Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 18.kolo 22.04.2012

Slavoj Kropáčova Vrutice   SK Benátky "B"
1:2
( 1:1 )

Čakrda – Bohata, Rovenský, Černý, Lukeš, Malý, Flanderka, Bůžek Pavel, Šledr, Heřman, Musil. střídali: Křapka, Vaněk, Havelka

Diváků: 100

Kubát – Feri, Tott, Hejtmánek, Šukal M. – Šukal P. (64. Čadil), Kraus Jakub, Kraus Jan, Došlý, Fingerhut (82. Bambuch) – Šesták V. (75. Hrdlička)

 
góly: 5. Šledr – 25. Kraus Jakub (pen.), 70. Šesták V.
karta: 78. Fingerhut – 60. Flanderka, 70. Bohata
karta:
rozhodčí: Hloucal – Kožej, Dragoun
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Jiří Kubát

Průběh zápasu

Rezerva vyhrála na horké půdě v Kropáčově Vrutici !

V neděli v 18. kole odjížděla benátecká rezerva k utkání na horkou půdu do Kropáčovi Vrutice. Domácí prohráli v minulém kole na půdě Bezna 4:1 a Benátečtí zase v domácím prostředí s  Klášterem 0:1 a tak oba dva týmy chtěli určitě bodovat. Navíc Benátky prohrály předchozí tři utkání v řadě a nevstřelily také ani branku. V Kropáčově Vrutici se rezervě podařilo vstřelit branky dvě, když na uvodní trefu domácích odpověděl z pokutového kopu po faulu na Antonína Fingerhuta Jakub Kraus a vítěznou branku vstřelil po přihrávce Ondřeje Čadila utočník Vojtěch Šesták a zajistil tak hostům tři body.

Benátečtí fotbalisté v Kropáčově Vrutici začali hrát aktivně dopředu ale jejich snahu likvidovali dobře bránící obránci Vrutice. Po jedné nepovedené střele hostí míč chytnul domácí gólman Čakrda a svým dlouhým výkopem nachytal Benáteckou obranu, která se nepohodla a útočník Vrutice Ondřej Šledr měl lehkou úlohu a už v 5. minutě poslal domácí tým do vedení – 1:0. Benátečtí hráči se však nesložili a pokračovali v kombinační hře. To své ovoce přineslo ve 25. minutě. Fingerhut si vyměnil balón se Šestákem a po průniku do vápna byl skluzem sestřelen Pavlem Bůžkem a rozhodčí Hloucal pískl pokutový kop ke kterému se postavil Jakub Kraus a srovnal skóre – 1:1. Do konce první půle byly Benátky stále aktivnějším týmem, když po centru Došlého nastřelil břevno Šesták. I Kropáčova Vrutice však mohla navýšit skóre ale přímé kopy, které jim hostující obrana nabídla, skončili vždy nad Kůbátovou bránou. A tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Ve druhé půlce Benátečtí fotbalisté pokračovali v kombinační hře a Vrutici nepouštěli moc do hry. Ta hrozila jen rychlými brejky, které však obrana vždy zastavila. Většina hry se ve druhém poločase odehrávala před vápnem Vrutice, čehož Benátky nevyužily a když se dostali do zakončení tak bylo buď nepřesné a nebo nebylo dost důrazné. V 75. minutě ale přišel únik po levé straně Benáteckých. Balónu se zmocnil Ondřej Čadil, který chtěl balón posunout na nabíhajícího Fingerhuta. Míč však zpomalil domácí obránce a tak se k balónu dostal Vojtěch Šesták a v souboji s gólmanem Čakrdou byl úspěšný a poslal Benátky do vedení – 1:2. Poté se Benátečtí stáhli před své vápno a v závěru mohli být rádi, že Vrutičtí střelci neměli svůj den a jen míjeli branku nebo se trefovali do obránců. Domácí tedy své šance neproměnili a tak po pěkné předvedené hře si Benátecké béčko odvezlo zasloužené tři body z Kr.Vrutice.

Za týden se béčko představí před domácím publikem proti týmu Března, kterému bude chtít vrátit prohru z podzimní části 2:0 a také ve třetím domácím jarním utkání konečně bodovat na své půdě. Dvě předchozí domácí utkání totiž rezerva prohrála.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 18. kola okresního přeboru :

  • Kr.Vrutice – SK Benátky "B" 1:2 (1:1)
  • Akuma – Dobrovice "B" 0:1 (0:0)
  • Klášter – Čejetice 0:4 (0:1)
  • Březno – Bezno 3:4 (2:2)
  • Struhy – Kněžmost 3:0 (0:0) článek
  • K.Hlavno – Krnsko 3:2 (0:2) článek
  • Řepov – Zdětín 1:0 (1:0)

Příští 19. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Bezno – Struhy, Čejetice – Kr.Vrutice, Krnsko – Akuma, Kněžmost – Zdětín, K.Hlavno – Řepov, NEDĚLE: Benátky "B" – Březno, Dobrovice "B" – Klášter.