Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 20.11.2011

SK Český Brod   SK Benátky "dorost"
1:3
( 0:3 )

Diváků: 15

Kubát – Jíra, Svačina, Tott, Hrdlička – Pařízek (70. Langšádl), Kraus Jakub, Fingerhut, Čadil – Kamlach (80. Olah), Krýda (65. Valdman)

 
góly: 11. Kraus, 24. Fingerhut, 45. Krýda
karta: Krýda
karta:
rozhodčí:
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Jakub Kraus

Průběh zápasu

Dorost se rozloučil s podzimní částí vítězně v Českém Bodě !

V posledním kole podzimní části zavítali benátečtí dorostenci do Českého Brodu, kde je podle papírových předpokladů nečekalo lehké utkání. Dorostenci Českého Brodu totiž v domácím prostředí v této sezóně ještě neprohráli a na tuto velmi dobrou domácí statistiku (4-1-0) chtěli bodově navázat i v tomto zápase.

Ovšem od prvních minut bylo zřejmé, kdo bude režírovat tento zápas a to i na dosti hrbolatém a měkkém  terénu. Benátečtí dorostenci totiž od úvodního hvizdu  zatlačili svého soupeře a pohlednými kombinacemi mu jen zřídka kdy půjčovali míč. Postupně si vytvářeli i dostatek brankových příležitostí. Nejprve se pouze zastřelovali Jíra s Kamlachem, ale v 11. minutě se hosté prosadili i brankově a to konkrétně Jakub Kraus z přímého kopu – 0:1. Další branku přidal v 24. minutě Antonín Fingerhut po velmi pěkné průnikové přihrávce od Jakuba Krause – 0:2. Poločasový účet uzavřel ve 44. minutě po pěkné kombinaci několika hráčů Štěpán Krýda přízemní střelou k tyči – 0:3. Nutno podotknout, že hlavní rozhodčí ve 35. minutě odpustil domácím jednoznačnou penaltu, kterou měli benátečtí zahrávat po úmyslné ruce obránce Českého Brodu v pokutovém území.

Ve druhém poločase se poměr hry nezměnil. Hráči Benátek měly většinu času míč na svých kopačkách, ovšem hráči Českého Brodu začali zlobit rychlými protiútoky po dlouhých nakopávaných míčích. Jeden z nich bravurně zlikvidoval brankář Kubát v 63. minutě. Ovšem po obdobné situaci se domácí v 70. minutě trefili do černého a snížili – 1:3. Benátečtí však po této brance zachovali klid a přidrželi míč na svých kopačkách čímž domácí nepustili do žádného tlaku a možnosti zápas obrátit. Ba naopak. Zvýšit své vedení mohly Benátky zásluhou Čadila či Valdmana, ale ti bohužel své vyložené šance nedokázali přeměnit v góly. Benátky si tak po dobrém kolektivním výkonu po zásluze odvážejí všechny body zpět domů.

Benátecký dorost zimu přečká na 2. místě tabulky s 27 body, bilancí 8 výher, tří remíz a dvou proher. V tabulce pak mají nejlepší skóre 51:18.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „Když jsem před zápasem viděl stav hrací plochy, tak jsem se obával, jak se s tímto faktem vypořádáme. Kluci to však zvládli velmi dobře, většinu utkání pohledně kombinovali a byli lepším celkem než domácí, tudíž i po zásluze zvítězili. Naši soupeři z minulých kol si mysleli, že naše umělá tráva, která je menších rozměrů (90x54) je pro nás výhodou, ale opak je pravdou. Pro naše kombinační pojetí hry je určitě lepší větší hřiště, kde naši hráči mají více času a prostoru na práci s míčem, což se dnes jednoznačně ukázalo. Naším nejlepším hráčem dnes byl Jakub Kraus, který hrál velmi dobře jak dopředu tak i směrem dozadu."

VÝSLEDKY posledního podzimního 13. kola I.A třídy dorostu :

  • Český Brod – SK Benátky 1:3 (0:3)
  • Milovice – Poděbrady 2:3
  • Lysá n/L. – Bezno 1:3
  • D.Bousov – Úvaly 1:3
  • Bakov – Dl.Lhota 3:5
  • Semice – Březno 1:6
  • Jirny – Zeleneč 4:1