Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 21.08.2011

FK Dobrovice "B"   SK Benátky "B"
5:1
( 1:1 )

Diváků: 50

Jíra – Feri, Hejtmánek, Hrdlička, Chupík – Zuna, Jan Kraus, Jakub Kraus, V. Šesták – Fingerhut, Bambuch (70. R. Šesták)

 
góly: Matějovský Josef 2, Kamenický, Pavlíček, Miškovský D. – 28. Kraus Jakub
karta: Feri, Hejtmánek, Kraus Jan
karta:
rozhodčí: Tvaroh – Pažout J., Kožej
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva zahájila novou sezónu vysokou porážkou u rezervy Dobrovic !

Benátecká rezerva zajížděla ke svému prvnímu mistrovskému utkání v nové sezóně 2011/2012 a zárověň k předehrávanému 13. kolu okresního přeboru na půdu ambiciózního celku rezervy Dobrovic. Toto mužstvo bude mít velké ambice postoupit o patro výš a hrát I.B třídu. Už příchody zkušených matadorů Jaroslava Kamenického a Josefa Matějovského a dalších tomu napovídají. Naopak benátečtí odjížděli s velmi mladým mužstvem a čtyři jejich hráči ještě spadají do benáteckého dorostu (Jíra, Jakub Kraus, Hrdlička, Fingerhut) tedy ročník 1993 a díky úzkému kádru nastoupili rovnou tito hráči do základní jedenáctky.

Tito mladí hráči potvrdily v utkání svoji velkou kvalitu a když Jakub Kraus dal v 28. minutě krásnou branku, kdy přímo z rohu nachytal dobrovického brankáře v nedbalkách, vedla  benátecká rezerva nečekaně nad favoritem tohoto utkání – 0:1. Dobře hrající kapitán Hejtmánek dirigoval svou obranu a udílel pokyny mladým hráčům a Dobrovice byla takřka opařena. Po dalekonosné střele Zuny mohl rozvlnit dobrovickou branku podruhé Bambuch, který ovšem fatálně selhal při dorážce této střely a netrefil opuštěnou branku! Vést o dvě branky by byl výsledek více než nadějný. Bohužel dobrovičtí dokázali z ojedinělé kombinace vyrovnat a to se ukázalo jako rozhodující v tom to utkání a do kabin se šlo za nerozhodného stavu – 1:1.

Druhý poločas domácí začali o poznání lépe. Jejich vzpruhou byla vyrovnávací branka v první půli. Benátečtí ale hráli disciplinovaně a dokázali včas dobrovické hráče napadat a zkoušeli z brejkových situací vytěžit druhou branku. Šance na to byla, ale špatný zakončením nebo se dá říct nezkušeností se připravili o dobrý výsledek v utkání. Po kolmém pasu Kamenického se řítil podél lajny dobrovický hráč, podstoupil běžecký souboj s krajním obráncem Ferim, dostal se před něj a upadl. Rozhodčí Tvaroh mu to jak se říká ve fotbalové hantýrce sežral i s navijákem. Penaltu si postavil Jaroslav Kamenický a proměnil – 2:1. V tuto chvíli se takřka zdálo že o vývoji utkání je rozhodnuto a tak se také stalo. Dobrovičtí dobře drželi míč. Benátečtí mladíci opouštěli svoje postavení a pro tak zkušené mužstvo to byla hračka překonat dobrou kombinační hrou obranu hostí. Skóre se pak zastavilo na 5:1 pro domácí tým. Tento konečný výsledek je pro benáteckou rezervu až moc krutý, a přestože vyznívá jako debakl, kdo na tomto utkání byl, tak do stavu 1:1 bylo střetnutí vyrovnané. Navíc se zranil jediný útočník Bambuch, kterého v 70. minutě nahradil Roman Šesták. A když od 75. minuty dohrával se sebezapřením benátecký kapitán Hejtmanek, který se potýkal s bolestivými zády, bylo o vývoji utkání rozhodnuto. Přesto Benátecká rezerva mohla výsledek zkorigovat. Dobré příležitosti měl Feri a vzápětí i Fingerhut, který při jednoduchém kopu do opuštěné dobrovické branky selhal. Při dobrém zakončování mohl výsledek vypadat třeba 5:3. Bohužel se tak nestalo a benátečtí odjížděli domu smutní z výsledku, ale předvedenou hrou jistě nezklamali.

Za týden čeká benáteckou rezervu před domácí fanoušky utkaní s týmem FK Krnsko, které v prvním (předehrávaném 13. kole) kole doma překvapivě podlehlo Beznu 1:3.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY předehrávaného 13. kola :

  • FK Dobrovice "B" – SK Benátky "B" 5:1 (1:1)
  • K.Hlavno – Kněžmost 4:2 (2:1) článek
  • Akuma – Zdětín 1:0 (1:0)
  • Čejetice – Řepov 0:1 (0:1)
  • Krnsko – Bezno 1:3 (0:1)
  • Klášter – Struhy 1:1 (1:0) článek
  • Kr.Vrutice – Březno 1:1 (1:0)

Příští 1. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Bezno – K.Hlavno, Struhy – Kr.Vrutice, Zdětín – Klášter, Březno – Řepov, Čejetice – Dobrovice "B", NEDĚLE: Benátky "B" – Krnsko, Kněžmost – Akuma.