Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 15.10.2011

FK Zdětín   SK Benátky "B"
0:5
( 0:3 )

Hlaváček (46. Meloun) – Mezera, Honzátko, Sedlák, Richtr, Vaňousek Josef (68. Kořínek), Adášek, Knespl, Miškovský (46. Jarolím), Šišpela, Kohout Miloš

Diváků: 100

Jíra – Feri, Chupík, Hejtmánek, Šukal M. – Langšádl, Kraus Jan, Beneš, Fingerhut (61. Čadil) – Šťastný (73. Bambuch), Šeták Vojtěch (84. Šesták Roman)

 
góly: 12. Šesták Vojtěch, 15. Kraus Jan, 33. Šťastný, 61. Beneš, 77. Langšádl
karta: 35. Richtr
karta:
rozhodčí: Pažout Petr
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva nováčka ze Zdětína na jeho hřišti nešetřila !

K dalšímu mistrovskému utkání zajížděla benátecká rezerva na půdu nedalekého nováčka soutěže do Zdětína, který v minulém kole vysoko zvítězil v Bezně a mohl se tak očekávat  zajímavý zápas. Utkání bylo ovšem od uvodního hvizdu pod taktovkou Benátek. Hráči hostí byli fotbalovější a zaslouženě vysoko zvítězili. Skóre však mohlo být i vyšší, neboť některé dobré příležitosti rezerva Benátek nedokázala ještě správně využít. V dresu Zdětína také nastoupilo proti benáteckým několik hráčů, kteří jsou benáteckými hráči a jsou ve Zdětíně na hostování. Jmenovitě Miškovský, Mezera, Richtr.

První branku vsítil ve 12. minutě agilní Vojtěch Šesták, když sledoval a dohrával poctivě domácího brankáře Hlaváčka a odměnou mu byla vedoucí branka pro svůj tým – 0:1. Na druhou branku do sítě domácích se čekalo pouze tři minuty. Autorem byl dobře hrající střední záložník Jan Kraus, který se po zpracování míče dobře orientoval a přesnou střelou k tyči dal druhý gól zápasu – 0:2. Benátečtí domácí přehrávali takřka v každé fotbalové činnosti. Dobře napadali domácí rozehrávku a snažili se hned jít do rychlého kontru. To se také povedlo ve 33. minutě Davidu Šťastnému. Své sólo od půlící čary zakončil brankou a nedal šanci jak domácímu obránci tak ani domácímu brankáři Hlaváčkovi a do prázdné zdětínské branky vstřelil další branku – 0:3. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Do druhého poločasu domácí trenér udělal hned dvě změny. Prví bylo vystřídání brankáře Hlaváčka a na jeho místo přišel náhradní brankář Meloun. Druhá změna byla na postu štítového záložníka a tím byl hráč, který nedávno působil také v Benátkách. Jan Miškovský za něho nastoupil Jarolím. Brankář Meloun si připsal několik slibných zákroků a oddálil tak domácí od vysoké porážky. Ale vraťme se k vývoji druhého poločasu. Benátecká rezerva pokračovala ve své aktivní hře, dobře kombinovala, ale přidat čtvrtý gól se jí povedlo až v 61. minutě. Střelcem byl Pavel Beneš, který z hranice velkého vápna krásnou střelou překonal brankáře Melouna – 0:4. V 65. minutě se blýskl dalekonosnou pumelenicí, která překvapila snad všechny na zdětínské trávníku agilní Marin Feri, který z dobrých 30 metrů vypálil, jehož střela zapadla těsně vedle domácí branky. Benátky se pak pčeci jen dočkaly páté branky. Vsítil ji v 77. minutě Martin Langšádl, když z druhé vlny se krásně trafil a vymetl horní růžek Melounovi branky a pečetil konečný výsledek utkání – 0:5. V pohledném derby utkání tak rezerva Benátek přivezla zasloužené tři body.

V dalším kole budou svěřenci Aleše Kubíka a Josefa Hejtmánka st. hostit v neděli 23.10. od 15:30 hodin nováčka soutěže Sokol Kněžmost. Tento tým se nyní nachází v tabulce na třetí pozici a má o pouhé dva body méně (17) než celek Benátek (19). Bude to tedy zajímavý souboj o druhé místo v tabulce, ale pokud benátečtí podají opět kvalitní výkon, měli by body zůstat v domácím prostředí. 

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Hráči podali velmi efektivní výkon se spoustou kreativních přihrávek a dobrým zakončením. Dobře jsme chodili do rozehrávek domácího mužstva a nenechali jsme jim volný žádný metr na trávníku a dá se tvrdit, že v poločase bylo o vývoji utkání rozhodnuto. Nakonec jsme dali pět krásných branek a po právu toto utkání vyhráli i když skóre mohlo být daleko vyšší. Přesto hráčům děkuji za předvedenou hru a zisku tří bodů a uhájení 2. místa v soutěži."

Trenér Zdětína Jan ČERVEŇÁK: „Dostali jsme bůra od mužstva okresního přeboru, které u ná předvedlo hru , se kterou by hráli špici i ve vyší třídě. Byl to první zápas, kde nás soupeř takto výrazně přehrál. Musíme se z toho rychle otřepat a soustředit se na další zápas v Čejeticích."

VÝSLEDKY 8. kola okresního přeboru :

  • Zdětín – SK Benátky "B" 0:5 (0:3)
  • Březno – Dobrovice "B" 2:4 (1:2) článek
  • Kr.Vrutice – Krnsko 1:3 (1:1)
  • Řepov – Akuma 1:2 (0:1)
  • Kněžmost – Bezno 5:2 (2:1) článek
  • Struhy – Čejetice 3:2 (0:0) článek
  • Klášter – K.Hlavno 2:2 (0:0)

Příští 9. kolo okresního přeboru v 15:30 hod., SOBOTA: Bezno – Řepov (10:15), Akuma – Klášter, K.Hlavno – Kr.Vrutice, Krnsko – Březno, Čejetice – Zdětín, NEDĚLE: Benátky "B" – Kněžmost, Dobrovice "B" – Struhy.