Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 3.kolo 01.09.2007

Klášter   Benátky
3:2
( 1:1 )
Diváků: 80 Kyzivát - Spousta, Červenka, Kubík, Šukal - Feri, Benda, Wágner, Chupík - Pařízek (46´Knespl), Buryán
 
góly: Pařízek, Buryán (p)
karta:
karta: Kubík
rozhodčí: Starý
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Smolný zápas rezervy, kterému by slušela remíza. 

Do Kláštera odjížděla naše rezerva s odhodláním a touhou přivést 3 body a potvrdit tak dobrý výsledek z minulého víkendu. Osud tomu ale chtěl jinak a nakonec jsme odjížděli s prázdnou.

Pařízek mohl a asi měl zakončovat sám nebo mohl přihrát volnému Chupíkovi. On si jako adresáta přihrávky vybral Bendu, který než stačil zakončit tak byl od míče odstaven. Znovu se potvrdilo snad nejpravdivější fotbalové pravidlo nedáš,dostaneš ! Chvíli po naší gólové šanci využil tu svou  soupeř z Kláštera a po zmatcích v naší obraně šel do vedení - 1:0. Naši borci se však nenechali zlomit a zabrali. Po autovém vhazování v blízkosti pokutového území domácích se k míči dostal opět Pařízek. Tentokrát napravil své zaváhání z úvodu a nádhernou střelou z otočky poslal míč na zadní tyč branky bezmocného gólmana domácích - 1:1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Start do druhé půle se naší rezervě nepovedl a hned v úvodu poločasu inkasovala. Domácí hráč vyškolil naši defenzivu a předložil zpětnou přihrávku nabíhajícímu spoluhráči, který bez problémů zakončil - 2:1. Ale touha po dalším vyrovnání již ze strany Benátek nebyla tak silná. Příliš se naši borci přizpůsobili hře domácích, která spočívala v dlouhých nákopech a využívání tak malého hřiště. Naše záložní řada se prakticky nedostávala do hry a domácí, zjevně zkušenější v praktikování hry dlouhých nákopů vytěžili další gól. Při průniku domácího útočníka fauloval v pokutovém území benátecký stoper Kubík a za jeho faul byl nařízen pokutový kop. Ještě než byl kop rozehrán, tak byl Kubík rozhodčím vyloučen za zřejmě přílišnou upovídanost. Poté domácí penaltu proměnili i když si gólman Kyzivát na balón sáhl - 3:1. Na naší rezervě bylo tedy aby dotahovala dvoubrankové manko a to ještě v oslabení. Po úvodních zmatcích bezprostředně po vyloučení našeho stopera měli domácí několik šancí a nastřelili dokonce tyč. I v zápase výborný Kyzivát musel vytáhnout několik bravurních zákroků. Pak už ale otěže utkání přebrala naše rezerva a zamkla soupeře na jeho polovině hřiště. A spolu se zlepšenou hrou po zemi přišli i šance. Dokonce jsme se dočkali i gólu. Když byl z levé strany centrující Šukal při přihrávce faulován, rozhodčí ponechal výhodu, ale poté co Buryán vsítil gól, rozhodčí kupodivu výhodu „stáhl“ a nechal rozehrávat přímý kop za faul na Šukala. Naše rezerva se ale snažila dále a domácí nervózní i přes dvoubrankový náskok faulovali a dávali tak benáteckým šance z bezpočtu přímých volných kopů. Po hříchu jsme ale z dobrých pozic nedokázali gól vytěžit. Šance ale byli a domácí nevěděli chvílemi kde jim hlava stojí, když se do jejich pokutového území vydával i brankář Kyzivát. Šance byla i po jednom volném kopu, kdy se k odraženému míči dostal Chupík a poslal jedovatou střelu na domácího brankáře, který ji neudržel. Bohužel dobíhajícími hráči byli jen domácí. Gólu se naše rezerva dočkala až v samém závěru utkání když byl do šestnáctky pronikající Feri faulován a následný pokutový kop proměnil kapitán Benátek Buryán - 3:2. Domácí vstřelili šťastné góly a i proti 10 mužům naší rezervi se v závěru strachovali o výsledek . Zápasu by slušela remíza, ale naplno bude muset bodovat naše rezerva v nadcházejícím domácím utkání proti dalšímu nováčkovi ze Strašnova. Přijďte proto naše borce podpořit přímo na stadion !