Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 2.kolo 25.08.2007

SK Benátky   Sokol Struhy
1:1
( 0:0 )
Kyzivát - Spousta, Červenka, Kubík, Šukal - Miškovský, Benda, Wágner, Chupík - Buryán, Pařízek (43´Feri) Diváků: 60
 
góly: 88´Kubík (p)
karta:
karta: Wágner
rozhodčí:
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Naše rezerva zaskočila favorita.

Naše "B mužstvo se představilo v nové sezóně poprvé na domácím hřišti a nutno hned na začátku podotknout, že divácká kulisa byla nevýrazná. Ale kdo si cestu na stadion našel, ten se jistě nenudil. Vždyť kdo by si před zápasem pomyslel, že naše rezerva bude v utkání proti jednomu z největších favoritů týmu Struh sahat dokonce po třech bodech ?

První poločas skončil sice bez branek, ale divák si rozhodně přišel na své a mohl sledovat jak naši borci trestuhodně zahazují gólové šance. Za zmínku stojí především vyložené šance Bendy, Chupíka a kapitána Buryána. V poločase mohla rezerva Benátek vést v pohodě již nejméně o tři branky.

Druhý poločas se ale bohužel nesl ve stejném duchu a naši střelci o poločase nesrovnali mířidla a dále zahazovali jednu šanci za druhou. Zákonitě tudíž přišel trest. Otřepané "nedáš dostaneš" platilo dokonale. Z ojedinělého útoku mužstvo Struh otevřelo patnáct minut před koncem utkání skóre a naše jinak celý zápas pozorná a bezchybná obrana v čele s výborným Kyzivátem kapitulovala - 0:1. Naše rezerva ale s výhledem na nešťastný konec zápasu ještě víc přidala obrátky a nedala obraně Struh vydechnout. Zvýšené úsilí vyústilo dvě minuty před koncem. Po přímém kopu, na který se vydal i brankář Kyzivát, Benátky způsobilli závar a zmatek v pokutovém území Struh. Zakončující Feri byl faulován a rozhodčí neváhal a odpískal pokutový kop. Penaltu s přehledem proměnil Kubík - 1:1 a naše rezerva vyválčila jistě cenný bod a pokud bude chtít v příštích zápasech bodovat, bude muset zapracovat na proměňování vyložených šancí.