Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 14.10.2012

Slavoj Kropáčova Vrutice   SK Benátky "B"
2:4
( 0:3 )

Diváků: 60

Jíra – Tott, Svačina, Chupík, Feri, Langšádl, Benda (70. Bambuch), Fingerhut (73. Kapoun), Krýda, Došlý, Čadil (62. Kamlach)

 
góly: 15. Čadil, 22. Došlý, 39. Fingerhut, 90. Krýda – 62. Černý, 87. Rambousek
karta: Čakrda – Čadil, Fingerhut, Chupík, Benda, Feri
karta:
rozhodčí: Meščan – Lafek, Stejskal
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Ladislav Novák
Hráč utkání:
Lukáš Jíra

Průběh zápasu

Rezerva přivezla všechny body z Kropáčovy Vrutice !

Po posledním povedeném domácím utkání se B tým vypravil na další horkou půdu do Kropáčovi Vrutice. Doby velkých kdysi ještě I.B třídních derby jsou sice již relativně dávnou minulostí, nicméně každý souboj zmiňovaných mužstev, ať už na jakékoli úrovni, je a bude vždy něčím pikantní. Domácí měli před utkáním na svém kontě pouze 7 bodů, které však ukořistili až v posledních třech utkáních a jejich forma tak měla oproti úvodním kolům stoupající tendenci. Vzestup herních kvalit Kropáčovi Vrutice lze z velké části přičíst návratu středopolaře Ladislava Nováka a herním kvalitám nestárnoucího exbenáteckého Rostislava Rambouska. Sestava rezervy doznala oproti minulému utkání tři dorostenecké změny v nominaci. Martin Hrdlička plnil své povinnosti u A týmu a směr Kropáčova Vrutice odcestovali Jan Kamlach, Martin Tott a letos prvně povolaný Martin Kapoun.

Úvodní minuty utkání byly ve znamení benáteckého tlaku a domácí obrana se musela hodně činit. Několik útočných výpadů se jí podařilo odvrátit, ale jen do 15. minuty. Ondřej Čadil vyslal na branku střílený centr, který k údivu všech skončil v šibenici – 0:1. Za sedm minut se na pravé straně uvolnil Antonín Fingerhut a jeho centr do pokutového území proměnil v brankovou hlavičku Lukáš Došlý0:2. Domácí se rychle oklepali a tlačili se za snížením dvougólového rozdílu. Benátecká obrana ale odváděla dobrou práci, a co nestačila odvrátit, vyřešil brankář Lukáš Jíra, který mimo jiné vychytal ve stoprocentní šanci vrutického útočníka a udržel tak poločasové akcie velmi vysoko. Napomohla tomu i situace ze 39. minuty, kdy odvrácený roh zachytil na hranici vápna Antonín Fingerhut a jeho střela zaplula k pravé tyčce – 0:3. Poločasový výsledek tak vyzněl jasně ve prospěch hostujícího týmu.

Druhá třičtvrtěhodinka byla už v podstatně jiné režii a obraz hry se oproti první půli otočil. Domácí se nechtěli vzdát zisku bodů a tak vsadili vše na jednu kartu, tedy útok. Hráči B týmu neměli na výběr a museli veškerou svou aktivitu zaměřit na obranu a protiútoky. Dokonce měli na svých kopačkách navýšení náskoku, ale štěstí se při slibné střele tentokráte přiklonilo na stranu brankáře. Ve zbytku utkání přesvědčili hráči rezervy, že nejen útočení je jim vlastní a je-li potřeba, umí i kvalitně bránit. Vše navíc o level výše posunul svým výkonem nejlepší hráč utkání brankář Lukáš Jíra, jehož kvality uznale hodnotil i kotel domácích příznivců, který jako vždy hnal své „koně“ velmi hlasitě do útoku a tak věrné, povzbuzující fanoušky mohou ostatní týmy v širokém okolí bohužel jen závidět. Nicméně ani dobrá obrana nedokázala zabránit brance kapitána Lukáše Černého, jehož hlavička z 62. minuty skončila po standardní situaci v brance – 1:3. Těsně před koncem v 87. minutě vykřesal jiskřičku naděje krásnou hlavičkou do šibenice Rostislav Rambousek2:3. Kropáčova Vrutice však na víc nestačila a v nastavení inkasovala. Po rychlé akci se dostal míč na kopačky Miroslava Bambucha, jenž na hranici velkého vápna oslovil pěknou nahrávkou Štěpána Krýdu, ten nezaváhal a potvrdil výhru Benátek – 2:4. Chvíli poté už rozhodčí Meščan odpískal konec utkání a Benátky si domů přivezly všechny tři body.

V příštím kole bude benátecká rezerva hostit na domácí půdě sedmý tým tabulky SK Kosmonosy, který v tomto 8. kole porazil doma vysoko tým Bezna 6:0.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 8. kola okresního přeboru :

  • Kr.Vrutice – SK Benátky "B" 2:4 (0:3)
  • MSK "B" – Kosořice 0:1 (0:0) článek
  • Čejetice – Řepov 4:5 (3:3)
  • Kosmonosy – Bezno 6:0 (3:0)
  • Kněžmost – Akuma 3:1 (1:1)
  • Březno – K.Hlavno 6:0 (3:0)
  • Horky – Krnsko 4:0 (1:0)

Příští 9. kolo okresního přeboru v 15:30 hod., SOBOTA: SK Benátky "B" – Kosmonosy, K.Hlavno – Kr.Vrutice, Řepov – Horky, Krnsko – Březno, Bezno – Kněžmost, Akuma – MSK "B", NEDĚLE: Kosořice – Čejetice.