Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 12.kolo 06.11.2010

TJF Čechie Čejetice   SK Benátky "dorost"
2:2
( 1:1 )

Diváků: 20

Jíra – Svačina, Selix, Gerboc – Baborák – Fingrhut, Davídek, Zuna, Body (84. Kamlach) – Krýda, Kohout

 
góly: 6. Fingerhut, 49. Kohout
karta: Davídek
karta:
rozhodčí: Kočárek
  Střely na branku: 3:10
Střely mimo: 4:14
Rohové kopy: 1:4
Ofsajdy: 6:1
Fauly: 12:15
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost z posledního venkovního zápasu přivezl bod z Čejetic !

Poslední utkání dorostenců Benátek mimo domácí hřiště bylo označeno jako šlágr kola. Čtvrté Benátky zajížděly na půdu třetích Čejetic. Utkání bylo orámováno velmi nepříznivým, deštivým a větrným počasím. Vedení hostujícího týmu s napětím očekávalo, jak si jejich technicky laděný tým poradí s fyzicky náročným stylem Čejetic.

Začátek utkání a vlastně celý první poločas musel hrstku přihlížejících diváků  šokovat, hosté se od první minuty pevně ujali nabídnutých otěží a začali domácí branku zasypávat sprškou střel. Gólový účet utkání otevřel již v 6. minutě zprava nabíhající Antonín Fingrhut0:1. Je třeba podotknout že kolmice Baboráka mezi domácí obránce byla ukázková. Brance předcházela šance Zuny z druhé minuty. V 16. minutě si mohl penaltu vykoledovat Krýda, ale po lehkém přistrčení domácím gólmanem se snažil situaci ustát. Toto řešení k navýšení vedení hostí bohužel nevedlo. Šok pro hostující tým přinesla 22. minuta. Po prohraném souboji Svačiny na polovině hřiště uklouzl Selix, domácí útočník se ocitl tváří v tvář Jírovi a nezaváhal – 1:1. Z hosty vyrovnání neotřáslo a dále produkovali fotbal s velkým množstvím, bohužel nepřesného, zakončení. Za zmínku stojí tři velké příležitosti Kohouta z 33., 41. a 43. minuty. První dvě skvěle zlikvidoval brankář domácích, tu třetí po rohu zastavila tyč. 

Druhá půle už přinesla vyrovnanější průběh. Vedení pro hosty zajistil ve 49. minutě Václav Kohout hlavou po rohovém kopu – 1:2. Poté se hra díky standartním situacím a nakopávaným míčům domácího týmu přenesla na polovinu hostí. Domácí si v rozmezí padesáté a šedesáté minuty vypracovali dvě šance. První zmařil Jíra a druhá domácí střela se nevešla mimo tři tyče. Vyrovnání přišlo po taktické chybě hostí. Baborák zbytečně hledal gólmana Jíru. Z poloviny hřiště na něj nasměroval svoji přihrávku, míč Jírovy při odkopu nešťastně odskočil, Selix poté přerušil hru autovým vhazováním a po jeho rozehráni fauloval Svačina a z nařízeného nepřímého kopu domácí v 74. minutě hlavou vyrovnali – 2:2. Zbytek utkání se poté odehrál víceméně ve středu pole, kdy hosté občas zahrozili nedotaženým protiútokem a domácí nepříjemně zahrávanou standartkou. Utkání tak nakonec dospělo do nezasloužené remízy pro domácí tým a domácí trenér po utkání neskrýval radost ze získaného bodu.

Asistent trenéra domácích Jan BAŠKO: „Před utkáním bychom na čejetickém hřišti brali bod, ale po průběhu zápasu jsme se shodli, že je to tentokrát málo. Za bojovnost lze pochválit celý tým. Škoda jen neproměněných šancí. Výkonem povedené utkání, výsledkově už ne zcela. Vytoužené výhry, která by nás přiblížila třetí příčce po podzimu jsme se totiž nedočkali".