Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 1.kolo 25.08.2013

SK Benátky "B"   SK Akuma MB
1:1
( 0:0 )

BinderJ. Rosenkranz, Karásek, Chupík, Hejtmánek – Kamlach (80. Jan Kraus), Pavelka, Langšádl (62. Jäger), Novotný – Mašek (69. Fingerhut), Šimek

Diváků: 50

Halbich – Nový, Havránek, L. Výda, Kamenický, V. Kohnhäuser (75. Houser), Dubský, Bernard (85. Gregor), Fanta (90+1. Hlaváček), Bernat, Valenta

 
góly: 67. Pavelka – 69. Valenta
karta: 22. Šimek, 36. J. Rosenkranz, 68. Binder – 28. Valenta, 43. Dubský
karta: 54. Šimek – 47. Dubský
rozhodčí: Janda – Chrastina, Hloucal
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Ondřej Pavelka
Hráč utkání:
Ladislav Výda

Průběh zápasu

Rezerva v prvním domácím zápase nové sezóny remizovala !

Také benátecká rezerva má za sebou úvodní zápas. Notně posílena o hráče A týmu hostila na svém stadionu ambiciózní Akumu Mladá Boleslav. Hrál se vyrovnaný fotbal, čemuž také odpovídá výsledek 1:1. Benátečtí sice měli více brankových příležitostí, avšak hosté hrozili zejména ze standardních situací. Zajímavostí je, že Akuma nastřelila celkem třikrát tyč! Nepříjemnou zprávou je oslabení o Radka Šimka, jenž viděl zbytečnou červenou kartu.

Od úvodu utkání byli Benátečtí rozhodně lepším týmem. Velké šance však neproměnili. Po gólu volala zejména Maškova příležitost. Mnoho nechybělo, aby se v závěru poločasu dostala do vedení hostující Akuma. Výdova střela z téměř čtyřiceti metrů přeletěla gólmana Bindera, kterého ale zachránila branková konstrukce.

Tyčku trefil hostující Výda také ve druhém poločase. To už se však hrálo deset na deset. V úvodu byl po druhé žluté kartě vyloučen mladoboleslavský Dubský, o chvíli později ho pod sprchy následoval protihráč Šimek. Po tomto momentu ale rezerva začínala přebírat stále více otěže utkání. Bohužel většina šancí nebyla dotažena finální gólovou přihrávkou. Až v 67. minutě se Benátečtí radovali. Novotného přímý kop vracel do pokutového území Karásek, míč se dostal k Ondřeji Pavelkovi, jenž vstřelil úvodní branku – 1:0. Trestný kop dopomohl také k vyrovnávající brance. Míč si postavil Ladislav Výda, potřetí v zápase trefil tyčku, od které se balón odrazil k Michalu Valentovi, který si už věděl rady – 1:1. Infarktové okamžiky připravil pro své spoluhráče a benátecké fanoušky v závěru utkání brankář Binder, který váhal s odkopem, až trefil útočícího Valentu, od něho se míč odrazil do moci domácího gólmana. Poslední větší příležitost měl Jan Kraus, ke kterému se při zmatku v pokutovém území Akumy odrazil míč, prostrčit ho za záda brankáře Halbicha ale místní útočník nedokázal.

Fotbalová rezerva tedy na úvod soutěže remizovala, jelikož nedokázala využít některé slibné brankové příležitosti. V dalším kole zajíždí hráči B mužstva na půdu Čejetic, které v prvním kole remizovali v Březně.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Hodnocení tohoto utkání bude velmi negativní, protože jsme nezískali povinné tři body. Soupeř hrál dlouhé nakopávané míče a neustále si liboval v defensivní činnosti. Hned od začátku utkání jsme si vytvořili stálý tlak. Musím ještě podotknout, že naše mužstvo bylo posíleno šesti hráči z áčka. Hned v první patnáctiminutovce jsme si vypracovali několik šancí. Jednu z nich měl jinak dobře hrající Jan Kamlach, avšak vyřešil ji velmi naivně. Ještě v průběhu prvního poločasu měl další příležitost Radek Šimek, ale selhal v ní, tak jako jeho výkon za celý pobyt na hřišti, než se z něj poroučel po červené kartě. Soupeř nadále čekal na naší chybu. Ovlivnit zápas mohlo vyloučení jejich nejaktivnějšího hráče Václava Dubského. Mohli jsme hrát přesilovku. Bohužel též náš Radek Šimek, který, jak jsem již řekl, nehrál dobrý zápas, se nechal naivně a zbytečně po dvou žlutých kartách vyloučit. Místo přesilové hry jsme tak hráli ve stejném počtu na obou stranách. Přesto jsme dokázali skórovat, když se dorážkou prosadil Ondra Pavelka, jenž hrál svůj první zápas v okresním přeboru za Benátky nad Jizerou. Je zde na hostování z Kosmonos. Jeho výkon byl takřka stoprocentní. Za neustálého deště se druhý poločas nesl ve znamení bojovnosti z obou stran. Soupeř využil několika chyb v naší obraně, což mu pomohlo ke standardním situacím. Z jedné z nich se mu podařilo skórovat, když brankář Binder vyrazil střelu na tyč, ale na dorážku již neměl šanci. Ztráta dvou bodů je pro nás zklamáním."

VÝSLEDKY 1. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Akuma 1:1 (0:0)
  • Březno – Čejetice 4:4 (1:4)
  • Kněžmost – Kosořice 1:0 (0:0) článek
  • Dl.Lhota "B" – Řepov 2:1 (0:1) 
  • K.Hlavno – Krnsko 2:0 (2:0) 
  • Kr.Vrutice – Židněves 2:4 (2:1)
  • Předměřice – Kosmonosy 1:8 (1:4)

Příští 2. kolo Okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Čejetice – SK Benátky "B", Židněves – Dl.Lhota "B", Kosmonosy – Březno, Krnsko – Předměřice, Řepov – K.Hlavno, Kněžmost – Kr.Vrutice, NEDĚLE: Kosořice – Akuma.