Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 08.09.2007

FK Brandýs nad Labem   SK Benátky
3:0
( 1:0 )
Diváků: 200 Řezáč - Šukal,Pospíšil,Šulc,Hejtmánek (46´ Duhoslav) - Mareš,Bohdan,Karásek,Novotný (74´Zikmunda) - Došlý,Havránek
 
góly:
karta:
karta:
rozhodčí: Nepovím - Němeček, Myška
  Střely na branku: 4:5
Střely mimo:
Rohové kopy: 13:12
Ofsajdy: 3:4
Fauly: 18:26
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Neproměněné šance a vlastní chyby nás srazily do kolen.

Domácí začali rozhodně aktivněji, ale žádnou věštší gólovou šanci si nevypracavali a tak jejich snaha byla prakticky bezzubá. Benátečtí brzy poznali, že takováto hra kterou praktikovali do 20 minuty by k bodům zajisté nevedla.  První vystrašení se podařilo Havránkovi po rohovém kopu. Za nedlouho přišla šance Mareše, který se probil až před brandýského gólmana který mu však při střele dobře zmenšil střelecký úhel. Ve 37. minutě zahrával rohový kop Novotný a osamocený Bohdan na malém vápně trestuhodně neproměnil. Další naše šance přišla hned o čtyři minuty déle, Došlý který hlavičkou překonal domácího gólmana Mašína však na brankové čářě zastoupil obránce a odkopl do bezpečí. Z následného protiútoku se potvrdilo staré známé nedáš dostaneš, když u postraní čáry nestihl přerušit Hejtmánek a tak se brandýský útočník dostal až do našeho pokutového území kde si obhodil stopera Šulce a šikovně upadl. Toto rozhodčího nenechalo v klidu a ukázal na značku pokutového kopu a tak ve 41. minutě šli hosté do vedení - 1:0. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Do druhého poločasu posílil trenér Hejno ofenzivu Duchoslavem. Domácím se však povedly první minuty druhého poločasu a už v 55. minutě zvýšili svoje skóre. Po přímém kopu, který Řezáč nešťastně vyrazil na malé vápno dostali domácí balón na dvakrát do sítě - 2:0. Benátky se poté snažili tlačit dopředu, bohužel jejich snaha vyšla střelecky na prázdno. Lekci z produktivity nám domácí zcela jistě ukázali v 79.  minutě kdy Šulc kontoroval balón do autu, nechal se však oběhnout domácím útočníkem a jako při první brance si útočník obhodil tentokrát Šukala, který ho následně nedovoleně zastavil opět v pokutovém území. I druhý pokutový kop domácí proměnili a bylo tak o osudu utkání rozhodnuto - 3:0.