Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 3.kolo 07.09.2014

SK Benátky "B"   SK Akuma MB
3:1
( 1:1 )

Kubát – Tott (11. Chupík) Kamlach, Hejtmánek, M. Novotný, M. Langšádl, Kraus, Čadil (77. Richtr), Michal Korec (57. Mašek), Jäger, D. Langšádl

Diváků: 70

Halbich – Nový, Dubský, Javůrek (77. V. Kohnhäuser, 87. Fanta), Kamenický, Bendl (11. Houser), Skramužský, Bernard, Gregor, Bernat, Valenta

 
góly: 7. Čadil, 76. Mašek, 85. M. Langšádl – 19. z pen. Kamenický
karta: 36. Hejtmánek, 60. Mašek, 82. Jäger – 17. Valenta, 50. Javůrek, 53. Bernat
karta: 61. Valenta
rozhodčí: Stejskal – Musil, Šesták V.
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Matěj Novotný
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva si po minulém výprasku spravila chuť  !

Rezervě benáteckého týmu se podařilo odčinit hrubý nezdar z Čejetic a na vlastním trávníku dokázala přehrát silného protivníka Akumu Mladou Boleslav. Fotbal ke koukání to moc nebyl a vítězství se tak vůbec nerodilo lehce.

Benátečtí se poměrně brzy ujali vedení pěknou střelou Ondřeje Čadila1:0. Avšak hosté se nevzdávali a ještě do konce poločasu dokázali vyrovnat. Po ruce obránce Jägra odpískal hlavní rozhodčí Stejskal pokutový kop. Míč si postavil exligový Jaroslav Kamenický a s velkým přehledem ho poslal k pravé tyči – 1:1. Ve druhé půli měla posílená rezerva více ze hry. Její tlak ještě umocnilo vyloučení hostujícího Valenty za zbytečné komentování verdiktu rozhodčího. Branku však domácí dokázali vstřelit až střídajícím Davidem Maškem, jehož ukázkové sólo přes několik hostujících hráčů skončilo těsně za brankovou čárou – 2:1. V závěru zápasu plály emoce zejména na mladoboleslavské straně. Hosté se dožadovali faulu od Richtra ve středu hřiště na Kohnhäusra. Hlavní rozhodčí však nechal pokračovat ve hře a Martin Langšádl z uctivé vzdálenosti přeloboval protestujícího brankáře Halbicha, který se vůbec nevěnoval dění na hrací ploše – 3:1. Tímto momentem také zápas skončil.

V dalším kole zajíždí benátecké béčko k derby utkání do Kostelního Hlavna. Na horké půdě této vesničky na samém okraji mladoboleslavského okresu se každému týmu špatně hraje, Benátečtí však pojedou vstříc dalším bodům, které by je katapultovaly do vrchních pater tabulky okresního přeboru.


Trenér Benátek "B" Jaroslav BENEŠ:  „První z mnoha kroků k odčinění porážky v Čejeticích jsme zvládli. Vyhráli jsme díky pokoře, lepšímu nasazení a disciplinovanosti. To byly atributy, na které jsme kladli důraz. Protože hráči jsou psychicky dole po minulém týdnu, nečekal jsem pohledný a kombinační fotbal, ale bylo třeba utkání vyhrát, vydolovat tři body a koukatelnější a kombinační hra přijde s vyšším sebevědomím."

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 3. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Akuma 3:1 (1:1)
  • Dl.Lhota "B" – K.Hlavno 1:0 (0:0)
  • Židněves – Bělá p/B. 2:1 (:)
  • Kr.Vrutice – Bezno 3:2 (:)
  • Předměřice – Kosmonosy 1:7 (0:6)
  • Krnsko – Kosořice 1:1 (:)
  • MSK "B" – Čejetice 2:2 (2:0)

Příští 4. kolo  v 17:00 hod., SOBOTA: K.Hlavno – Benátky "B", Bělá p/B. – Kosořice, Kosmonosy – Kr.Vrutice, Akuma – MSK "B", Čejetice – Krnsko, Bezno – Dl.Lhota "B", Židněves – Předměřice.