Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 09.10.2010

ZD Kostelní Hlavno   SK Benátky "B"
3:0
( 1:0 )

Diváků: 100

Novák – Feri, Chupík, Svoboda (75. Kinzl), Šukal M. – Mareš, Kučera, Langšádl, Gerboc, Kraus – Bambuch (82. Jíra)

 
góly: O. Němeček, M. Bůžek, Pokorný
karta: Pokorný, Jirsa, Beránek, Uřidil – Langšadl, Svoboda
karta:
rozhodčí: Votoček
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva druhé utkání na hřišti soupeře také prohrála !

V slunečné sobotě hostilo Kostelní Hlavno Benátky nad Jizerou „B“. Rezerva chtěla po třech týdnech opět vyhrát, nebo urvat nějaký ten bodík, ale do zápasu mohla nastoupi jen v hodně okleštěné sestavě. Utkání mělo velmi bouřlivou, ale slušnou atmosférou, kterou tvořili fandové domácího klubu, kterých se sešel vysoký počet. Po vydařeném debutu se na levou zálohu opět postavil dorostenec Gerboc. Místo distancovaného Hejtmánka, který dostal v minulém kole v Bezně červenou kartu, nastoupil na pozici stopera se zraněním stále laborující Svoboda. V sestavě se také po delší pauze objevil Kučera. Místo Bláhy, se pak do sestavy vrátil Mareš. Na lavici zůstali pouze Kinzl a Jíra, který zastával pozici gólmana útočníka.

Benátky se od začátku utkání chopily taktovky hry. Po několika delších balonech vzduchem, kdy benátecká rezerva zjistila, že touto cestou se proti hráčům Kostelního Hlavna neprosadí, jelikož většina z nich byla o hlavu vyšší než naši hráči, začala kombinovat po zemi a na její hru se hezky koukalo. Bohužel žádná akce nenabyla přídomek gólové šance. Jednalo se pouze o střely ze střední vzdálenosti, které ale nebyly dost razantní ani přesné, či ze standardních situací, které ale končili překvapivě na hlavách domácích „basketbalistů“. Hráči Kostelního Hlavna zpočátku spoléhali pouze na defenzívu s možností rychlého protiútoku či standardní situace, kdy měla vzhledem k zmíněné výšce hráčů velké šance. První varování domácích hráčů přišlo zhruba v polovině prvního poločasu, kdy tečovanou střelu s vypětím všech sil vytěsnil Novák na břevno. K dorážce se naštěstí domácí nedostali. Druhá akce, která stojí za zmínku ze strany domácích, byla bohužel zároveň gólová. Běžela 38. minuta a na levém rohu velkého vápna svedl souboj o balon benátecký Svoboda a domácí útočník, který zřejmě fauloval, ale rozhodčí nepískal, a tak se snadno domácí hráč dostal až do vápna, kde přihrál ještě lépe postavenému spoluhráči Němečkovi, který neměl problém míč zasunout do poloodkryté branky – 1:0. Takový stav byl i po odchodu hráčů do kabin o poločasové přestávce.

Do druhé půle vstoupila benátecká rezerva s cílem alespoň vyrovnat. Obraz hry byl velmi podobný poločasu prvnímu, kdy Benátky tvořily a domácí pouze bránili. Ovšem nutno dodat, že hra Kostelního Hlavna byla v konečném výsledku velmi účinná. Hosté se snažili hrát hodně po stranách, ale na konci většiny akcí následoval centr do vápna, kde domácí hráči vše bez problémů řešili, anebo celou akci taktickým faulem přerušili. Snad jediná šance na vyrovnání přišla zhruba po hodině hry, kdy centr z pravé strany doletěl až na velké vápno, kde se nůžkami pokusil o zakončení Bambuch, ze střely se nakonec stal skvělý centr za obranu, ke kterému se dostal Kraus, ale ten o kousek přestřelil. Domácí tato šance nakopla k větší aktivitě a tak se odhodlali k několika výpadům. První ještě za cenu žluté karty na půli hřiště přerušil Svoboda. Druhý už ale skončil brankou. V 73. minutě se od postranní čáry dostal do vápna domácí hráč, našel Martina Bůžka, který stál mezi penaltou a malým vápnem a ač měl na zádech Langšádla, uměl z otočky vystřelit a míč zapadl přesně k zadní tyči – 2:0. Domácí špílmachr se ukázal ještě jednou, kdy na půlce hřiště po hokejovém způsobu srazil Kučeru, který se chytře uvolnil, ale místo slibně rozvíjející akce, zůstal hostující hráč ležet s vyraženým dechem. Vše ale po chvilce bylo v pořádku a mohlo se pokračovat ve hře. Do hry poté zasáhli i oba hráči ze střídačky. Na obraz hry už to ale vliv nemělo. Utkání pak zakončila typická situace. V 90. minutě si hráči Benátek vytvořili kombinační hrou opět standardní situaci. Chupík poslal centr do vápna, kde  byla většina jeho hráčů s cílem alespoň zaznamenat čestný úspěch, ale míč bohužel odvrátil jeden z domácích pivotů a k balonu se dostal další z domácích hráčů a dlouhým nákopem našel svého spoluhráče Pokorného, který byl na půli hřiště zcela sám a svůj únik zakončil třetí brankou – 3:0. Zápas byl následně ukončen.

Naši hráči se nemuseli za předvedenou hru stydět, ale jak je známo, rozhodující jsou góly a v tomto směru neuspěli. Možnost nápravy tak mají již tuto neděli, kdy hostí Klášter Hradiště nad Jizerou, který se krčí na předposledním místě tabulky OP s pouhými 5 body. Je důležité plně bodovat, jelikož pak benáteckou rezervu čeká těžký trojzápas. Krnsko, Dobrovice „B“ a Akuma MB, které se pohybují v přední části tabulky.

Krátké články z Boleslavského deníku k šesti zápasům naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 8. kola :

  • K.Hlavno – SK Benátky "B" 3:0 (1:0)
  • Dobrovice "B" – Řepov 8:1 (4:0)
  • Čejetice – Předměřice 3:1 (0:0)
  • Akuma – Skalsko 7:3 (3:3)
  • Březno – Pěčice 1:3 (1:0)
  • Klášter – Bezno 0:0 (0:0)
  • Krnsko – Struhy 0:0 (0:0)

Příští 9. kolo okresního přeboru v 15:30 hod., SOBOTA: SK Bezno – FK Krnsko, Struhy – Akuma, Řepov – Březno, Pěčice – Čejetice, Skalsko – Dobrovice "B", NEDĚLE: Benátky "B" – Klášter, Předměřice – K.Hlavno.