Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 1.kolo 24.08.2014

SK Benátky "B"   TJ Sokol Kosořice
3:0
( 0:0 )

Kubát – Richtr (82. Hejtmánek), M. Langšádl, Svačina, Chupík, D. Langšádl (62. Jan Kraus), Čadil, J. Rosenkranz, Kamlach – Šimek, Mašek (46. Tott)

Diváků: 60

Jakub Kraus I. – Sedlák, Maška, Pára, Kučera – Řehák, Adámek, Niklfeld, Jakub Kraus II. (74. Tříska), Grus – Macháč

 
góly: 59. Kamlach, 84. Šimek, 90. Chupík
karta: 89. Tříska
karta:
rozhodčí: Mucek – Kohl, Hloucal
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Jan Kamlach
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva otevřela novou sezónu domácí výhrou !

Své zápasy v okresním přeboru zahájila také benátecká rezerva. Na úvod hostila ve svém hájemství nepříjemný tým z Kosořic, který má ve svém středu několik hráčů, kteří okusili vyšší soutěže. Namátkou můžeme jmenovat kdysi nadějného gólmana Jakuba Krause, jenž v dorosteneckém věku zkoušel štěstí v Belgii či zkušeného záložníka či útočníka Petra Niklfelda, který si v Mladé Boleslavi zahrál druhou nejvyšší soutěž. Benátečtí nastoupili k zápasu pod novou trenérskou dvojicí Jaroslav Beneš – Josef Hejtmánek mladší. 

V první půli byli hosté mírně lepším týmem. Zlobil zejména rychlostně vybavený Grus, avšak ani jeden míč neskončil za zády mladého brankáře Kubáta. Když neproměnil svoji šanci ani Řehák, bylo jasné, že poločasový stav bude bezbrankový.

Jestliže byli hosté lepším v prvním poločase, v tom druhém se karty obrátily. Nejprve Krausovu pozornost vyzkoušel Rosenkranz. V 59. minutě už udeřilo. Na střelu Jana Kamlacha Kraus nedosáhl a Benátečtí vedli – 1:0. Zvýšit mohl benátecký Jan Kraus, mířil ale příliš vysoko. Mrzet jej to však příliš nemuselo. Po přihrávce Kamlacha totiž druhou branku přidal Radek Šimek2:0. Ten o chvíli později nevyužil velkou šanci, ve které ho vychytal brankář Kraus. V samém závěru ještě domácí jednou udeřili. Další Kamlachovu přihrávku využil Martin Chupík a poslal hosty domů s tříbrankovým mankem – 3:0.

Vstup do soutěže se tedy benátecké rezervě povedl. V dalším kole zajíždí na pažit Čejetic, proti kterým se benáteckým hráčům vloni příliš nedařilo.


Trenér Benátek "B" Jaroslav BENEŠ:  „Hned na začátek soutěže jsme narazili na jeden z nejfotbalovějších týmů soutěže. První poločas byl z naší strany katastrofální, nedostali jsme se do tempa, hosté nás přehrávali ve středu hřiště a na naší pravé straně, což vedlo k našim problémům. Se štěstím jsme přežili jejich šance, v poločase jsme změnili rozestavení a druhý poločas jsme již ovládli. Takto bychom se chtěli prezentovat."

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře neleznete ZDE!

VÝSLEDKY 1. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Kosořice 3:0 (0:0)
  • Kosmonosy – Bělá p/B. 4:1 (2:0)
  • Dl.Lhota "B" – Čejetice 2:1 (0:1)
  • Předměřice – K.Hlavno 0:3 (0:1)
  • Židněves – Bezno 1:3 (0:2)
  • MSK "B" – Krnsko 0:1 (0:0)
  • Kr.Vrutice – Akuma 3:3 (1:2)

Příští 2. kolo  v 17:00 hod., SOBOTA: Čejetice – Benátky "B", Bělá p/B. – Krnsko, Kosmonosy – Židněves, Akuma – Dl.Lhota "B", K.Hlavno – Kr.Vrutice, Bezno – Předměřice, NEDĚLE: Kosořice – MSK "B".

Fotogalerie