Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 15.11.2008

FC Horky n/Jiz.   SK Benátky
1:2
( 0:1 )
Diváků: 50

Majzlan – Mareš, Kopa, Chupík, Šukal M. (30. Šukal P.) – Feri, Korejza T., Svoboda (90. Baborák), Benda, Sabol – Buryán

 
góly: 52. Solčianský – 7. a 90. Sabol
karta: Čejka, Veverka – Mareš, Šukal M., Benda, Korejza T., Buryán
karta: 57. Mareš (Benátky)
rozhodčí: Hloucal
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva v posledním utkání podzimu odvezla tři body z Horek !

Poslední utkání podzimu, odehrálo "B" mužstvo na trávníku Horek z důvodu vyměněného pořadatelství obou klubů! Kdo z diváků zavítal na sobotní utkání okresního přeboru do Horek, kde domácí hostili tým benátecké rezervy, určitě nelitoval. Tento zápas totiž nabídl plno vzrušujících momentů přeboru.

Ihned po úvodním hvizdu byly benátky lepším mužstvem, což zúročili už v 7. min., kdy rychlý protiútok po ose Buryán, Benda, Martin Sabol zakončil posledně jmenovaný střelou z bezprostřední blízkosti před brankářem hostí a poslal tak benátecké do vedení – 0:1. Ve 30. min. musel ze hry benátecký Martin Šukal jehož levá achilovka se opět ozvala. Svého bratra tak nahradil Petr Šukal a na postu krajního obránce podal svůj nejlepší výkon v podzimní části. Další tutovku si benátky vytvořili ve 44. min. a byl to opět výborně hrající Sabol, který po samostatném úniku a přihrávce Mareše minul přízemní střelou jen o pár centimetrů branku soupeře.

Do druhé půle nastoupilo mužstvo Horek jako vyměněné a prvních 15-ti minutách bylo jasně lepším mužstvem. Z tohoto tlaku také vytěžilo vyrovnávací branku v 52. min., kdy po přímém kopu a několika odrazech se dostal míč k Martinovi Solčianskému, který z prostoru malého vápna nedal brankáři Majzlanovi sebemenší šanci – 1:1. Za pár minut, konkrétně v 57. min. potkala benátecké další pohroma v podobě dvou žlutých a následné červené karty pro obránce Mareše, který tak musel předčasně do sprch. V tu chvíli by si na benátecké nevsadil ani ten nejskalnější fanoušek. Skutečnost byla však ta, že Horky sice až po zbytek utkání měli míč častěji na svých kopačkách, avšak bez vytvoření vyložené šance. Naopak benátečtí hrozili svými rychlými brejky a i v deseti si vypracovali vyložené šance. Nejprve v 64. min. nedal Sabol po samostatném úniku. Poté rozhodčí v 77. min. neuznal regulérní gól benáteckých! To na pravé straně utekl dobře hrající Petr Šukal a pěkným centrem našel kapitána Buryána, který prostřelil brankáře hostí a míč dostal za brankovou čáru. Hlavní rozhodčí tuto branku však nepochopitelně neuznal, což na hřišti vyvolalo mnoho emocí. Tento moment však nalil benáteckým nové síly a v 86. min. mohli strhnout vítězství na svou stranu, když Tomáš Korejza napáli míč svojí levačkou z prostoru malého vápna. Benátečtí už zvedali ruce nad hlavu, ale míč se na brankové čáře odrazil od nohy padajícího obránce hostí. Fotbalové štěstíčko se přece jen nakonec přiklonilo na stranu benáteckých. V 90. min. Martin Sabol vybojoval na půlce soupeře míč a bez dlouhého otálení ho poslal svojí levačkou do sítě domácích s přispěním teče obránce hostí. Konečné skóre zápasu se tak zastavilo na stavu – 1:2.

Články z ostatních utkání neleznete ZDE !

VÝSLEDKY 13. kola :

  • FC Horky n.J. – SK Benátky "B" 1:2 (0:1)
  • Krnsko – Struhy 0:2 (0:0)
  • Předměřice – Kněžmost 2:0 (0:0)
  • Bělá p.Bez. – DBSK "B" 6:3 (4:1)  
  • Pěčice – K.Hlavno 1:0 (1:0)   
  • Doubrava – Klášter 0:0 (0:0)
  • Akuma – Řepov 2:2 (1:0)