Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 13.09.2015

SK Benátky   SK Viktorie Jirny
3:1
( 2:1 )

Michňa – Vraštil, Karásek, Kubista, Mendy – Sedláček, Buryán (67. Borovička), Škarecký, Smetana, Skácel (79. Sudek) – Klobása (69. Ansuma)

Diváků: 400

Ducheček – Parys, Čepelák (46. Šimek), Pávek, Kejha – Škorvánek, Pokorný (51. Stöckner), Nečas (34. Melechovský), Dubský – Dvořák (56. Bukač), Vondráček (78. Havierník)

 
góly: 11. Mendy, 30. Klobása, 70. Škarecký – 27. Dubský
karta: 28. Buryán, 49. Vraštil – 83. Šimek
karta:
rozhodčí: Martínek – Šťastný, Ginzel
delegát:
Wencl Petr
  Střely na branku: 6:2
Střely mimo: 3:8
Rohové kopy: 4:8
Ofsajdy: 3:2
Fauly: 19:7
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky doma potřetí už nezaváhaly a porazily Jirny !

Konečně se to povedlo také před domácími diváky. Fotbalisté Benátek nad Jizerou potěšili početné obecenstvo a vybojovali cennou výhru 3:1 nad týmem Jiren, tedy mančaftem, nad kterým se již několik let nevyhrává vůbec snadno. A mezi lehké zápasy nepatřil ani tento. Benátečtí v něm poměrně brzo vedli. Hostům se ale po rohovém kopu podařilo vyrovnat, odpověď domácích ale byla bleskurychlá. Ve druhém poločase pojistil vítězství Sedláčkova týmu hlavičkou Martin Škarecký.

Partnerská Mladá Boleslav vyslala do tohoto zápasu kvarteto osvědčených hráčů – Lukáše Vraštila, Vojtěcha Kubistu, Gastona Mendyho a Rudolfa Skácela. Ty ještě doplnil útočník Stanislav Klobása, který se stal jednou z ústředních postav tohoto střetnutí. Poprvé zahřmělo před benáteckou brankou. Standardní situaci zahrával exligista Pokorný, nebezpečný centr Benátečtí na poslední chvíli odhlavičkovali. Poté se do balónu opřel Dvořák, avšak vysoko přestřelil. V 11. minutě se novic v benáteckém dresu Klobása dokázal uvolnit a přesnou přihrávkou vybídl Gastona Mendyho, ten se zbavil laxně bránícího Radima Nečas a poslal svůj tým do vedení – 1:0. Poté následovalo několik faulů výhradně jen z benátecké strany. Pro zajímavost uveďme, že hosté poprvé faulovali až ve 40. minutě! V 15. minutě se Sedláček obtočil kolem Paryse, jeho následnou střelu tečoval Dubský, avšak Ducheček si připsal úspěšný zákrok. Na druhé straně zakončoval do boční sítě Dvořák. Výhodu standardní situace z velmi dobré vzdálenosti nevyužil Pokorný, jehož střela minula pravou tyčku asi o metr. Ve 27. minutě hosté vyrovnali zřejmě po nacvičeném signálu. Centr od rohového praporku na přední tyč prodloužil nohou do branky Tomáš Dubský1:1. Až ve čtvrtém zápase tak benátecký brankář Michňa inkasoval. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Akci rozjel Smetana, Skácel přenesl hru na Sedláčka, který přesným centrem našel ve vápně Stanislava Klobásu a Ducheček se musel smutně ohlédnout podruhé – 2:1. V ochozech to zašumělo také ve 33. minutě, kdy Sedláček hledal centrem Skácela, jemuž byl ale odmáván přísnější ofsajd. Druhá inkasovaná branka nenechala chladného mecenáše jirenské kopané Josefa Jíchu, stojícího zřejmě kdesi naproti tribuně. Po telefonickém hovoru hlavnímu trenéru Boevovi se vzápětí pakoval ze hřiště první ligou ostřílený Nečas, kterého nahradil urostlý Melechovský. Benátečtí byli v závěru poločasu lepším týmem. Hodně prostoru měli zejména na pravé straně, kde Sedláček několikrát povodil Čepeláka. Právě benátecký záložník čtyři minuty před poločasovým hvizdem prověřil Duchečka, ten byl ale jistý.

