Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 11.kolo 16.10.2010

TJ Sokol Libiš   SK Benátky
2:0
( 1:0 )

Šídlo – Janík, Hubáček, Trojan, Zuskin – Špička, Pochman (88. Holina), Novák, Gondek – Jirásek (90. Hadraba), Mansfeld (86. Máj)

Diváků: 100

Bejr – Mareš, Skramužský, Kozma, Olšák – Rosenkranz, Smetana (55. Kopecký), Karásek, Korejza (84. Bláha) – Šimek, Kohout (74. Davídek)

 
góly: 41. Pochman z pen., 46. Mansfeld
karta: 32. Zuskin – 40. Skramužský, 58. Kozma
karta:
rozhodčí: Šmejkal – Benák, Hron, delegát: Jahelka
  Střely na branku: 6:3
Střely mimo: 8:1
Rohové kopy: 1:2
Ofsajdy: 3:5
Fauly: 21:32
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátecká krize se prohloubila v Libiši !

V 11. kole fotbalového krajského přeboru zajížděly Benátky na půdu Libiše, tedy týmu, který se pohybuje také ve spodních patrech tabulky. A opět se potvrdilo, že ve vesnici na Mělnicku se Benáteckým vůbec nedaří. Vždyť zde nedokázali za tři přeborové pokusy urvat ani bod. Nejinak tomu bylo v sobotním dopoledni. První branku vstřelili domácí těsně před poločasem z kontroverzní penalty Pochmanem a krátce po obrátce přidal po evidetní přihrávce rukou (!) druhou branku domácích Mansfeld. Další věcí pak bylo, že když chtěli Benátečtí hráči rychle rozehrát, nebyl k dispozici ani jeden náhradní balón a rozhodčí Šmejkal bez povšimnutí toto z úsměvem přehlížel. Na druhou stranu, Benátky si nevytvořily téměř žádnou vážnou šanci a brát body by byl téměř zázrak. Nezbývá, než příští týden doma porazit předposlední exdivizní SK Rakovník.

Všichni přítomní benátečtí příznivci si o utkání jistě udělali obrázek sami. Pozadí, ve kterém se v Libiši hraje fotbal je dost pofiderní, a soupeři to tak nemají lehké. Benátky by o tom mohly mluvit dvojnásob. Stejně jako před dvěma lety Meho Berovič z Kladna, i tuto sobotu hrál hlavní roli v utkání rozhodčí, jímž byl Jiří Šmejkal z Českého Brodu. I trapná vložka s chybějícími míči tentokráte v Libiši byla k vidění, a tak si před sobotním obědem diváci koupili lístky spíše na divadlo než na fotbal. Ale pojďme k samotnému zápasu. V 16. minutě Skramužskému propadl míč za sebe, kde byli dva domácí hráči. Nakonec z ostrého úhlu pálil Mansfeld, Bejr vyrazil na roh.  Následně pak po Špičkově centru hlavičkoval volný Zuskin do břevna. O pět minut později Karásek chyboval v rozehrávce. Mansfeld vysunul Jiráska, který tváří v tvář Bejrovi slabou střelou našel náruč hostujícího gólmana. Na druhé straně ve 36. minutě Šimek z otočky Šídlovu branku minul. Ve 41. minutě přišla situace, která hostující trenéry zvedla z lavičky. Po souboji s Kozmou se v divadelní vložce skácel teatrálně k zemi mladý Zuskin a Šmejkal k udivení všech nařídil pokutový kop. Ač si Josef Bejr na balón šáhl, střela Petra Pochmana z penaltového puntíku skončila v brance – 1:0.

