Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 3.kolo 05.09.2009

SK Benátky "B"   SK Skalsko
0:2
( 0:0 )

Straka – Feri, Svoboda, Chupík, Mareš – Fyrický, Mezera, Korejza, Šukal P. (71. Bambuch) – Buryán, Korejza M.

Diváků: 80

 
góly:
karta:
karta:
rozhodčí: Grešo
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva doma prohrála se Skalskem !

V dalším utkání 3. kola okresního přeboru, hostila benátecká rezerva sestupivší SK Skalsko a i když měli benátečtí hráči utkání pod kontrolou, vytvářeli si vyložené šance, které nedokázali ani z těch nejvyloženějších pozic proměnit, tak to bylo právě Skalsko, které se radovalo na benáteckém pažitu ze zisku tří bodů.  

V tomto utkání se potvrdilo pravidlo, že fotbal nemá logiku. Benátečtí hráli a vytvářeli si šanci za šancí, bohužel jim nebylo přáno. Již ve 13. minutě se řítil sám na brankaře Skalska Firycký, ale přestřelil. Poté měl branku na hlavě dobře hrající Mezera, bohužel mířil takřka stejně jako Firycký a tak to pokračovalo v průběhu celého utkání!

Druhý poločas začal opatrněji a soupeř vycítil svoji šanci a postupně si vytvářel pološance. Bohužel nepřesnými verdikty sudího Greša, kdy měl za nerozhodnutého stavu nařídit minimálně dva pokutové kopy pro domácí! Tím ovlivnil další průběh utkání. Benátečtí se nesoustředili na hru a přišel trest v podobě vedoucí branky. Benátecký obránce dal až příliš prostoru v pokutovém území hráči Skalska a ten se na rozdíl od domácích nemýlil – 0:1. Benátečtí zůstali jako opaření, ale po malé chvíli se opět vrátili ke své hře a zatlačili soupeře k jejich šestnáctce, avšak střelecky vyšli opět na prázdno. Stoprocentní šanci zazdil nejprve Milan Korejza, neboť do prázdné branky nenasměroval míč a ten skončil v zámezí. Pak měl také tutovku na kopačce P.Šukal, ale také selhal v koncovce. A zákonitě přišel trest. Stejný hráč  hostů se opět důrazně prosadil a přízemní střelou chtěl překonat výborně chytajícího brankáře Straku. Ten míč vyrazil a střídající hráč Skalska pečetil konečný výsledek – 0:2. Do konce zápasu zbývalo necelých 11 minut a tak benátečtí opět vrhli veškeré síly do útoku, ale branka Skalska byla prostě zakletá. Poslední vyloženou šanci domácích zazdil Tomáš Korejza, když do opuštěné branky nedokázal usměrnit míč hlavou. Ten poskakoval po brankové čáře, ale bohužel pět domácích hráčů ho nedokázalo dopravit do branky. A tak hosté si odvezli všechny body a zaslouženě vyhráli.

Krátké články z Boleslavského deníku ke čtyřem zápasům naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 3. kola :

  • SK Benátky "B" – SK Skalsko 0:2 (0:0)
  • Sokol Struhy – Pěčice 1:3 (0:2)
  • Předměřice – Březno 4:3 (2:1)
  • K.Hlavno – Čějetice 3:0 (0:0)
  • Akuma – Kněžmost 4:1 (3:0)
  • Kr.Vrutice – Řepov 4:3 (3:1)
  • Klášter – Doubrava 2:2 (0:2)

Příští 4. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Řepov – SK Benátky "B", Čejetice Březno, Skalsko – Předměřice, Pěčice – Klášter, Doubrava – Kr.Vrutice, K.Hlavno – Akuma, Kněžmost – Struhy.