Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 19.kolo 06.04.2008

SK Benátky   SK Sparta ČKD Kutná Hora
3:3
( 2:0 )
Řezáč - Hejtmánek, Hrouda, Lacina, Novotný (87´Šesták) - Havránek, Bohdan, Karásek, Korejza - Došlý, Duchoslav (76´Pospíšil) Diváků: 140 Vocel - Skokan, Vojt. Vančura (57´ V. Schwarz ml.), Rathauz, M. Šváb - T. Šváb (77´ Hačka), Churavý, A. Schwarz, V. Schwarz st., Kozel - Auer (90´Fajfr)
 
góly: 8´ a 13´ Došlý, 47´ Duchoslav - 66´ a 74´ Kozel, 86´ vlastní Lacina
karta: Havránek, Bohdan
karta:
rozhodčí: Prislupský - Machýček, Hamšík
  Střely na branku: 7:6
Střely mimo:
Rohové kopy: 0:6
Ofsajdy: 2:1
Fauly: 23:25
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Uspokojení připravilo benátecké o výhru. 

Utkání začalo rozhodně svižně a bylo tak hráno po celých devadesát minut. První vážnější střelu na bránu vyslal kutnohorský hráč a proti padající střele do rohu branky musel zasáhnout Řezáč. Hned z protiútoku přiťukl na vápně hlavou Duchoslav Došlému ten však trefil brankáře Vocela. O dvě minuty déle poslal nadýchaný oblouček za obranu stoper Lacina, který si zpracoval Došlý a střelou přes brankáře otevřel skóre dnešního zápasu - 1:0. Ve 13. minutě přišla chyba hostujícího stopera a balónu se zmocnil Korejza, který přihrál Duchoslavovi jeho centr na zadní tyč Havránek vrátil na Došlého a ten již uklízel do branky - 2:0. V 17. minutě nebezpečně stříleli také hosté, ale Řezáče nepřekonali. Po dvacetiminutách hry uvolnil Bohdan Došlého ten již sám před brankářem hattrick bohužel nezavršil, neboť se vyznamenal gólman hostí Vocel. Vyražený balón chtěl vrátit do sítě Korejza, ale gólmana na brankové čáře zastoupil obránce. Další minuty se odehrály především ve středu hřiště s mnoha souboji a vážnější šance již k vidění nebyla, ale i tak po odehrání prvního poločasu bylo více spokojenosti na straně benáteckých.

Nástup do druhé půle se nám zcela jistě povedl. Ve 47. minutě nebezpečně z vápna hlavičkoval Duchoslav a Vocel se měl co natahovat aby nebyl překonán. Vyražený balón však doběhl Bohdan a následným centrem našel opět Duchoslava a ten již na podruhé tentokrát z malého vápna nedal gólmanovi šanci - 3:0. Po vstřelení branky se poté zdálo být vše na nejlepší cestě za výhrou což asi benátecké uspokojilo. Z uspokojení nás hosté bohužel vyvedli v 66. minutě kdy trestný kop z hranice šestnáctky precizně provedl kutnohorský Kozel - 3:1. O osm minut později podnikli rychlý útok hosté o nahrávka kutnohorského záložníka od pravé postraní čáry prošla kolem třech benáteckých obránců tak nešťastně, že každý z nich na ní o milimetry nedosáhl a tak na levé straně volný hostující Kozel se zblízka střelou pod břevno prosadil opět - 3:2. V 86. minutě hosté zahrávali přímý volný kop z poloviny hřiště a na dlouhý balón do vápna vyskočil nejvýše domácí Lacina a hlavičkoval tak smolně, že přehodil našeho gólmana Řezáče a hosté tak dokonali dvacetiminutovku kdy benátečtí jako by spali - 3:3. Následný zoufalý nápor nic Benátkám nepřinesl a tak jestli po prvním poločase byli spokojenější Benátky tak po odehraných devadesáti minutách, což je určitě důležitější, odcházela ze hřiště se vztyčenou hlavou Kutná Hora.

Trenér hostů Pavel KLOUČEK: „Úvod zápasu byl pro nás jak ze špatného snu. Než jsme se rozkoukali, tak jsme prohrávali o dvě branky. Prostě jsme nechytli začátek zápasu a díky tomu jsme během pár minut už prohrávali 2:0. Do konce poločasu jsme pak byli aktivnější než soupeř. Přesto na začátku druhé půle jsme už prohrávali 3:0. Hru jsme pak přeskupili a více hráčů poslali do ofenzivy. Podařilo se nám nakonec vyrovnat na 3:3 a dokonce jsme mohli i vyhrát, když měl pár minut před koncem velkou šanci V.Schwarz mladší. Díky bojovnému výkonu a třem brankám se podařilo Kutné Hoře vyrovnat. „Klobouk dolů před naším mančaftem. Zvrátit takto nepříznivý stav s druhým celkem tabulky, který měl svoji kvalitu, tak to o něčem svědčí. Jsem moc spokojený,“ usmíval se Klouček.¨

VÝSLEDKY 19. kola: SK Benátky - Kutná Hora 3:3 (2:0),  Mn.Hradiště - Brandýs n/L. 2:0 (1:0),  Čejetice - Bakov n/J. 1:4 (1:1),  Vlašim "B" - Sl.Jesenice 5:3 (1:1),  Čáslav "B" - Uhl.Janovice 1:0 (0:0), Kosořice - Chocerady 2:1 (1:1), Teplýšovice - Poděbrady 0:5 (0:1), Kouřim - Sokoleč 1:1 (1:0)