Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 11.kolo 30.10.2010

SK Benátky "dorost"   Sokol Březno
3:0
( 2:0 )

Jíra – Svačina, Selix, Gerboc (87. Langšádl) – Baborák – Fingrhut (78. Kapoun), Davídek (60. Kamlach), Zuna, Body (85. Olah) – Krýda, Kohout

Diváků: 30

 
góly: 31. Davídek, 42. Kohout, 67. Krýda
karta: Body
karta:
rozhodčí:
  Střely na branku: 8:4
Střely mimo: 7:3
Rohové kopy: 10:3
Ofsajdy: 0:0
Fauly: 9:9
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost doma nezaváhal a porazil sousední tým v tabulce !

V předposledním domácím zápase podzimní části soutěže, přivítali benátečtí dorostenci soupeře z Března. Dorostenci Března měli před tímto zápasem pouhou jednobodovou ztrátu na domácí  Benátky, tudíž zápas sliboval zajímavou podívanou. 

Domácí z obavy o chybnou kombinaci na vlastní polovině se pokoušeli rychleji bez většího rizika přenášet hru na polovinu soupeře a až zde kombinovat a zakončovat, což byla největší změna o proti jiným domácím zápasům. Touto taktikou zaskočili hosty již v první minutě, kdy dlouhé křižné přenesení hry Svačinou hostující obrana nezvládla pokrýt a Krýda se řítil sám na hostující branku, bohužel mu zakončení nevyšlo dle představ všech benáteckých fandů. V patnácté minutě rozehráli domácí standardní situaci, ale Selixovi na zadní tyči bohužel chyběl pověstný krok ke vstřelení branky. Do třicáté minuty se snaha domácích o skórování branky stále rozbíjela o pozornou obranu hostí. Tu pomohla přelstít až standartní situace, respektive odražený míč z ní. Ve 31. minutě Gerboc trefil ze slibně vypadající "standartky" zeď, míč se odrazil k Radimovi Davídkovi, který povedenou střelou zpoza šestnáctky poslal domácí mužstvo do vedení – 1:0. Navýšení domácího vedení přišlo ve 42. minutě. Dobře zakombinovala domácí záloha, vyslala do ataku agilního a neúnavného Krýdu, jehož usílí o vstřelení druhé branky dokončil svým důrazem v malém vápně Václav Kohout, který se v zakončení nemýlil – 2:0. Tento náskok se pak jevil jako dobrý vstup do začátku druhého poločasu.

V kabině domácích se tentokrát nekonala žádná bouře, jednalo se spíše o pokyny k udržení daného stavu či jeho navýšení. Hra na začátku druhého poločasu se odbývala víceméně ve středu pole, domácí soupeře z Března zodpovědnou hrou do většího tlaku nepouštěli. Výjimkou byla 50. minuta, kdy Jíra ukázal fantastický reflex při střele hlavou z malého vápna a vychytal tak hostujícího stopera, který se před ním zjevil zcela sám po dobře zahrané standartní situaci. V minutě šedesáté páté, kdy tlak domácích narůstal, paradoxně udělala jinak pozorná obrana domácích jedinou vážnější chybu. Po ojedinělém brejku zakončoval útočník hostí, ale Jíra domácí opět podržel. Klidnou koncovku utkání zajistil domácím Štěpán Krýda v 67. minutě, kdy po pěkně spolupráci se střídajícím Kamlachem vstřelil třetí branku utkání – 3:0. Domácí od té doby utkání ovládli, dovolili domácí lavičce nasazení všech střídajících hráčů a zaslouženě zvítězili.

Asistent trenéra domácích Jan BAŠKO: „Hodnocení utkání je tentokrát mnohem veselejší než poslední tři předchozí. Brankář Jíra podržel dvěma důležitými zákroky mužstvo. Domácí obrana vedená Selixem si počínala dobře a zodpovědně. Pochvalu zaslouží i celá záloha jištěná takticky ukázněným Baborákem a velmi dobrý výkon podalo útočné duo Kohout, Krýda".