Ihned po začátku druhého poločasu přišel další výsměch ze strany prošedivělého sudího. Centrovaný míč do vápna Benátek, kde jeden z hráčů domácích evidentně přistrčil míč rukou Josefu Mansfeldovi, který napnul síť. Píšťalka rozhodčího zůstala němá a domácí vedli – 2:0. V 55. minutě hostujícího Smetanu nahradil Kopecký a následně Kozma dostal žlutý trest a hned po té měli Libiští  další příležitost ke skórování. Janík si narazil s Pochmanem, avšak těsně přestřelil. Domácí byli při chuti, Špička posílal do vápna další balón. Šimek odhlavičkoval s vypětím všech sil před Jiráskem na roh. Zřejmě největší šanci na skórování promarnil v 75. minutě střídající Kopecký. Kozma mu totiž poslal míč přesně na nohu a překvapený benátecký hráč zamířil mimo tři tyče. V 76. minutě měl v krátkém sledu dvě gólovky penaltový exekutor Pochman. Nejprve utekl Marešovi a Bejr hasil skvělým zákrokem a pak dělovku domácího kapitána vyškrábl konečky prstů na roh. Benátky se již na nic nezmohly a Libiš svůj náskok pohlídala. V nepřátelském prostředí tak Benátečtí opět prohráli a musí se soustředit na „zápas podzimu,“ jak jej nazval trenér Nejedlý, s Rakovníkem.

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Hodnocení utkání je v poslední době již nošením dříví do lesa. Do zápasu jsme vstupovali s cílem vyvarovat se hrubých individuálních chyb z předešlých zápasů a pokusit se bodovat. Vstup do utkání tomu ale neodpovídal a prvních deset minut jsme se dostali pod tlak. Poté se hra vyrovnala, ale opět docházelo ke zbytečným ztrátám míče především v záložní řadě. Těsně v závěru poločasu začal úřadovat rozhodčí Šmejkal, když domácí útočník ochotně předvedl ,,divadýlko" v podobě pádu bez kontaktu hostujícího hráče! Následovala penalta. Náš brankář Bejr sice prsty na míč dosáhl, ale míč přesto skončil v síti. I přes tuto nepřízeň jsme byli odhodláni zápas otočit. Hned v úvodu druhého poločasu byl asi hlavní rozhodčí postižen slepotou, když přehlédl jasné hraní rukou a akce skončila druhým gólem Libiše. Toto nás vyprovokovalo k ještě větší snaze něco udělat s výsledkem, ale postupem času bylo vidět, jak náš boj je marný. Většina našich akcí pak skončila ,,údajným faulem", kterých jsme měli celkem 32! Další zvláštností byl fakt, že najednou na hřišti docházely míče. Tragikomicky působilo i to, že náš gólman si musel vždy pro míč dojít sám a dokonce v jednu chvíli přinesl tři míče, které zůstaly zakopnuty ve křoví. V Libiši hold chybí podavači míčů, protože co kdyby hostující hráči chtěli co nejrychleji rozehrát. Závěr byl již tradiční, jediná šance Kopeckého zůstala neproměněna. Nyní nás čeká ,,utkání podzimu" proti Rakovníku.“

Trenér Libiše Václav HAVEL: „Za zaslouženou výhrou jsme od začátku šli velkou bojovností a vůlí. Velmi nám pomohla Mansfeldova hlavička na začátku druhé půle. Celý tým chválím za bojovnost.“

Předzápasové představení soupeře z Libiše naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Sokol Libiš – SK Benátky ZDE!

ČLÁNEK z mělnického deníku ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 11. kola krajského přeboru :

  • TJ Sokol Libiš – SK Benátky 2:0 (1:0)
  • SK Rakovník – Čáslav "B" 3:2 (0:0) článek 1 a 2
  • Štěchovice – Tn.Rakovník 4:0 (0:0) článek
  • Kutná Hora – Neratovice 0:2 (0:1) článek 1 a 2
  • Hradištko – N.Strašecí 1:3 (1:1) článek
  • Brand./Bol. – Český Brod 3:3 (0:0) článek
  • Union Beroun – SK Úvaly 2:2 (2:2) článek 1 a 2
  • Dobrovice – Sokol Zápy 1:1 (0:0) článek

Příští 12. kolo v 15:30  hod.: SOBOTA: SK Benátky – SK Rakovník (10:15), Český Brod – Dobrovice, Nové Strašecí – Brand./Bol., Tn.Rakovník – Un.Beroun, NEDĚLE: Čáslav "B" – Hradištko, K.Hora – Libiš, Zápy – Štěchovice, Neratovice – Úvaly.