Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 3.kolo 08.09.2013

SK Benátky "B"   SK Kosmonosy
0:0
( 0:0 )

Binder – Svačina, Chupík, Hejtmánek, F. Rosenkranz – Kamlach (80. Šesták), Pavelka, M. Langšádl (85. Hrdlička), Fingerhut (87. Čadil) – Krýda, Jan Kraus

Diváků: 80

Hošťálek – Michalec, Brodský, P. Kraus, Šimáček, Bažant, Fanta, Keszeg (88. Pekárna), Žďánský, M. Mašek (71. Bláha), Polanka

 
góly:
karta: 40. Kamlach, 77. M. Langšádl, 90.+1. Pavelka – 36. Mašek, 51. Žďánský, 56. Brodský
karta:
rozhodčí: Švarc – Chlastáková, Skřivánková
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Jan Binder
Hráč utkání:
Michal Hošťálek

Průběh zápasu

Rezerva uhrála v pořadí již třetí remízu !

Benátecká rezerva ztratila další dva body. Nutno dodat, že ve třetím po sobě jdoucím zápase byla rozhodně lepší než její soupeř, avšak branková potence hráčů je doslova tristní. K  neproměňování i těch nejvyloženějších šancí se navíc přidává i smůla, neboť i v tomto zápase béčko trefilo brankovou konstrukci.

Po celých devadesát minut měl rezervní tým Benátek znatelnou převahu. Hosté byli přikováni na své polovině a gólmana Bindera tak ohrožovali pouze sporadicky. V prvním poločase se jim to podařilo pouze dvakrát. Střelu unikajícího Šimáčka ale domácí brankář dokázal zneškodnit a taktéž si poradil se zakončením Keszega. V závěru první půle spálil dvě velké tutovky benátecký Krýda.

V úvodu druhého poločasu hlavičkoval hostující Žďánský do tyče. To bylo ale z kosmonoské strany vše. Poté pokračovala plejáda zahozených šancí domácího výběru. V 60. minutě nebezpečně zakončoval Pavelka. O minutu později hlavičkoval Krýda těsně nad. Za malý okamžik nastřelil Kamlach tyčku a opět kousek chyběl, aby hlavička Krýdy skončila za zády výborného Hošťálka. V 86. minutě měl na kopačce rozhodnutí střídající Šesták, avšak znovu výtečný Hošťálkův zákrok uchránil hosty od nezískání jediného bodu, který má pro ně cenu zlata.

Dokud nebude benátecké béčko proměňovat vyložené šance, těžko se může v tabulce sunout do vrchních pater tabulky. Reparát může složit už příští týden, kdy zajíždí na hřiště trápícího se Krnska.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Je to pro nás opět další ztráta. Znovu jsme měli několik brankových příležitostí. Mladí hráči, kteří nastoupili, hráli velmi dobře. Bohužel jejich mládí jim asi neumožňuje skórovat. Vypracovali jsme si nejméně čtyři tutové šance, ať už to byl Honza Kamlach nebo Štěpán Krýda. Velkou příležitost měl i Vojta Šesták, který nastoupil na deset minut. Soupeř měl také nějaké pološance. Výborně zachytal gólman A-mužstva Binder. Pro soupeře je to zlatá remíza, pro nás ztráta dvou bodů. Tento mladý mančaft musí pracovat a snad tříbodové výsledky přijdou."

VÝSLEDKY 3. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Kosmonosy 0:0 (0:0)
  • K.Hlavno – Židněves 1:1 (0:1) 
  • Předměřice – Řepov 5:1 (2:0)
  • Akuma – Čejetice 3:0 (2:0)
  • Březno – Krnsko 6:2 (2:1)
  • Dl.Lhota "B" – Kněžmost 1:5 (1:4) 
  • Kr.Vrutice – Kosořice 0:3 (0:3) článek

Příští 4. kolo Okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Krnsko – SK Benátky "B", Židněves – Předměřice, Kosmonosy – Akuma, Řepov – Březno, Kněžmost – K.Hlavno, NEDĚLE: Kosořice – Čejetice, Kr.Vrutice – Dl.Lhota "B".