Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 10.kolo 20.10.2007

Sokol Dlouhá Lhota   SK Benátky
6:0
( 4:0 )
Diváků: 80 Skalák - Chlumák, Červenka, Šukal, Spousta - Miškovský, Kučera, Wágner, Chupík (46´Benda) - Buryán, Pařízek (55´Feri)
 
góly:
karta:
karta:
rozhodčí:
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Hrubky připravily rezervu o lepší výsledek. 

Stejně jako naše „A“ mužstvo i naše rezerva hrála o tomto víkendu s lídrem tabulky a to ve Dlouhé Lhotě. Domácí tým potvrdil roli favorita, i když mu v tom značně pomohla naše obrana. Kdo na toto utkáni přišel o 10 minut později, tak již neviděl většinu podstatného.V první minutě všem přihlížejícím jistě zvonilo v uších. To se zpoza vápna napřáhl ke střele domácí hráč a jeho střela se zastavila o břevno Skalákovy branky, následná dorážka, zhruba ze stejné vzdálenosti se opět zastavila o tyč a poté již třetí dorážku domácí nasměřovali nad branku Benátek.  Tato situace ale Benátky „neprobudila“. Naopak, zcela jasné a evidentní postavení v offsidu nezaznamenal asistent rozhodčího a tak útočník domácích pelášil sám na našeho gólmana. Obránce Chlumák sice prokázal svou rychlost a útočníka stihl doběhnout, ale bohužel ukázal, že má i nechytatelnou střelu. Když chtěl totiž odkopnout balón na roh, tak ten se smolně stočil na bránu a Skalák plachtil vzduchem marně – 1:0. Druhá branka v naší síti na sebe nenechala dlouho čekat. To se po chybě v naší defenzívě opět řítil útočník sám na Skaláka a s jistotou zakončil – 2.0. I třetí branka se vešla do první desetiminutovky. Rohový kop se dostal až na malé vápno, kde k překvapení všech nebyl brankář Benátek a míč se smolně odrazil od stopera Šukala do branky – 3:0. Benátky se nadále pokoušeli o kombinaci po zemi, ale další kiks v obraně rozhodl o tom, že na body opravdu rezerva dnes nedosáhne. Útočník domácích se opět řítil sám na branku hostí a skóroval. Poločas tedy skončil krutě 4:0. 

Do druhého poločasu nastoupili hosté v pozměněné sestavě a naši hráči začali velice svižně. Domácí nevěděli, co mají hrát a hosté drželi míč na svých kopačkách a snažili se o zkorigování výsledku. Ovšem do doby než náš obránce znovu poslal míč přímo na vysunutého útočníka a ten přeloboval Skaláka, který už bohužel nestihl vytěsnit balón nad bránu - 5:0. Jen díky lehkovážnosti domácích skóre tolik nenarůstalo. Skalák několikrát prokázal výborné reflexy. Další branka byla na snadě, když na konci kombinace měl domácí hráč před sebou jen prázdnou branku, ale místo oslavy se jen chytil za hlavu. Svojí tvrdou střelou z malého vápna trefil pouze na poslední chvíli dobíhajícího Kučeru přímo do rozkroku. Vítězně z této situace ale nakonec odešel domácí hráč, protože Kučera už zápas nedohrál a hřiště opustil chůzí po patách a tak posledních 8. minut dohrávali benátečtí v deseti. Do konečného hvizdu se domácí trefili ještě jednou a tak utkání skončilo 6:0.Nutno podotknout, že hosté svou hrou nezklamali, ale hrubky v obraně je připravili o lepší výsledek.