Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 1.kolo 27.08.2011

SK Benátky "dorost"   FK Slovan Lysá n/L.
2:2
( 1:1 )

Jíra – Hrdlička, Tott, Svačina, Langšádl (60. Pařízek) – Kapoun – Fingerhut, Kraus, Čadil – Krýda, Valdman

Diváků: 20

 
góly: 24. Čadil, 54. Valdman
karta:
karta:
rozhodčí: Smolka
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorostenci v úvodním utkání remizovali s Lysou nad Labem !

V prvním domácím zápase podzimní části a zároveň nové sezóny 2011/2012, přivítali benátečtí dorostenci tým z Lysé nad Labem. Obě mužstva prošla po minulé sezoně značnou obměnou, tudíž se s napětím očekávalo jak se bude průběh utkání vyvíjet. 

V úvodních 15 minutách utkání se obě mužstva spíše oťukávala a zejména dlouhými míči se snažily překvapit soupeře. První branka utkání padla v 17. minutě. Hráči Lysé zahrávali standardní situaci od pomezní čáry. Brankář domácích Jíra si na tento předpokládaný centr povyšel ještě před jeho zahráním. Místo centru však zamířil míč od rozehrávajícího hráče přímo na zadní tyč branky benáteckých – 0:1. Po obdržené brance však benátečtí začali více kombinovat po zemi a byli lepším týmem. Územní převahu korunovali vyrovnávající brankou ve 24. minutě, kdy si velmi pěkný křižný míč Hrdličky zpracoval v šestnáctce hostí Ondřej Čadil a nedal brankáři hostí žádnou šanci – 1:1.

Ve druhé půli byli opět benátečtí, kteří měli více ze hry. První varování soupeři poslal hlavičkující Krýda, který jen o fous minul bránu soupeře. Zásah do černého  přinesla 54. minuta, kdy střelec branky Sebastián Valdman poslal placírkou míč k tyči po hezké individuální akci a nahrávce Fingerhuta – 2:1. Po této brance se snažili benátečtí dál držet míč na svých kopačkách což jsem ji dařilo. Obrat v utkání nastal v 65. minutě, kdy brankář domácích Jíra udělal obrovskou chybu , kdy pustil ze svého náručí přikrytý míč a soupeř lacino skóroval do prázdné branky – 2:2. Benátečtí byli po této zbytečné brance chvíli opaření, ale pak se opět vrátili do utkání se snahou strhnout vítězství na svou stranu. Bohužel však stoprocentní brankové příležitosti Valdmana a Fingerhuta z posledních minut zápasu v síti soupeře neskončili. Nutno objektivně podotknout, že i soupeř měl v závěru utkání možnost skórovat, ale střela útočníka Lysé po úniku ze strany minula branku benáteckých.

Trenér domácích Pavel JÍCHA: „Vzhledem k průběhu utkání beru dělbu bodů jako ztrátu. Měli jsme totiž více brankových příležitostí než soupeř, bohužel však jsme je nedokázali proměnit. Zklamáním v tomto utkání je pro mě výkon našeho brankáře Jíry na kterého spoléháme a na jehož vrub jdou v tomto utkání obě obdržené branky. Nejlepšími naším hráčem byl kapitán Svačina, který dlouhodobě podává spolehlivé výkony."

VÝSLEDKY 1. kola I.A třídy dorostu :

  • SK Benátky  – FK Lysá n/L. 2:2 (1:1)
  • Bezno – Dolní Bousov 3:3
  • Poděbrady – Bakov n/J. 5:2
  • Úvaly – Milovice 4:1
  • Zeleneč – Březno 3:5
  • Semice – Č.Brod 1:3
  • Dl.Lhota – Jirny 0:3

Příští 2. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: SK Dolní Bousov – SK Benátky, Lysá n/L. – Semice, Milovice – Bezno, NEDĚLE: Březno – Český Brod, Bakov n/J. – Úvaly, Jirny – Poděbrady, Zeleneč – Dl.Lhota.