Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 3.kolo 07.09.2008

SK Benátky "B"   FK Krnsko
0:1
( 0:0 )

Skalák – Šukal Petr, Chupík, Karásek, Mareš – Feri, Benda (57. Kocourek), Sabol, Korejza Milan – Buryán, Novák

Diváků: 70
 
góly: 90+2´ Václav Vízek
karta: V. Vízek, Soumar (oba Krnsko)
karta:
rozhodčí: Grešo
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva prohrála brankou ve druhé minutě nastavení !  

Na první domácí utkání v podzimní části teto sezóny jsme nastoupili proti Krnsku, které mělo po dvou odehranných kolech plný počet bodů a skóre 10:3. Pro tento zápas jsme měli k dispozici 5 hráčů z širšího kádru "A" mužstva (Karásek, Korejza, Mareš, Sabol a Novák). Co se týče obrazu hry, tak v prvních 35 minutách jsme byli  týmem, který měl optickou herní převahu, bohužel však bez vytvoření vyložené brankové příležitosti. Zbytek první poloviny se obraz hry změnil a byl to soupeř kdo nás zatlačil avšak si také  žádnou tutovku nevytvořil, tudíž se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Ihned po poločasu jsme dostali soupeře opět pod tlak, zejména rychlonohý Milan Korejza byl pro branku soupeře nebezpečný po akcích z levé strany. Ve snaze zesílit tlak ve středu hřiště přišel do hry v 57 min. Matěj Kocourek za Davida Bendu s tím, že Milan Karásek se posunul právě do záložní středové formace a jeho místo ve středu obrany zaujmul David Mareš do té doby hrající post lévého obránce - tuto pozici po něm pro zbytek zápasu převzal nově příchozí Matěj Kocourek. Soupeře jsme dál tlačili a vytvořili si i konečně vyložené šance, bohužel však bez tíženého úspěchu. Nejprve se útočník David Novák řítil sám na branku soupeře, ale celý zápas výborně chytající brankář hostí jeho tutovku zneškodnil.  Několik minut poté měl velkou šanci Milan Karásek, když si tělem posunul míč v malém vápnu okolo obránce hostí, ale dělovkou o půl metru přestřelil. Zápas se chýlil do svého konce a my se stále snažili dostat soupeře na lopatky. Ten se však úporně bránil a nikam již nespěchal, pravděpodobně spokojený s případnou dělbou bodů. Bohužel však přišla druhá minuta nastavení a po naší chybě, kdy Martin Feri místo, aby pokračoval v akci a poslal míč do vápna, kde na jeho centr čekala většina našich hráčů, tak o míč na soupeřově polovině přišel a my z rychlého protiůtoku do naší rozhozené obrany dostali smrtící branku - 0:1. V tu chvíli bylo prakticky po zápase, protože rozhodčí po našem rozehrání a nákopu do vápna soupeře odpískal konec utkání.

VÝSLEDKY 3. kola :

  • SK Benátky "B" – FK Krnsko 0:1 (0:0)
  • Struhy – Doubrava 1:2 (1:1)
  • Horky – Akuma 1:7 (0:3) 
  • Předměřice – Bělá p.Bez. 2:4 (2:2) 
  • Řepov – K.Hlavno 3:1 (0:1) 
  • Klášter – Kněžmost 4:2 (2:2)
  • DBSK "B" – Pěčice 1:1 (0:0)

Příští 4. kolo okresního přeboru, SOBOTA: Sokol Kněžmost – FK Krnsko, Akuma – Předměřice, Sokol Pěčice – Sokol Struhy, Doubrava – Horky n/Jiz., K.Hlavno – DBSK "B", Klášter – Řepov, NEDĚLEBělá p.Bez.  SK Benátky "B",

Fotogalerie