Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 4.kolo 14.09.2013

FK Krnsko   SK Benátky "B"
3:1
( 0:1 )

Diváků: 40

Binder – Svačina, Jan Rosenkranz, Hejtmánek, Novotný – Fingerhut, Langšádl, Pavelka, Čadil (35. Kamlach) – Krýda, Hrdlička (75. Zuna)

 
góly: 7. Krýda – 68. a 90+1. T. Hötzel, 89. Firický
karta: 45. Novák, 48 Soumar, 63. Janata, 82. Losík – 37. Hejtmánek
karta:
rozhodčí: Šebela – Pažout, Mucek
delegát: Meščan Marek
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva po slabém výkonu prohrála v Krnsku !

V dalším kole okresního přeboru zajížděla beátecká rezerva na trávník do Krnska s touhou  po třech předchozích remízách konečně naplno bodovat. Výkon hostujících hráčů z předchozích kol ale zůstal za očekáváním. I když v prvním poločase Benátečtí vedli, domácím se podařilo dokonale překlopit výsledek na svoji stranu a po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího Šebely se zaslouženě radovat ze tří bodů.

Po prvním poločase odcházeli spokojenější do kabin hosté, neboť vedli zásluhou Štěpána Krýdy, který se trefil krátce po rozehrání nepřímého kopu – 0:1. O pár minut později měl po přečíslení domácí obrany stoprocentní šanci na kopačce opět Štěpán Krýda, který ovšem trefil pouze domácího brankáře. Domácí se prezentovali jen několika střelami z delší vzdálenosti, které brankář Binder vyřešil.

Do druhé půle nastoupila rezerva špatně a za celý druhý poločas si nevypracovala žádnou vážnější příležitost ke vstřelení branky a Krnsko vycítilo šanci na zvrat utkání. Nejprve domácí vyrovnávali v 68. minutě Tomášem Hötzelem, který prostřelil vybíhajícího Bindera – 1:1. V 89. minutě se dokonce ujali vedení Josefem Firickým2:1. Hostům nevyšla hra vabank, ba co víc, ještě jednou inkasovali. Svoji druhou branku v utkání vstřelil Tomáš Hötzel3:1. Na svoji první výhru tak benátečtí stále čekají.

Příští zápas hostí benátecká rezerva před domácími diváky Sokol Řepov. Jestliže se chce posunout v tabulce do klidných vod, musí zvítězit, neboť soupeři před ní nebezpečně unikají.


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Náš soupeř měl před utkáním pouhý jeden bod a byl předposlední. Začali jsme dobře. Z první vážnější situace jsme vyprodukovali standardní situaci. Domácí brankář chytil malou domů a my kopali nepřímý kop, který jsme po úspěšné dorážce proměnili Štěpánem Krýdou. Poté jsme měli ještě dvě šance, ale Krnsko hrálo od podlahy, což na nás platilo. Kazili jsme přihrávky, příliš jsme se nedostávali do hry. Po prvním poločase jsme přesto 1:0 vedli. Do druhé půle jsme ale vstoupili úplně hrozně. Přestali jsme být aktivní, už jsme si ani nevytvářeli žádné šance.  Za zmínku snad stojí jen hlavička Martina Hrdličky, který bohužel přestřelil. Napadání a důraz soupeře nám dělal problémy, bylo to čekání na vyrovnávací branku, která bohužel přišla. Po tomto gólu jsme již měli ze hry velmi málo. Krnsko toho využilo a přidalo další dvě branky. Je to velká ztráta, protože podobné týmy bychom měli porážet. Bohužel se Benátky nachází na 11. místě s pouhými třemi body, což je tristní bilance. Je to nejhorší vstup do okresního přeboru, co pamatuji."

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 4. kola okresního přeboru :

  • Krnsko – SK Benátky "B" 3:1 (0:1)
  • Kr.Vrutice – Dl.Lhota "B" 1:0 (1:0)
  • Židněves – Předměřice 3:1 (3:0)
  • Kněžmost – K.Hlavno 4:0 (2:0)
  • Kosořice – Čejetice  6:1 (2:1) článek
  • Řepov – Březno 3:2 (2:1) 
  • Kosmonosy – Akuma 1:1 (0:1)

Příští 5. kolo v 16:30 hod., SOBOTA: K.Hlavno – Kr.Vrutice, Březno – Židněves, Akuma – Krnsko, Čejetice – Kosmonosy, NEDĚLE: SK Benátky "B" – Řepov, Dl.Lhota "B" – Kosořice, Předměřice – Kněžmost.