Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 28.10.2010

SK Benátky "B"   TJ Sokol Struhy
0:1
( 0:1 )

Novák – Feri, Hejtmánek, Chupík, Šukal M. – Novotný, Svoboda, Bláha, Kučera – Kraus, Bambuch (46. Davídek)

Diváků: 40

Tišler – Strejček F., Konopka, Cerha, Pých, Pavlíček, Szabo, Strejček J., Náhlovský, Čmugr, Volkman

 
góly: 5. Čmugr
karta: 50. Feri – 34. Náhlovský, 90+2. Volkman
karta:
rozhodčí: Sobalík
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva v dohrávaném utkání prohrála a připsala si pátou porážku v řadě !

V dohrávaném utkání 6. kola okresního přeboru, které nebylo 26. září sehráno vinnou  nezpůsobilé hrací plochy pro vytrvalý déšť, hostilo „B“ mužstvo Benátek nad Jizerou Struhy a chtělo ukončit šňůru čtyř porážek v řadě. Obě mužstva měli na kontě před zápasem stejný bodový zisk 12ti bodů a chtěli se vzdálit pronásledovatelům.

Hráči Benátek chtěli konečně prolomit špatné vstupy do utkání, kdy vždy brzy inkasovali a pak bylo velmi obtížné proti bránícím celkům výsledek otočit. Ale opět se to nepodařilo. Po zaváhání domácí obrany v 5. minutě, kdy míč propadl do blízkosti branky, a po nedorozumění gólmana Nováka s benáteckým obráncem se dostal k zakončení Jan Čmugr a ten velice šťastnou brankou otevřel skóre – 0:1. Benátky se pak chopily taktovky hry, ale vyloženější šance nepřicházela. Snad jen Bambuch měl šanci skórovat, ale centr Kučery poslal z voleje pouze do náručí brankáře Struh. Naopak protiútoky hostů byly čím dál tím nebezpečnější. Přímý kop ze vzdálenosti 25 metrů skončil na spojnici tyčí Novákovy branky. I další střelecké pokusy po protiútocích mířily na branku Nováka, který vždy skvěle zareagoval a držel domácí tým nad vodou. Domácí měli sice míč více na svých kopačkách, ale střely končily vždy mimo branku hostí nebo vše dobře zvládla hostující obrana a to i po občasných zaváháních stružského gólmana, kdy mu vypadl míč z rukou. Další možnost, kdy mohli hosté navýšit své vedení, měli po penaltovém zákroku Hejtmánka ve 38. minutě. Pokutový kop ale opět skvěle vyrazil Novák a následnou dorážku už penaltový exekutor do branky nenasměroval. Více pak první poločas nenabídl.

Ve druhé půli rezerva vystupňovala svůj tlak, kdy se Struhy pouze bránily. V útoku do druhého poločasu nastoupil Davídek, který vystřídal Bambucha. Domácí se kombinační hrou dostávali až na hranici velkého vápna, ale tam už nebyl prostor k zakončení a pokud se tak stalo, bylo to z velmi těžkých pozic, takže střely Novotného, Bláhy, Chupíka, Kučery skončily mimo tyče. Dvě solidní šance na vyrovnání měl levý obránce domácích, Martin Šukal. Po nádherném centru Davídka na zadní tyč nedokázal míč z těžké pozice dostat hlavou do branky a přestřelil. V druhém případě se svou individuální akcí dostal až k zakončení, ale jeho tvrdou střelu z hranice šestnáctky brankář hostí zkrotil až po několika pokusech. Skvělý pohyb domácích hráčů a to pak zejména Krause, Davídka a Novotného museli hosté řešit faulem, ale následné standartní situace také brankou neskončily. Postupem času se více a více otevírala domácí okénka v obraně a těch se snažili hosté využít, ale obrana benáteckého „B“ mužstva je již do vážnější šance nepustila. Domácí se už pomalu radovali z vyrovnání. To když se ve vápně dostal k balónu Radim Davídek, který pak skvělou přihrávkou přes tři obránce hostů oslovil Kučeru, ale ten nepochopitelně selhal a netrefil ani míč, který stačilo pouze ze vzdálenosti penalty poslat do opuštěné branky. Několik přihrávek Novotného, který se téměř vždy dokázal průnikem dostat až do vápna, odvrátila obrana hostí. Další šance v zápase už ale bohužel nepřišla a tak dohrávané utkání 6. kola skončilo vítězstvím Struh nejtěsnějším poměrem.

Další zápas se hraje již tuto neděli, kdy opět na domácím trávníku hostí rezerva Akumu Mladou Boleslav a hosté jsou jasným favoritem.

Krátké články z Boleslavského deníku k pěti zápasům naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 6. kola :

  • SK Benátky "B" – Sokol Struhy 0:1 (0:1)
  • Dobrovice "B" – Předměřice 1:1 (1:1)
  • Krnsko – Sokol Řepov 3:3 (1:0)
  • K.Hlavno – Bezno 2:0 (0:0)
  • Březno – Čejetice 4:1 (0:0)
  • Klášter – Skalsko 8:1 (4:0)
  • Akuma – Pěčice 2:11 (1:7) článek

Příští 7. kolo okresního přeboru v 16:00 hod., SOBOTA: Bezno – Benátky "B", Struhy – Klášter, Řepov – Akuma, Pěčice – Dobrovice "B", Čejetice – K.Hlavno, Skalsko – Krnsko, NEDĚLE: Předměřice – Bezno.