Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 5.kolo 21.09.2014

SK Benátky "B"   SK Bezno
8:0
( 3:0 )

Vlk – Kamlach, Hejtmánek, J. Rosenkranz, M. Langšádl (54. Baborák), Kraus, Chupík, Čadil (88. Kubát), Mašek, Jäger, D. Langšádl (62. Richtr)

Diváků: 50

Stýskal – Gruncl, F. Rosenkranz, M. Kolovratník, Möbius, Šišpela, Koníček (60. Jeřábek), Kolařík, J. Kolovratník (46. Honzátko), Bláha, V. Novák (46. O. Novák)

 
góly: 10. Hejtmánek, 12., 43. a 74. Čadil, 48., 77. a 84. Kamlach, 90. Chupík
karta: 26. Möbius, 74. F. Rosenkranz
karta:
rozhodčí: Dragoun – Bohuslav, Kožej
delegát:
Tiller Milan
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Jan Kamlach
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva doma smázla Bezno osmi brankami !

Velmi snadným soustem se stalo pro benáteckou rezervu nedaleké Bezno. Hostující mladý tým byl téměř po celý zápas pod trvalým tlakem Benešova týmu a z Benátek nad Jizerou si odvezl osmibrankový příděl. Nemuselo zůstat pouze u něho, protože Benátečtí svou zbrklostí zahodili ještě další obrovské šance. Výhra posunula benátecký tým na druhé místo tabulky okresního přeboru.

Od úvodních minut bylo zřejmé, kdo že bude na hřišti pánem. Po vypršení úvodní desetiminutovky se po rohovém kopu dostal k míči Josef Hejtmánek a tento zkušený kapitán poslal hlavou svůj tým do vedení – 1:0. Brzy bylo na světě již dvoubrankové manko. Kraus se neunáhlil, poslal míč na zcela volného Ondřeje Čadila, který si věděl rady – 2:0. Ke slovu se tu a tam dostávali také hosté. Kolařík ale mířil hlavou vedle, Koníčkovu střelu zneškodnil jistý Vlk. V závěru poločasu přidal Ondřej Čadil svoji druhou branku, čímž prakticky rozhodl zápas – 3:0. První poločas tak tady skončil pro Benátky velice příjemně.

Druhý poločas se nesl ve znamení totožného pojetí hry. Benátečtí stále útočili, avšak zejména Mašek neobul střelecké kopačky. Ve 48. minutě zvýšil na čtyřbrankový rozdíl Jan Kamlach a hosté byli v tu chvíli na ručník – 4:0. Mírné polevení ze strany domácích dalo šanci také Beznu, avšak Vlk míč za svá záda nepustil. Závěrečná čtvrthodinka symbolizuje exhibici domácích. Nejprve totiž dokonal hattrick Ondřej Čadil 5:0. Vzápětí přidal svoji druhou branku Jan Kamlach tvrdou střelou, na kterou gólman Stýskal neměl nárok – 6:0. Šest minut před koncem vstřelil svůj třetí gól také Jan Kamlach – 7:0. V poslední minutě se z pravé strany prosadil též Martin Chupík8:0. Poté hlavní rozhodčí naposledy foukl do píšťalky a domácí mohli slavit vysoké vítězství.

Domácí potěšili hrstku fanoušků, která v nevlídném počasí přišla na benátecký stadion a po zásluze zvítězili vysokým rozdílem. Rezerva nyní bude chtít napodobit áčko a získat nějaký ten bod na hřišti vedoucích Kosmonos.


Trenér Benátek "B" Jaroslav BENEŠ:  „Tento zápas byl jednoznačně v naší režii. Hosté se zápasem protrápili stejně, jako my v Čejeticích, nic se jim nevedlo a nebyli schopní to zlomit. Fakt je ten, že jsme je vůbec nepustili do zápasu, hráli jsme výborně, to ale diváci viděli sami. Snad tento výkon zopakujeme příští týden, kdy jedeme na půdu lídra soutěže do Kosmonos."

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 5. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Bezno 8:0 (3:0)
  • MSK "B" – K.Hlavno 2:1 (1:0)
  • Dl.Lhota "B" – Kosmonosy 0:3 (0:1)
  • Kr.Vrutice – Židněves 2:3 (1:3)
  • Krnsko – Akuma 1:3 (0:1)
  • Předměřice – Bělá p/B. 0:0 (0:0)
  • Kosořice – Čejetice 2:2 (2:2)

Příští 6. kolo  v 16:30 hod., SOBOTA: Kosmonosy – Benátky "B", Bělá p/B. – Čejetice, Akuma – Kosořice, K.Hlavno – Krnsko, Bezno – MSK "B", Židněves – Dl.Lhota "B", NEDĚLE: Předměřice – Kr.Vrutice.

Fotogalerie