Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 22.kolo 18.05.2014

FK Dlouhá Lhota "B"   SK Benátky "B"
3:0
( 1:0 )

Bejr – Vrabec, Koubek, O. Zdobinský, L. Zdobinský, Javůrek (71. Limr), Novák (82. Novotný), Horák, Zelba, Brodský, Dubický

Diváků: 30

Kubát – Richtr, Chupík, Jäger, Hejtmánek – Davídek, M. Langšádl, Jan Kraus, F. Rosenkranz (58. Pařízek) – Mašek, Krýda (84. Tott)

 
góly: 33. Koubek, 81. a 84. Limr
karta: 5. Mašek, 76. Krýda
karta:
rozhodčí: Noháč M. – Dragoun, Bezucha
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Jiří Kubát

Průběh zápasu

V souboji dvou rezervních týmů byla úspěšnější domácí Dlouhá Lhota !

Benátecké béčko přijelo do Dlouhé Lhoty bez hlavního trenéra Jana Buryána, jenž si plnil povinnosti u A-týmu. Kvůli kolizi právě s prvním týmem nemohlo být ani nějak  výrazněji posíleno. Z širšího kádru Sedláčkova týmu nastoupili v Dlouhé Lhotě jen Jäger s Maškem. Domácí naopak mohli využít toho, že jejich A-mužstvo hrálo již v sobotu, a tak vyslali do souboje rezerv exbenáteckého brankáře Bejra a dále Horáka, Koubka a Limra. V první půli padla jen jedna branka, míč ze své sítě musel tahat hostující brankář Kubát. Ve druhém poločase se hrál dlouho vyrovnaný fotbal. Konečnou podobu výsledku dokreslil v poslední desetiminutovce dvěma brankami střídající Limr.

Benátecká rezerva tak prohrála poprvé od prvního jarního kola. Kvůli této prohře také klesla v tabulce okresního přeboru ze 3. na 5. místo. Zpět na bronzovou příčku se může vrátit hned v následujícím kole, kdy ji čeká derby proti Kostelnímu Hlavnu.


Asistent trenéra Benátek "B" Jaroslav BENEŠ: „Do Dlouhé Lhoty jsme jeli pro tři body a také potvrdit šňůru sedmi zápasů bez prohry a pěti výher v řadě. Zápas byl poměrně kvalitní a musím zdůraznit, že i vyrovnaný. Bohužel se na naše kopačky vkradl neklid, což způsobilo určitou rozháranost a neschopnost dostat se do tolika šancí, abychom překonali dobře chytajícího domácího gólmana. Ač kluci makali, chyběla větší soudržnost, týmovost, pokora, ale to si vše rozebereme v kabině. Domácí definitivně rozhodli až ke konci zápasu, kdy jsme hru otevřeli, takže výsledek absolutně neodpovídá dění na hřišti. Snad nás tato facka posadí zpátky na zem a doma s Kostelním Hlavnem potvrdíme výkony, které jsme předvedli třeba s Kropáčovou Vruticí."

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 22. kola okresního přeboru :

  • Dl.Lhota "B" – SK Benátky "B" 3:0 (1:0)
  • Kosořice – Předměřice 3:1 (1:0)
  • K.Hlavvno – Březno 3:2 (2:2)
  • Židněves – Kosmonosy 1:2 (1:0)
  • Kněžmost – Čejetice 0:3 (0:0)
  • Kr.Vrutice  – Akuma 1:2 (1:1)
  • Řepov – Krnsko 2:3 (1:1)

Příští 23. kolo ve 17:00 hod., SOBOTA: Řepov – Kosořice, Akuma – Dl.Lhota "B", Čejetice – Kr.Vrutice, Březno – Předměřice, Krnsko – Židněves, Kosmonosy – Kněžmost, NEDĚLE: SK Benátky "B" – K.Hlavno.

Fotogalerie