Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 30.09.2007

SK Benátky   TJF Čechie Čejetice
2:2
( 1:1 )

Řezáč - Pospíšil, Hrouda, Šulc, Hejtmánek - Mareš, Karásek, Bohdan (33´Havránek), Novotný (73´Zikmunda) - Duchoslav, Došlý (80´Kučera)

Diváků: 150

Krejčík - Ulman Petr, Štěpán, Blažek, Nekola - Průcha (63´Bartoš), Navrátil, Kadlec (77´Železný), Brož - Kůtek, Dudka (80´Starý)

 
góly: 41´Duchoslav, 90+4´Hrouda - 10´Dudka, 68´Navrátil
karta: 1:4
karta: 90+4´Dudka (Čejetice)
rozhodčí: Hron - Benák, Šmejkal
  Střely na branku: 8:2
Střely mimo:
Rohové kopy: 6:2
Ofsajdy: 3:7
Fauly: 14:18
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Stoprocentní produktivita hostí a smutný konec derby. 

Proti nováčkovi soutěže z Čejetic jsme začali aktivněji. Na soupeři bylo jasně patrné, že celý zápas bude spoléhat spíše na brejky. Bohužel soupeřova hra zklidila úspěch hned v 10. minutě kdy k odkoplému balónu na naší polovinu  měl  blíže benátecký Hrouda, který se však nechal obrat o míč hostujícím útočníkem Dudkou a ten si již se samostatným nájezdem věděl rady - 0:1. Poté naše následná snaha o rychlé vyrovnání přišla vniveč, jelikož se hosté začali ještě více soustředit na bránění. Ve 35. minutě se však po standartní situaci na zadní tyči prosadil domácí Došlý, ale jeho radost zkrotil pomezní rozhodčí zdviženým prapokem. O 6. minut později se krásně u postranní čáry uvolnil s chutí hrající Došlý a milimetrovým pasem našel svého kolegu z útoku Duchoslava, který měl již lehkou pozici - 1:1. Zbývající minuty prvního poločasu již nic zajímavého nenabídly a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Obraz hry byl i ve druhém poločase stále stejný. Urputně bránící hosté a snaha domácích o vstřelení druhé branky. Bohužel stejně jako v první půly se dokázali prosadit první Čejetice. V 68. minutě na soupeřově vápně vypíchl balón Karáskovi čejetický kapitán Navrátil a rychlým protiútokem se dokázal zkušeně prosadit a tak i druhá čejetická střela skončila v naší síti - 1:2. Benátečtí se nechtěli smířit s krutým osudem zápasu a tak přibývalo závarů před čejetickou branku, které kolikrát hosté odvrátili se štěstím. Ke konci zápasu se do pokutového území začal vydávat i náš gólman Řezáč. Právě u něho začala akce ze které jsme dokázali alespoń vyrovnat. Ve čtvrté minutě nastavení stihl rozehrát právě gólman Řezáč a za nedlouho centrující Šulc posadil balón na hlavu Hroudovi, který zachránil bod za remízu - 2:2.V závěru utkání obdržel červenou kartu již vystřídáný Dudka, který po inkasovaném gólu vhodil na hrací plochu láhev. Toto vyrovnání neunesl ani podnapitý čejetický divák, který při odchodu do kabin vtrhnul na hřiště a dal hlavičku hlavnímu rozhodčímu. Hříšníkovi se alespoň dokázalo zabránit odchodu ze stadiónu a po chvíli byl předán státní policii. Bohužel tak smutný konec derby bude mít dohru u zeleného stolu.