Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 5.kolo 25.09.2011

SK Benátky "dorost"   SK Viktorie Jirny
1:3
( 1:1 )

Kubát – Kapoun, Tott, Hrdlička, Langšádl (46. Jíra) – Horák, Kraus, Fingerhut, Čadil – Kamlach (82. Pařízek), Krýda

Diváků: 20

 
góly: 4. Krýda
karta:
karta:
rozhodčí: Salač
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost prohrál doma s prvními Jirny !

V pátém kole podzimní části soutěže přivítali benátečtí dorostenci lídra tabulky a to do té doby naplno bodující hosty z Jiren. Jinak tomu nebylo ani po skončení utkání, hosté si totiž připsaly další  bodový zisk a od Jizery importovaly všechny body.

Ihned v úvodu utkání vyrukovaly Benátky na soupeře s nátlakovou hrou a vytvořily si i několik velmi slibných brankových příležitostí z nichž ve 4. minutě chladnokrevně proměnil jednu z nich Štěpán Krýda1:0. Domácí se však neradovali dlouho. V 6. minutě po riskantním autovém vhazování Martina Kapouna a následně nepodařeném odkopu Davida Langšádla darovali soupeři možnost srovnat. Soupeř tuto chybu potrestal přízemní tvrdou střelou, která se otřela o tyč a skončila v benátecké brance – 1:1. Tato branka Benátky zaskočila a soupeři se tak podařilo vyrovnat poměr hry, což zůstalo bez změny celý první poločas.

Ve druhém poločase šli hosté do vedení v 53. minutě po standardní situaci a neuhlídání střílejícího hráče na zadní tyči – 1:2. Této standardní situaci předcházel zbytečný faul Martina Hrdličky v kraji hrací plochy. Benátečtí byli opět chvíli jako opaření, ale okolo 60. minuty si vytvořili dvě vyložené šance, které bohužel nedokázali proměnit. Tu první spálil zatím nejlepší střelec týmu Ondřej Čadil a tu druhou kapitán mužstva Antonín Fingerhut. Soupeř neproměnil také jednu naprostou tutovku po špatné nahrávce Lukáše Jíry a zmocnění se míče útočníkem hostí, který  překvapen jak snadno se k míči dostal,  sám proti Kubátovi minul. V posledních dvanácti minutách zápasu hráli benátečtí již pouze na tři obránce ze snahou o srovnání skóre. Bohužel toto se nepodařilo a po ztrátě míče u soupeřovy šestnáctky, se  Jirny zmocnily míče a po rychlém kombinačním přečíslení se dostali ke střele, která skončila brankou – 1:3. Tato branka padla v 82. minutě a benátečtí do konce utkání již nedokázali na brankový vývoj utkání zareagovat.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „Musím sportovně přiznat, že soupeř byl dnes o něco lepší než my. Mrzí mě však naše neproměněné šance za stavu 1:2, které mohli průběh zápasu zásadně ovlivnit."

VÝSLEDKY 5. kola I.A třídy dorostu :

  • SK Benátky – Jirny 1:3 (1:1)
  • Poděbrady – Březno 1:2
  • Č.Brod – Milovice 3:1
  • Úvaly – Dl.Lhota 7:0
  • Bezno – Zeleneč 5:1
  • Semice – Bakov 4:2
  • Lysá – D.Bousov 0:0

Příští 6. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: Březno – D.Bousov, Milovice – Lysá n/L., Poděbrady – Úvaly, NEDĚLE: SK Zeleneč – SK Benátky, Jirny – Semice, Bakov – Č.Brod, Dl.Lhota – Bezno.