Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 5.kolo 18.09.2010

SK Skalsko   SK Benátky "B"
0:2
( 0:1 )

Diváků: 40

Novák – Feri, Chupík, Hejtmánek, Šukal M. – Langšádl, Svoboda (40. Kinzl), Bambuch (85. Jíra), Bláha – Šukal P., Kraus

 
góly: 4. Bláha, 70. Feri z pen.
karta: Holoubek, Zachrdla, Landa – Feri, Langšádl
karta: 70. Flodrman
rozhodčí: Vrábel
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva bodovala naplno, vyhrála ve Skalsku !

Páté kolo okresního přeboru svedlo mezi sebe domácí Skalsko a rezervu Benátek. Před tímto utkáním při pohledu na tabulku bylo zřejmé, že hosté jsou v roli favorita a dubou chtít od posledního Skalska odvézt všechy body. Po závěrecném hvizdu se nakonec podle papírových předpokladů radovaly přávě Benátky, které si odvezly domů výhru 2:0 a v tabulce jim patří pěkné třetí místo se dvanácti body.

Na hřiště benátečtí vyběhli s tím, co nejdříve vstřelit branku, což se také povedlo. Po faulu na záložníka benáteckých se k míči ve 4. minutě postavil Jiří Bláha a rozehrál volný přímý kop tak bravůrně, že tím zaskočil nejen brankaře domácích, který si míč hodil do branky, ale všechny na hřišti – 0:1. Kdo čekal, že se benátecky tým rozjede a nadělí soupeři další branky, byl velice zklamán. Hra Benátek se přizpůsobila hře Skalsku, takže nad hřištěm létal jeden nakopnutý míč za druhým. Domácí se v podstatě k ničemu vážnějšímu nedostali. Za zmínku snad stojí jen brutální faul na Svobodu ve 40.minutě, kdy skalský záložník ze zadu zajel do benáteckého záložníka a sevřel mu nohy jak do svěráku.

Do druhého poločasu Benátky nastoupili dát rozhodující branku a definitivně tak zlomit odpor soupeře. Jedna věc je chtít a druhá věc je praxe. Bohužel, ani druhý poločas nebyl moc fotbalový, bylo to spíše jen a jen o bojovnosti. Naštěstí Benátkám přispěchal na pomoc opět domácí gólman, když místo odkopu zvolil nesmyslně úprk před dotírajícím se benáteckým útočníkem, přes celé malé vápno. Kraus odebral míč brankaři, nahrál Kinzlovi a ten vystřelil na bránu, míč do brány ovšem nedoletěl, neboť byl zastaven rukou domácího stopera a správně byla udělena červená karta a nařízena penalta. K té se postavil Martin Feri, a i když pokutový kop nebyl kopnut optimálně, mohly se Benátky radovat z druhého gólu v síti domácích – 0:2. Ve druhém poločase se už nic neudálo, pouze se po vyloučení domácího hráče trochu přiostřilo, takže některé zákroky byly na stupni únosnosti. Benátky tak slavily výhru 2:0.

Hráči předvedli ve Skalsku bojovný výkon, protože fotbalově to opravdu nebylo nic moc. Za týden na domácím hřišti přivítá rezerva Struhy a tento výkon by opravdu na tohoto soupeře asi nestačil.

Krátké články z Boleslavského deníku k pěti zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 5. kola :

  • Skalsko – SK Benátky "B" 0:2 (0:1)
  • Březno – Kostelní Hlavno 2:3 (1:2)
  • Čejetice – Dobrovice "B" 2:1 (1:0)
  • Předměřice – Akuma 1:0 (1:0)
  • Pěčice – Krnsko 2:1 (1:1)
  • Řepov – Klášter 2:1 (2:0)
  • Struhy – Bezno 2:2 (2:1)

Příští 6. kolo okresního přeboru v 16:30 hod., SOBOTA: K.Hlavno – Bezno, Akuma – Pěčice, Krnsko – Řepov, Březno – Čejetice, Klášter – Skalsko, NEDĚLE: SK Benátky "B" – Struhy, Dobrovice "B" – Předměřice.