Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 10.kolo 23.10.2010

FK Krnsko   SK Benátky "B"
2:1
( 1:0 )

Diváků: 50

Novák – Feri, Chupík, Hejtmánek, Šukal – Bláha, Langšádl, Kučera (75. Svoboda), Korejza – Davídek (46. Novotný), Kraus (85. Kinzl)

 
góly: 28. Uhlík, 70. V. Vízek – 84. M. Korejza z pen,
karta: Steklý, Michal – Hejtmánek
karta:
rozhodčí: Chrastina
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva opět nebodovala a v Krnsku si připsala čtvrtou porážku v řadě !

V sobotním teplém a slunném odpoledni zajížděla benátecká rezerva do Krnska sehrát mistrovské utkání 10. kola. Domácí Krnsko které v minulém kole vyhrálo jasně 4:0 v Bezně, chtělo plusové body potvrdit doma další výhrou, která by Krnsku zajistila udržení druhé příčky v tabulce. Hosté jim ale nechtěli nic darovat zadarmo a chtěli se pokusit po třech prohrách v řadě konečně protrhnout šňůru nulových zisků.

Hosté se snažili tentokrát vycházet ze zajištěné obrany a domácí nepouštět do žádných vyložených šancí, což trvalo zhruba do poloviny prvního poločasu poločasu, kdy hostující Feri váhal s rozehrávkou, následně chtěl dát „housle“ domácímu hráči, což se mu nepovedlo a tento útočník pak našel ve vápně Michala Uhlíka, který tvrdou střelou pod břevno dostal domácí do snadného vedení – 1:0.  Jedinou šanci, kterou si sami vytvořili domácí hráči, sice skončila brankou, ale již před tím se nacházel centrující hráč domácích v offsidovém postavení. Šance na vyrovnání přinášely spíše střely na nejistého domácího gólmana, který v brance nahradil zkušeného Tvaroha. Nejprve mu vypadl z rukou centr Korejzy z přímého kopu, ke kterému se dostal Kučera, ale toho včas obral o míč domácí obránce. Davídkovu tvrdou střelu zpoza vápna o několik minut později vyrazil před sebe pouze ke Korejzovi, který byl ale v dorážce nedůrazný a jeho slabou střelu už mladý gólman bez problému chytil. Více šancí první poločas nepřinesl a tak se šlo do kabin spokojeněji domácím.

Do druhého poločasu se dostal na hřiště místo Davídka hostující Novotný, který hru velmi výrazně oživil. Obsadil post levého záložníka a do útoku se posunul Korejza. Domácí se dostali již od začátku pod velmi výrazný tlak a dokázali pouze odkopávat míče co nejdál od své vlastní branky. Hosté se vrhali čím dál tím víc do útoku, což samozřejmě umožňovalo domácím pronikat rychlé protiútoky do otevřené obrany. Jeden takový skončil rohovým kopem. To když domácí hráč vypálil zhruba ze 17 metrů a skvělým zákrokem zasáhl Novák, který byl včas u své levé tyče. Další šanci ale měli hráči Benátek. Kučera poslal míč na Novotného, ten prodloužil na Korejzu, který se dravým průnikem do vápna dostal velmi blízko domácí brance, kde pak přihrávkou oslovil Bláhu, kterému stačilo trefit pouze prázdnou bránu, ale míčem trestuhodně nastřelil jen břevno. Další možnost měl Kučera, který se u rohu zbavil obránce, narazil si se skvěle hrajícím Novotným, ale jeho střela na zadní tyč minula domácí svatyni. Další šanci na vyrovnání měl opět Korejza, jehož střela orazítkovala opět břevno a domácí fanoušci i hráči si mohli oddychnout. Hráčům Krnska se už nevedl ani rychlý přechod do útoku, což umocňovalo tlak hostů. Ovšem nakonec se stalo neočekávané. Domácí ubránili další možnost Benátek, k balónu se dostal Václav Vízek a ten z rohu velkého vápna vyslal střelu na bližší tyč a míč překvapivě skončil v síti – 2:0. V závěru utkání chtěli hosté zkusit nemožné, ale podařilo se jim pouze zkorigovat. Nejprve sice domácí brankář bravurně vyrazil na roh střelu Bláhy, která měla gólové parametry. O několik minut později už ale kapituloval. Po penaltovém zákroku na Feriho penaltu bezpečně proměnil Milan Korejza2:1. To byl také konečný výsledek. Pohledné utkání nakonec skončilo více než šťastným vítězstvím domácích fotbalistů.

Benáteckou rezervu nyní čeká dvojice domácích utkání v krátkém sledu. Ve čtvrtek 28.10. přivítá v dohrávaném utkání Struhy od 14:30 hodin a v neděli 31.10. pak Akumu Mladou Boleslav, která figuruje na 3. místě tabulky a bude jasným favoritem utkání.

Krátké články z Boleslavského deníku k šesti zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 10. kola :

  • FK Krnsko – SK Benátky "B" 2:1 (1:0)
  • Dobrovice "B" – Struhy 3:0 (1:0)
  • K.Hlavno – Klášter 5:0 (2:0)
  • Akuma – Bezno 3:1 (2:0)
  • Březno – Skalsko 4:2 (3:1)
  • Předměřice – Pěčice 1:3 (1:3)
  • Čejetice – Řepov 0:0 (0:0)

Příští 11. kolo okresního přeboru ve 14:00 hod., SOBOTA: Klášter – Krnsko, Řepov – Předměřice, Struhy – Březno, Skalsko – Čejetice, Bezno – Dobrovice "B", Pěčice – K.Hlavno, NEDĚLE: Benátky "B" – Akuma.