Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 17.kolo 16.04.2011

TJ Sokol Řepov   SK Benátky "B"
2:1
( 0:1 )

Diváků: 60

Novák – Šukal M, Feri, Hejtmánek, Gerboc – Jan Kraus, Langšádl, Jakub Kraus, Kučera – Bambuch, Kohout (55. Fingerhunt)

 
góly: 65. a 90+1. R.Tůma – 15. Langšádl
karta: J.Zachař, Sobotka - Langšadl, Feri, M.Šukal, Hejtmánek, Jakub Kraus
karta:
rozhodčí: Tvaroh
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva prohrála spornou penaltou v nastaveném čase !

V dalším jarním zápase zavítala naše rezerva do Řepova, které si chtělo doma napravit reputaci, když v minulém kole utrpěla vysokou porážku od Akumy. Naši hráči naopak chtěli potvrdit cenný bod, který  uhráli proti Pěčicím. Bohužel zranění a karetní trest P.Buryána rozhodli o tom, že mužstvo nastoupilo v hodně okleštěné sestavě bez šesti hráčů minulé základní sestavy a pouze s jedním náhradníkem na lavičce.

Utkání, na velmi kvalitní hrací ploše, začali Benátky, jak nejlépe mohli. Již po pár minutách hry dostal skvělý balon za obranu Bambuch, ale šance se zalekl a ze vzdálenosti 12 metrů branku přestřelil. Na gól se nicméně dlouho nečekalo. Na půli hřiště rozehrál standardní situaci Martin Šukal dlouhým nákopem na velké vápno, kde balon při souboji propadl na Martina Langšádla a ten se nemýlil a zajistil Benátkám vedení – 0:1. To mohl navýšit Kohout, když šel sám z půli hřiště na zkušeného gólmana domácích, ale v rozhodující okamžik podklouzl a míč letěl pouze vedle branky. Domácím pak zatrnulo, když rohový kop poslal Kučera do souboje, ve kterém brankář Řepova míč neudržel a ve skrumáži se míč několikrát odrazil, ale v síti nakonec neskončil. Dobrou střelou se o chvíli později prezentoval i dorostenec Jakub Kraus, ale míč mířil jen těsně mimo. Domácí zahrozili občas pouze ze standardních situací, ale v první půli byl na hřišti vidět hlavně celek Benátek, který byl ale milosrdný a vedl tedy po první půli pouze jednobrankovým rozdílem.

V druhém poločase se ale karta začala pomalu obracet a to zejména pak po vystřídání Kohouta. Hosté se přizpůsobili taktice nakopávaných míč, přestali hrát a přenechali iniciativu domácím. Rezerva Benátek hrozila již jen z rychlých protiútoků, kterých ale mnoho nebylo. Po jednom takovém byl ale na hranici velkého vápna faulován Kučera a z následného přímého kopu ze strany poslal balon šikovně Jakub Kraus na zadní tyč, kde míč bohužel nikdo netečoval a domácí gólman předvedl bravurní zákrok a míč s obtížemi vyrazil na roh. Domácí se nadále opírali o standardní situace, které postupem času nabírali na kvantitě a nakonec i díky ní vyrovnali. Přímý kop poslal domácí střelec ranou vedle polorozpadlé zdi a ta skončila překvapivě v síti – 1:1. Hostující obrana nadále odolávala sílícímu tlaku domácích, kterým po vyrovnávající brance narostla křídla. Už vše vypadalo na remízu, která by byla asi spravedlivá, ale již v nastaveném čase domácí naposled zaútočili, hostující hráč zasekl balon ve vápně a míč nastřelil do ruky Kučery, která byla ale evidentně u těla, ale sudí Tvaroh přesto odpískal pokutový kop. Domácí byli z dané situace také překvapeni, ale i přesto dokázal řepovský exekutor penaltu bezpečně proměnit a poslal Nováka na druhou stranu – 2:1. Po pár sekundách pak rozhodčí utkání ukončil.

Po smolném zápasu s Řepovem se pokusí naši hráči příští týden opět bodovat a to proti beznadějně poslednímu celku okresního přeboru, Skalsku. To ale na jaře již několikrát bodovalo, naposledy doma s Beznem a utkání tak jistě nebude lehké.

VÝSLEDKY 17. kola :

  • Řepov – SK Benátky "B" 2:1 (0:1)
  • Březno – Dobrovice "B" 1:0 (1:0)
  • Sokol Pěčice – Klášter 3:0 (2:0)
  • Předměřice – Krnsko 3:0 (1:0)
  • Struhy – K.Hlavno 1:3 (1:1)
  • Čejetice – Akuma 0:1 (0:0)
  • Skalsko – Bezno 1:1 (1:1)

Příští 18. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: K.Hlavno – Březno, Klášter – Řepov, Akuma – Předměřice, Krnsko – Pěčice, Bezno – Struhy, NEDĚLE: Benátky "B" – Skalsko, Dobrovice "B" – Čejetice.