Benátek „B“ poněkud opadla, domácí opticky vyrovnali hru a stále drželi těsný náskok. Výborná šance na zvýšení skóre se Akumě naskytla v 65. minutě, když po ztrátě míče fauloval na hranici pokutového území Chupík, byl od rozhodčího Dragouna odměněn žlutou kartou a na domácí čekal trestný kop z výhodné vzdálenosti. Jakub Skramužský se nemohl snad ani trefit lépe, parádní umístěnou střelou rozjásal početnou diváckou kulisu na Sahaře a poslal Akumu do dvoubrankového vedení – 2:0. Hosté už na nějaký zvrat síly nenašli, a tak body zůstaly v Mladé Boleslavi.

Závěrem je třeba říci, že béčko by si za nebojácný bojovný výkon minimálně ten bod zasloužilo, avšak bez gólů se proti tak kvalitnímu týmu, jakým Akuma bezesporu je, dá hrát jen velmi těžko. Akuma díky odloženému zápasu Kněžmosta v Kosořicích poskočila do čela tabulky. Benátecká rezerva je s devatenácti body pátá a v příštím kole ji doma čeká tabulkový soused z Čejetic, který je čtvrtý a má jen o dva body více.


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK:Sehráli jsme dobré utkání, bohužel bez vstřelené branky. Šancí jsme si vytvořili poměrně dost, ale nebylo nám dnes přáno. Svoji roli sehrál určitě i trochu těžký a hrbolatý terén, ale na to se nemůžeme vymlouvat, šance jsme měli. Hráči podali slušný výkon."

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 14. kola okresního přeboru :

  • Akuma – SK Benátky "B" 2:0 (0:0)
  • Kosmonosy – Předměřice 3:0 (2:0)
  • Řepov – Dl.Lhota "B" 2:0 (0:0)
  • Krnsko – K.Hlavno 4:1 (2:0)
  • Židněves – Kr.Vrutice 0:3 (0:2)
  • Čejetice – Březno 1:2 (0:0)
  • Kosořice – Kněžmost odloženo

Příští 15. kolo v 15:00 hod., SOBOTA: Akuma – Kosořice, Březno – Kosmonosy, K.Hlavno – Řepov, NEDĚLE: SK Benátky "B" – Čejetice, Předměřice – Krnsko, Kr.Vrutice – Kněžmost, Dl.Lhota "B" – Židněves.