Do druhého poločasu udělali Jirenští další změnu. V kabině zůstal Čepelák, místo něhož nastoupil mnohem zkušenější Šimek. O vyrovnání se pokoušel hlavičkující Pávek, který ale tři tyče minul. Nepřesný byl také střílející Pokorný. To bylo také poslední, co pětatřicetiletý Pokorný na trávníku udělal, protože o minutu později byl podobně jako jeho dva spoluhráči před tím, vystřídán. Třetí gól mohl přidat zcela volný Klobása, ke kterému doskotačil Škareckého centr. Střelec dvou prvoligových branek ve třech zápasech však špatně zpracoval a míč mu odskočil. Tentýž hrál střílel i o minutu později. Narazil však na připraveného brankáře Duchečka. Na druhé straně nepřesně hlavičkoval Kejha. Hosté cítili šanci na vyrovnání. Kupříkladu nebezpečně hlavičkoval střídající Bukač. V 70. minutě zpracoval na pravé straně Skácelův centr Sedláček, v pokutovém území našel hlavu Martina Škareckého, který ale trefil pouze tyčku, od níž se ale míč odrazil zpět k autorovi tohoto pokusu, ten už měl pozici značně lehčí – 3:1. Tato branka definitivně zlomila jirenský odpor. Naopak do otevřené obrany pláchl Sedláček, který ale tváří v tvář Duchečkovi minul. V závěru čtyři stovky diváky sledovaly spíše favoritovu křeč. Druhou jirenskou střelu na branku zaznamenal hlavičkující Stöckner, jehož pokus se stal pro Michňu naprostou lahůdkou.

Benátečtí tak velmi dobrou hrou porazili favorizované Jirny a do třetiligové tabulky si připsali velmi cenné tři body. Již ve středu hostí opět na svém domácím trávníku Čáslav, tedy tým, který se nachází v samém suterénu tabulky třetí nejvyšší soutěže. Netřeba připomínat, že se rozhodně nebude jednat o lehký zápas.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Jsme rádi, že jsme prolomili domácí smůlu. Domnívám se, že naše výhra je zasloužená. Naši kluci plnili věci, které jsme si řekli. Chtěli jsme hrát nátlakově, trochu více se vysunovat dopředu. Mrzí mě inkasovaná branka, kdy po naší špatné rozehrávce soupeř zahrával rohový kop a vyrovnal. Jsem rád, že jsme brzy dokázali vstřelit rozdílový gól. Třetí branka byla pojišťovací. Vypracovali jsme si ještě další jednu nebo dvě příležitosti, které volaly po gólu. Myslím si, že Jirny budou v horní polovině třetiligové tabulky, proto jsme rádi, že jsme tento zápas zvládli. Nyní se musíme soustředit na další domácí zápas proti Čáslavi, který vidím jako hodně důležitý."

Trenér Jiren Vasil BOEV: „Pro nás to byl špatný zápas. Začali jsme hrozně, vůbec jsme nezachytili začátek utkání. V šatně jsme si něco řekli, poté to ale na hřišti vypadalo zcela jinak. Věděli jsme, že musíme pokrýt středové hráče domácích, což se nám ale vůbec nedařilo, protože jsme od nich byli daleko. Dále jsme často prohrávali souboje. První inkasovaná branka padla po obrovské chybě Radima Nečase, který nechal levého beka otočit se ve vápně a zakončit. Vůbec jsme se nedostali do zápasu. V poločase jsme si říkali, že zápas zkusíme otočit a že vysuneme presink. Ani tohle jsme nezvládli. Benátky zaslouženě vyhrály."

Předzápasové představení soupeře z Jiren naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Viktorie Jirny ZDE!

VIDEO: SK Benátky – SK Viktorie Jirny ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasùm ZDE!

Článek z webu soupeře ZDE! 

Výsledky 6. kola ČFL: 

  • SK Benátky – SK Jirny 3:1 (2:1)
  • Dobrovice – Převýšov 3:0 (2:0)
  • Štěchovice – Most 1:0 (0:0)
  • Chrudim – Vltavín 1:0 np (0:0)
  • Benešov – Tachov 1:0 np (0:0)
  • Domažlice – Kolín 2:0 (0:0)
  • Písek – V.Žižkov 1:0 np (0:0)
  • Union 2013 – Táborsko "B" 0:2 (0:0)
  • Zápy – Králův Dvůr 1:2 np (0:1)
  • Čáslav – Brozany 0:1 (0:1)

Příští vložené 18. kolo v 17:00 hod., STŘEDA 16.9.: SK Benátky – Čáslav, Most – Převýšov, Chrudim – Union 2013, Zápy – Štěchovice, Benešov  – Dobrovice, Táchov – Domažlice, Králův Dvůr – Písek, Táborsko "B" – Kolín, Brozany – V.Žižkov, Vltavín – Jirny.