Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 19.04.2008

SK Benátky   Dlouhá Lhota
2:0
( 1:0 )
Straka - Richtr, Zuna, Malý, Langšádl - Šesták V. (75´Baborák L.), Davídek, Kinzl (46´Baborák J.), Šukal - Šesták O., Kraus Diváků: 30
 
góly: Šesták V., Richtr (pk)
karta:
karta: 65´ Zuna (Ben.)
rozhodčí: Byšický
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorostenci zvítězili v důležitém utkání.

První jarní domácí utkání jsme přivítali na vlastním hřišti mužstvo Dlouhé Lhoty. Průběh prvního poločasu byl dá se říct v naší režii, až na proměňování brankových situací. Hráči si byli vědomi důležitosti tohoto zápasu a hra byla proto hodně nervózní, hlavně v mezihře, kdy jsme kazili dost přihrávek, hra ztrácela plynulost. Proto na první branku jsme čekali do 32. minuty kdy autorem důležité branky byl Vojta Šesták. Po této brance se hra uklidnila a do poločasu jsme měli dvě brankové příležitosti. Ta první bohužel nepřesným verdiktem rozhodčího Byšického, kde  jsme měli kopat pokutový kop a zápas by byl takřka rozhodnutý.

V poločase trenér udělal jednu změnu a to ve středu zálohy kam nastoupil J. Baborák. Hra poté dostala větší spád a díky tomu jsme vstřelili druhou a rozhodující branku a to z pokutového kopu, která byla nařízena  za faul na dobře hrajícího Ondřeje Šestáka. Tu proměnil s přehledem kapitán mužstva Tomáš Richtr. Bohužel jsme měli opět spoustu šancí, ale naše produktivita v zakončování už vyšla na prázdno.V 65 minutě stoper David Zuna podcenil odkop na půlce hřiště a fauloval hostujícího útočníka a po právu dostal červenou kartu a tak na zbývající minuty šel hrát stopera Radim Davídek. I přesto jsme byli lepším mužstvem a v 75. minutě měl obrovskou šanci útočník Kraus po krásné přihrávce Richtra, ale brankou to bohužel neskončilo. Stav se již do konce zápasu nezměnil a tak jsme zaslouženě vyhráli.

Fotogalerie