Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 24.kolo 01.06.2013

Sokol Kněžmost   SK Benátky "B"
2:2
( 1:2 )

Moc – Prokůpek (46. Beneš), Macek, T. Beran, Repš – Fiala, Kastner, J. Beran, Vokál (46. Hybner) – Štěpánek, Škaloud

Diváků: 50

Kubát – Chupík, Hejtmánek, Došlý, Svačina – Davídek, Langšádl, Fingerhut (68. Bambuch) Jan Kraus – Krýda (81. Pařízek), Mašek (85. Tott)

 
góly: 12. J. Beran, 66. Štěpánek – 14. a 43. Mašek
karta: Hejtmánek
karta:
rozhodčí: Jirků – Zdražil, Stehlík
delegát: Pažout Petr
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Tomáš Beran
Hráč utkání:
David Mašek

Průběh zápasu

Rezerva vybojovala spravedlivý bod !

I přes dlouhodobou nepřízeň počasí byl deštěm zmáčený trávník v Kněžmostu uznán rozhodčími jako způsobilý a tak se mohl odehrát zápas mezi domácími a týmem benátecké   rezervy. Obě mužstva byla ještě teoreticky ohrožena sestupem a proto se dal očekávat boj o každý bod.

Domácí byli zpočátku o něco lepší a vytvářeli si pozice k zakončení, zatím co se hosté rozkoukávali a zvykali si na podmáčený povrch. Do vedení se odpovídajíce prvním minutám dostali hráči Kněžmostu. Ve 12. minutě se z přímého kopu, který nechytatelně zakončil o břevno prosadil Josef Beran1:0. Hosté se však rychlé branky nezalekli a hrál se oboustranně útočný fotbal. Již ve 14. minutě se protáhl do zakončení Štěpán Krýda, jehož útok zmařil domácí brankář, ale pohotový David Mašek následný odražený míč napálil do branky – 1:1. V závěru poločasu ve 43. minutě nedokázali domácí dobře odvrátit roh, Štěpán Krýda se dostal k dalšímu centru, našel naprosto přesně opět Davida Maška, ten se v hlavičkovém souboji prosadil a trefil k tyči – 1:2. Poločasový výsledek tak po obratu vyšel lépe pro hostující tým.

Druhá část zápasu byla převážně pod kontrolou hostí a ve znamení jejich rychlých výpadů do postupně se otevírající obrany Kněžmostu. Bohužel žádnou z několika velmi nadějných šancí se nepodařilo Benátkám dotáhnout do gólového zakončení a tak domácí v 66. minutě dotáhli rozdíl skóre, když využili zbytečné ztráty míče ve středu hřiště a následný brejk do otevřené obrany zužitkoval Zdeněk Štěpánek2:2. Remízu nakonec paradoxně zachraňovali v nastavení hosté, když musel dorostenecký brankář Jiří Kubát vytáhnout zákrok z kategorie nevídaných a vleže v krkolomné pozici po předchozím zákroku vykopl bodlem míč před trojicí dobíhajících domácích hráčů, kteří již téměř zakončovali do prázdné branky.

Dělba bodů byla spravedlivá a vzhledem k následujícím výsledkům pro oba týmy i klíčová, jelikož si pro další rok zajistili účast v letos nevídaně vyrovnané soutěži. V dalším již předposledním kole soutěže budou benátečtí hosty na půdě nedalekého Kostelního Hlavna, kterému budou chtít vrátit podzimní domácí porážku 0:3 (viz. článek).

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 24. kola okresního přeboru :

  • Kněžmost – SK Benátky "B" 2:2 (1:2)
  • Kosmonosy – Krnsko 3:2 (1:1)
  • Čejetice – MSK "B" 1:0 (1:0)
  • Březno – Kosořice 4:2 (1:0) článek
  • Kr.Vrutice – Řepov 0:1 (0:1)
  • Bezno – K.Hlavno 0:8 (0:4) 
  • Horky – Akuma odloženo

Příští 25. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: K.Hlavno – Benátky "B", Akuma – Březno MSK "B" – Horky, Krnsko – Bezno, Řepov – Kosmonosy, Čejetice – Kněžmost, NEDĚLE: Kosořice – Kr.Vrutice.

Fotogalerie