Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 7.kolo 06.10.2013

SK Benátky "B"   Sokol Kněžmost
1:2
( 1:1 )

Binder – Svačina (81. F. Rosenkranz), Jäger, Chupík (88. Šesták), Hejtmánek – Jan Kraus (76. Pavelka), Langšádl, Sosnovský, Novotný – Krýda (58. Mašek), Karásek

Diváků: 80

Moc – Prokůpek (90. Vinčálek), Škaloud, Štěpánek, Macek, Kastner, Kobrle, T. Beran, Fiala, J. Beran, Vávra

 
góly: 41. Karásek z pen. – 5. J. Beran, 71. T. Beran
karta: 26. Prokůpek, 83. Kobrle, J. Beran
karta:
rozhodčí: Khol – Mucek, Pažout P.
delegát: Fencl Petr
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Jan Kraus
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva podlehla doma šťastnějšímu Kněžmostu !

Po minulém kole to vypadalo na určité herní zlepšení. Pět branek vstřelených v Židněvsi naznačovalo, že by se mohly probudit i útočné choutky. Avšak ihned další zápas vyvedl  příznivce benátecké rezervy z omylu. Proti vedoucímu týmu z Kněžmostu byli domácí po většinu zápasu fotbalovějším týmem, nakonec však z tohoto zápasu nevytěžili ani bod. Prohráli 1:2 a  z trávníku odcházeli se sklopenými hlavami.

První změna stavu nastala už v 5. minutě. Z poloviny hřiště napřáhl Josef Beran a přehodil přihlížejícího brankáře Bindera – 0:1. Benátečtí se poměrně rychle z tohoto úderu oklepali, avšak útočili pouze po vápno. Druhou branku tak mohl přidat kněžmostský Škaloud, tři tyče ale minul. Podobně střílel také hostující Štěpánek. Vyrovnat mohl chvíli před poločasem Novotný, avšak mířil pouze do Mocovy náruče. Ve 41. minutě se provinil faulem v pokutovém území Macek na Langšádla a pískal se pokutový kop, který Milan Karásek bezpečně proměnil – 1:1. Tak také skončil první poločas.

Právě tato posila z benáteckého áčka mohla strhnout ve druhé půli vedení na stranu svého týmu. Karásek však ve velké šanci selhal. Hosté tak trestali. Opět z požehnané vzdálenosti totiž skóroval Tomáš Beran1:2. Ani při této střele neměl Binder čisté svědomí. Alespoň k vyrovnání nepomohl ani hektický závěr, ve kterém dvakrát nebezpečně střílel Novotný, hosté ale odolali.

Kněžmost si tak z benáteckého fotbalového stadionu odváží cenné tři body. Rezerva musí znovu zpytovat svědomí a toto velké zaváhání rozhodně napravit již příští týden v Kropáčově Vrutici.


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Soupeř se nacházel na prvním místě tabulky. Přesto jsem od něj čekal větší ofensivnější sílu. Dostali jsme hloupou branku již v 5. minutě, kdy gólman Binder podcenil střelu z pětačtyřiceti metrů. Co k tomu říct? Vrátili jsme se do zápasu, proměnili jsme pokutový kop. Určitě jsme měli více ze hry. Karásek mohl vstřelit rozhodující gól. Poté jsme dostali další branku, tentokrát z pětatřiceti metrů. Myslím si, že půl chyby jde opět na vrub našeho brankáře. Do zdi si měl postavit tři lidi. Je to další nezvládnuté utkání na domácím hřišti. Minimálně na bod jsme určitě měli. V závěru jsme si vypracovali velký tlak, ale bohužel soupeř už vedení uhájil."

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 7. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Kněžmost 1:2 (1:1)
  • Předměřice – Dl.Lhota "B" 1:5 (0:3)
  • Březno – Kr.Vrutice 1:3 (0:1)
  • Kosmonosy – Krnsko 4:1 (2:0)
  • Akuma – Židněves 1:0 (1:0)
  • Čejetice – Řepov 6:3 (:)
  • K.Hlavno – Kosořice 1:1 (1:1) článek

Příští 8. kolo Okresního přeboru v 16:00 hod., SOBOTA: Židněves – Čejetice (15:00), K.Hlavno – Předměřice, Řepov – Kosmonosy, Kněžmost – Akuma, NEDĚLE: Kr.Vrutice – SK Benátky "B", Kosořice – Krnsko, Dl.Lhota "B" – Březno.

Fotogalerie