Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 2.kolo 03.09.2011

ZD Kostelní Hlavno   SK Benátky "B"
2:8
( 1:5 )

Diváků: 100

Gabriel – Feri, Chupík, Kučera, MarešDavídek, Novotný (77. M. Šukal), Kraus Jan, Korejza – V. Šesták (82. Kinzl), Šimek (68. Bambuch)

 
góly: 42. M. Bůžek, 71. Toman – 35., 65. a 77. V.Šesták, 5. Mareš, 14. Šimek, 15. Davídek, 16. Novotný, 85. Bambuch
karta: 19. Pokorný, 40. Pech, 48. Tudoši – 19. Davídek, 55. Mareš
karta:
rozhodčí: Votoček – Paulus, Dragoun
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva nastřílela domácímu Kostelnímu Hlavnu osm branek !

Po domácí výhře se hráči Benátek nad Jizerou „B“ chtěli pokusit bodovat v Kostelním Hlavně, které z prvních dvou zápasů nové sezony vytěžilo maximum bodů. Sestava hostů doznala pěti změn v sestavě a byla opět posílena hráči ze širšího kádru „A“ mužstva (Gabriel, Novotný, Korejza, Šimek, Mareš). Ve stoperské dvojici místo Zuny nastoupil Chupík, v záložní řadě vystřídal Jakuba Krause Milan Korejza, distancovaný Vaňousek byl nahrazen Davídkem, kterému naopak trest za červenou kartu z posledního zápasu z konce sezony vypršel, Bambuch pak zůstal jen na lavičce a do základní sestavy nakoukl Vojtěch Šesták. V brance si odbyl premiéru za rezervní tým Jiří Gabriel.

Pokud chtěli domácí v tomto zápase bodovat, pak na to měli pouze prvních pět minut, kdy na ukazateli skóre svítilo 0:0. Po uplynutí této doby ale začal neskutečný brankostroj hostí. Po centru ze strany se prosadil hlavičkou na zadní tyči David Mareš, který se obětoval i za cenu šrámu, který nakonec byl pouze lehčího rázu – 0:1. Během dalších deseti minut vytahoval míč ze své sítě domácí brankář ještě třikrát. Radek Šimek ukázal pohotovost – 0:2. Radim Davídek bez přípravy krásným angličanem razanci – 0:3 a Josef Novotný techniku, když svou střelu namířil do šibenice – 0:4. Hosté se z ojedinělé šance prosadili. Technickou střelou ze zhruba 25 metrů Martin Bůžek snížil – 1:4, ale vzápětí vrátil hostům čtyřbrankové vedení Vojtěch Šesták1:5. Mnoho dalších příležitostí benáteckých zůstalo nevyužito. Zejména krásný slalom předvedl Jan Kraus, který se dostal až do blízkosti branky, ale zamířil nepřesně. Druhá polovina poločasu byla přerušována častými fauly domácích, kteří neunášeli nastalou situaci. Na obou stranách se tak několikrát zažlutilo. Poločas skončil 1:5.

Do druhé půle již rozhodnutého zápasu domácí nastoupili aktivně, ale jejich snahu zastavovala spolehlivá obrana hostí. Jak se prosadit gólově ukázal Vojtěch  Šesták, který svým důrazem a napadáním mnohokrát vybojoval míč a dostával se do šancí. Právě on zarputilostí před brankou dotlačil míč kousek za brankovou čáru – 1:6Vojtěch Šesták zanedlouho zkompletoval hat-trick, když dorazil do brány střelu Jana Krause – 1:7. Benátky nadále chtěly útočit, ale již zapomínaly na obranu, což resultovalo v branku a snížení. Z brejkové situace přišel křížný míč po zemi skrz celé vápno, kde pro nepokrytého forvarda Kostelního Hlavna Tomana nebyl problém zasunout kulatý nesmysl do prázdné branky – 2:7. Chutě rezervy Benátek ale po obdržené brance neustaly a přišla další branka. Šimka nahradil na posledních několik minut Miroslav Bambuch a ten po krásné přihrávce Korejzy bez problému navýšil skóre – 2:8. Fanoušci domácích volali „deset, deset“, ale po pár chvilkách si hráči uvědomili, že to nesměřuje na hřiště, ale na hospodského. Po zřejmě nejvyšším vítězství rezervy Benátek za několik posledních sezon, si připisují více než zasloužené tři body.

Šňůru dvou zápasů budou chtít hráči Benátek nad Jizerou „B“ rozšířit v nedělním domácím zápase, kdy budou hostovat celek AKUMA Mladá Boleslav. Ti si v tomto kole také s chutí zastříleli při výhře nad Beznem v poměru 6:0 a v tabulce jsou před naší rezervou pouze díky skóre.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „O vývoji utkání jsme takřka rozhodly v první 20 minutách, kdy jsme domácím nasázely 4 branky. Celé utkání jsme byly lepším mužstvem a zaslouženě vyhráli. Do branky nastoupil Jiří Gabriel a podal solidní výkon a až na jedovku Martina Bůžka, která mu zaplavala, byl oporou mužstva. Musím všechny hráče pochválit za předvedenou hru a vyzdvihnout střelce Vojtěcha Šestáka, který podal svůj nejlepší výkon za působení v Benáteckém dresu. Korunoval výkon třemi brankami a právem byl vyhlášen mužem zápasu. Doufám že jeho výkony se budou opakovat."

VÝSLEDKY 2. kola okresního přeboru :

  • K.Hlavno – SK Benátky "B" 2:8 (1:5)
  • Řepov – Dobrovice "B" 1:3 (1:3)
  • Klášter – Kněžmost 0:1 (0:0)
  • Kr.Vrutice – Zdětín 1:0 (0:0)
  • Krnsko – Čejetice 3:1 (1:1)
  • Akuma – Bezno 6:0 (4:0) článek
  • Březno – Struhy 4:1 (2:0)

Příští 3. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Bezno – Klášter, Struhy – Řepov, Zdětín – Březno, Čejetice – K.Hlavno, NEDĚLE: Benátky "B" – Akuma MB, Kněžmost – Kr.Vrutice, Dobrovice "B" – Krnsko.