Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 16.kolo 26.05.2010

SK Polaban Nymburk   SK Benátky
1:2
( 0:1 )

Hemmer – Škarecký, Bouda (56. Čejka), Ott, Novotný – Lev, Bejda, Černohlávek, Černý (79. Kudrna) – Mareš (46. Havlík), Souček

Diváků: 80

Bejr – Třasák, Voljanskij (57. Bláha), Pára, Olšák – Smetana, Karásek, Hrdina, Korejza – Kohout (46. Davídek), Šimek (91. Novotný)

 
góly: 65. Lev – 17. Šimek, 54. Korejza
karta: 39. Kohout, 77. Pára
karta:
rozhodčí: Čermoch – Bartůšek, Hocek, delegát: Ploch
  Střely na branku: 4:5
Střely mimo: 8:3
Rohové kopy: 6:4
Ofsajdy: 4:1
Fauly: 17:11
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

V dohrávaném odloženém utkání 16. kola zvítězili Benátečtí v Nymburce !

Ve středu 26. května zajížděli benátečtí fotbalisté v rámci odloženého 16. kola fotbalového krajského přeboru na půdu Polabanu Nymburk. V utkání byli papírovými favority, protože se v tabulce nacházejí výše než právě soupeř z Polabí, a chtěli také potvrdit, že se jim na venkovních hřištích velice daří. To se jim povedlo a brali výhru 2:1. V tabulce se benátečtí posunuli o jednu příčku výše, avšak nad sebou mají napěchované týmy s minimální ztrátou. V sobotu pak budou svěřenci Aleše Kubíka cestovat k derby utkání do nedaleké Litole.

Domácí celek v utkání postrádal zkušeného exligistu Průchu, jenž zastával pouze roli maséra. Po středeční prohře navíc Polaban velice oddálil možnost záchrany, protože do konce soutěžního ročníku zbývají pouhá čtyři kola, a šance Nymburka zachránit tuto soutěž je už tak jen v mezích teorie. Po úvodním oťukávání přece jenom převzali iniciativu na své kopačky hráči Benátek a využívali především levou stranu hřiště, kde operoval hbitý Korejza. A právě z této strany padl první benátecký gól, který přišel v 17. minutě. Korejza se prosmýkl, předložil balón Radku Šimkovi, který s pomocí tyče poprvé rozvlnil síť za zády Hemmera – 0:1. Nymburk v první půli Josefa Bejra prakticky vůbec neohrozil, nebezpečné byly jen standardní situace zahrávané Stanislavem Bejdou. Benátky toho dopředu také mnoho nevymyslely, a tak na ukazateli skóre svítil stav 0:1 pro hostující celek.

Oba celky do druhé půle střídaly. Za Benátky se z placu poroučel Aleš Kohout, jenž se v průběhu utkání potýkal se zraněním kolene, a raději tak přepustil místo Radimu Davídkovi. V 57. minutě se domácí na půli hřiště provinili faulem. Hrdina k překvapení nymburských hráčů ihned poslal dlouhý a přesný balón na Milana Korejzu, jen si tento centr zpracoval a neomylně jej poslal do domácí branky – 0:2. V 64. minutě byl však Nymburk zpět v dění zápasu. Ohromnou hrubku totiž vyrobil hostující gólman Josef Bejr ve spolupráci s Petrem Párou. Bejr vyběhl daleko z branky a placírkou rozehrával na své spoluhráče, se kterými se ale asi příliš nedomluvil, neboť slabou přihrávku vystihl Lukáš Lev a trefit prázdnou branku pro něj nebylo problémem – 1:2. Najednou měl Nymburk vítr na svých plachtách a Bejdovu tvrdou střelu musel Bejr s obtížemi boxovat před sebe. Další vzrušení způsobil v 76. minutě opět benátecký gólman. Bejrovi se nepovedl odkop z branky. Míče se chopil Bejda, který našel Josefa Černého a ten tváří v tvář Bejrovi napálil pouze hostujícího gólmana. Více se už v utkání neudálo, a tak benátečtí slavili těsnou, byť zaslouženou výhru.

Trenér Nymburka Miloš MALINA: Fotbalisté Polabanu prohrávali už dvoubrankovým rozdílem, pak snížili a dokonce sahali po bodu. To by ale museli proměnit velkou šanci. „Fotbal je o proměňování šancí. A to nám opět nešlo,“ hlesl zklamaný kouč domácího celku Miloš Malina. Jeho tým prohrával po necelé hodině hry o dva góly, v 65. minutě snížil Lev. „Pak jsme se zvedli a obrovskou šanci měl Čejka. Ale neproměnil samostatný nájezd,“ litoval Malina. „Jinak to byl vyrovnaný fotbal, ale oni zase své šance proměňovali a my ne. Fotbal se hrál docela živý, bojovný,“ dodal šéf nymburské lavičky.

Předzápasové představení soupeře z Nymburka naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Polaban Nymburk – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY odloženého 16. kola krajského přeboru :

  • Pol.Nymburk – SK Benátky 1:2 (0:1)
  • Neratovice – Brand./Bol. 0:1 (0:1) článek
  • Milín – N.Strašecí 0:4 (0:2) článek
  • Sedlčany – Libiš 1:3 (1:1) článek
  • Polepy – Un.Beroun 3:2 (3:1) článek
  • FK Litol – Vlašim "B" 1:1 (1:0) článek 1 a 2
  • Zápy – Semice 2:2 (0:0) článek
  • Úvaly – Kolín 1:1 (0:1) článek 1 a 2

Příští 27. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: FK Litol – SK Benátky, Polepy – Brand./Bol., Milín – Kolín, N.Strašecí – Un.Beroun, NEDĚLE: Semice – Vlašim "B", Zápy – Libiš, Sedlčany – Neratovice, Úvaly – Pol.Nymburk.