Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 13.11.2010

SK Benátky "B"   Sokol Březno
1:1
( 1:1 )

Novák – Feri, Chupík, Hejtmánek, Gerboc (55. Karásek) – Kučera, Langšádl, Novotný, Korejza – Kraus, Bambuch (72. Svoboda)

Diváků: 80

 
góly: 31. Korejza M. – 21. Strnad
karta: Langšádl – Šťastný
karta:
rozhodčí: Vrabec – Vízek, Tvaroh
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva v posledním domácím zápase podzimu remizovala !

V posledním zápase podzimu hostila benátecká rezerva tým Března. Minulý víkend se benátečtí s venkovním hřištěm u rezervy Dobrovic rozloučili vítězně a to stejné chtěli hráči zopakovat i v posledním domácím zápase podzimní části soutěže. Utkání mělo také docela početnou diváckou kulisu, čemuž pomohlo i jarní počasí.

Utkání začalo z obou stran opatrně. Hosté párkrát nepřesně vystřelili, domácí vybojovali několik standartních situací, ze kterých ale gól nepadl. Navíc dobrou střelu Krause gólman vyrazil na břevno a míč pak z výšky ještě jednou dopadl na stejné místo. Až přišla 21. minuta, kdy se hostující útočník dostal za benáteckou obranu. Jeho střela skončila na levé tyči a odrazila se zpět na nohy zakončovatele, který neměl problém dostat míč do branky – 0:1. Stejná situace se opakovala o několik chvil později, tentokrát zvonila pravá tyč Novákovy branky. V další situaci hostující forvard nezkoušel hned zakončit a udělal kličku vyběhnuvšímu brankáři Benátek, jeho střelu do prázdné branky však na brankové čáře vykopl Korejza. Poté již ale přišlo kýžené vyrovnání. Langšádl odcentroval do vápna, kde se střelecky prosadil Kraus, ale jeho střelu brankář vyrazil pouze k nohám Milana Korejzy, který míč dostal tam, kam patří – 1:1. Vedení hostům mohl vrátit polostřelou, polocentrem březenský hráč, ale opět míč skončil na tyči domácí svatyně. Poté Kučerova střela, po delší odmlce domácích směřovala k tyči, ale hostující brankář ji vytěsnil na roh. Po sérii rohových kopů, které byly zahrávány Korejzou a posléze Kučerou se benátečtí dostali dobrým příležitostem, ale míč v síti neskončil. Pak ještě v prvním poločase několikrát zkoušel štěstí aktivní Korejza, ale jeho střely hostující brankář vyrazil. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas byl ve znamení územní převahy benáteckých hráčů, kdy hostující tým neměl prakticky žádnou šanci. Snad jen dobrá individuální akce v polovině poločasu maličkého útočníka hostí mohla znamenat vedení Března, ale jeho slabou střelu Novák chytil. Benátecká rezerva se pokoušela překonat obranný val hostů střelami z dálky, ale ty byly buď zblokovány hostujícími hráči, nebo je brankář hostí vyrazil. V průběhu dobývání si domácí hráči vytvořili několik pološancí. Za zmínku stojí přímý kop, který dobrým způsobem zahrál Korejza, ale jeho centr prolétl vápnem nikým netečován. Podobně dopadl i přízemní centr Kučery, kdy balón prolétl napříč vápnem, ale ani zde nikdo z domácích míč nezasáhl. Karáskova střela tečovaná Bambuchem pak skončila mimo branku. Dobrou pozici vytvořil Novotný Kučerovi, ale jeho střela skončila na boční síti. V další akci byl pak opět Karásek, ale jeho průnik po brankové čáře skončil na malém vápně, kdy domácí obrana odvrátila na roh. Když už to vypadalo na definitivní remízu, přišla obrovská šance domácích. Středem hřiště se vydal domácí stoper Chupík, který obešel dva hráče hostů a před vápnem naznačil pohyb doprava, ale patičkou oslovil Korejzu, který se rázem ocitl sám před gólmanem hostí, ale jeho střelu domácí brankář v jasné příležitosti chytil. Tato akce Chupíka by jistě uspěla i v relaci „Borec na konec“ a nejeden divák na stadionu si pošmákl. Utkání však skončilo 1:1.

Remízou tým Benátek nad Jizerou „B“ uhájil 7. pozici v tabulce a za podzimní část nasbíral 17 bodů s pozitivním skóre 22:21. Doufejme, že minimálně stejným bodovým ziskem orámuje rezerva i jarní část sezóny a nebude muset, po několika předešlých sezónách, do poslední chvíle bojovat o žití. Nutno také dodat, že „B“ mužstvo předvádělo ve většině případů líbivý fotbal. V prvním zápase jara přijede, zřejmě na nově vybudovaný umělý trávník, tým Čejetic, jelikož  počasí asi nedovolí utkání sehrát na přírodním hřišti.

FOTO ze zápasu ZDE!

Krátké články z Boleslavského deníku k šesti zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 13. kola :

  • SK Benátky "B" – Březno 1:1 (1:1)
  • Klášter – Dobrovice "B" 3:3 (2:2)
  • Bezno – Čejetice 2:2 (1:1)
  • Struhy – Předměřice 3:0 (3:0)
  • Krnsko – Akuma 3:2 (2:0)
  • Řepov – K.Hlavno 1:4 (0:1)
  • Skalsko – Pěčice 1:7 (1:3)

Fotogalerie