Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 4.kolo 14.09.2008

SK Bělá pod Bezdězem   SK Benátky "B"
8:0
( 5:0 )
Diváků: 70

Skalák – Šukal P., Chupík, Hejtmánek, Šukal M. – Baborák, Benda, Svoboda, Korejza T., Zuna – Buryán

 
góly:
karta:
karta:
rozhodčí: řídil LAIK
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva odjela s pořádným výpraskem !

Na další mistrovské utkání jsme zavítali k prozatím prvnímu týmu okresního přeboru tedy do Bělé pod Bezdězem z dosti prořídlým kádrem. Na toto utkání jsme přijeli pouze s 11 hráči a to včetně dvou dorostenců, kteří měli v nohách svůj sobotní dorostenecký zápas a bez asistenta trenéra, který měl  opět jiné aktivity.

Od začátku utkání byl soupeř lepším mužstvem, ale i my jsme ve středu zálohy poměrně fotbalově kombinovali. Bohužel však jsme již v 10 min. poprvé inkasovali na 1:0 po nepříliš prudké, ale za to přesné střele soupeře do levého horního rohu naší branky. Po té soupeř v 16 min. přidal po individuální akci ve středu hřiště na 2:0, když záložník soupeře obešel tři naše hráče jako slalomové kužele. Ve 23 min jsme dostali na 3:0 po rohu soupeře zahraném na přední tyč, kdy balon nepochopitelně prošel naším pokutovým územím a na zadní tyči útočník soupeře hlavičkoval již do naší prázdné branky. Tím však nebylo naše trápení zdaleka ukončeno. Běžela 30 min., když Chupík ve snaze odkoupnout míč z našeho poktového území zahrál rukou a soupeř nařízenou penaltu s přehedem proměnil. Ve 41 min. soupeř zvýšil již na 5:0  po krásné akci a střelou do prázdné branky. V první půli stojí ještě za zmínku naše jediná gólová šance utkání a to když se Svoboda po individuální akci středem dostal do celkem dobré sřelecké pozice, bohužel však trefil pouze boční síť.

Po poločase naše mužstvo zvětšilo důraz a začalo napadat soupeře při rozehrávce něco málo za půlicí čarou, čímž jsme zmenšili soupeřovi hřiště pro jeho doposud přesnou kombinační hru. Tato změna byla ihned znát, protože 30 minut druhé půle jsme byli naprosto vyrovnným soupeřem, bohužel jsem si však nedokázali vytvořit žádnou vyloženou příležitost. Po té soupeř začal opět řádit a trestal naše chyby. Na 6:0 zvýšil v 75 min. z penalty. Této penaltě předcházela chybná ztráta míče Bendy na soupeřově polovině a následný rychlý protiútok do naší rozhozené obrany, kdy po lehké teči brankáře Skaláka o soupeřova útočníka, byl nařízen druhý pokutový kop. V 80 min. to bylo již 7:0 po nečekané střele z cca 35 metrů. V 82 min. jsme si kalich hořkosti vypili až do dna, když soupeř uzavřel zápasový debakl na hrozivých 8:0. Musím přiznat, že soupeř vyhrál naprosto zaslouženě a našemu mužstvu uděli lekci z efektivity (z 9-ti střel na branku jsme dostali 8 gólů).

Ještě bych rád jako trenér "B" mužstva, vyslovil poděkování Mirkovi Urbanovi, který s námi do Bělé jel na poslední chvíli jako pomezní rozhodčí a alespoň trochu ulehčil situaci trenérovi "B" mužstva, který měl  v tomto utkání původně zastávat 3 fukce (jediný náhradník, pomezní rozhodčí a trenér).

VÝSLEDKY 4. kola : 

  • Bělá p.Bez. – SK Benátky "B" 8:0 (5:0)
  • Akuma – Předměřice 3:2 (2:0) 
  • Doubrava – Horky n/Jiz. 3:1 (2:1)
  • Pěčice – Struhy 3:2 (2:1)
  • K.Hlavno – DBSK "B" 4:1
  • Klášter – Řepov 1:2 (0:1)
  • Kněžmost – Krnsko 0:0 (0:0) 

Příští 5. kolo okresního přeboru v 16:30 hod., SOBOTA: Řepov – Kněžmost, Struhy – Kostelní Hlavno, Krnsko – Bělá p.Bez., Horky n/Jiz. – Pěčice, NEDĚLE: SK Benátky "B" Akuma, Předměřice – Doubrava, DBSK "B" – Klášter.